Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Asemanari intre matura stivuitor Kehrmuli fata de un produs similar de pe piata

Asemanari intre matura stivuitor Kehrmuli fata de un produs similar de pe piata

Matura stivuitor Kehrmuli versus maturatoare stivuitor

Enumeram mai jos cateva detalii care diferentiaza matura stivuitor Kehrmuli fata de alte produse concurente aflate pe piata europeana de scule si articole pentru folosire industriala.
 

Calitatea face diferenta


Calitatea este prioritatea principala pe care pune accentul firma Kehrmuli din Germania. Acesta este permanent preocupat de calitatea exceptionala a echipamentelor care parasesc linia de productie. Departamentul CTC este permanent atent ca fiecare componenta sa respecte standardul stabilit iar produsul sa fie imbunatatit tot mai mult.


Durata de viata a maturii stivuitor Kehrmuli

Longevitatea produselor Kehrmuli este exceptionala datorita urmatoarelor lucruri:


- Zincare completă la cald și pasivizare conform normelor DIN EN ISO 1461 a tuturor pieselor metalice
- Fabricatie folosind tehnologie germană de cea mai recenta generatie
- Peri albaștri robusti proprietati abrazive reduse și peri negri cu „efect de zgâriere”
- Întărirea cadrului cu cornier și profile U.
- Utilizarea grosimilor de oțel sau oțel inoxidabil de 4-6 mm pentru cadrul măturii
- Stabilitate crescută a cadrului prin borduri suplimentare și construcție inteligentă care permite galvanizarea la cald.
- Potrivire fixa datorita suportilor de prindere bine consolidati


Fixarea pe dispozitiv face diferenta

 

Prinderile periei pentru stivuitoare sunt foarte diferite. Varietatea dimensiunilor furcilor de stivuitor sau incarcator frontal (lungime, lățime și înălțime) este deosebit de mare. Aceste diferențe trebuie luate în considerare la construcția maturii de stivuitor pentru a oferi o potrivire fermă.
O potrivire strânsă este extrem de importantă. Se asigură că perii sunt așezați ferm și uniform pe suprafața podelei și că perii au un punct de presiune constant. Acest lucru garantează cel mai bun efect posibil de curatare. Blocarea suportului furcii depinde de dimensiunea furcii, astfel încât să ofere și o fixare sigură. O „scuturare” eficientă a resturilor de pe matura stivuitorului de către vehiculul de transport poate fi realizată numai cu un atasament atașat ferm de furcă. Concluzia: Prinderea este extrem de importanta. 
Prin urmare, adaptăm suportul de prindere la condițiile tehnice ale vehiculului dumneavoastră de transport. De asemenea, putem răspunde cererilor individuale. Această adaptare nu vă costă nici un cent în plus: un serviciu unic care ne diferențiază.


Vizibilitate mai mare a operatorului de pe utilaj


Intrucat suportii de prinderere au o oarecare lungime, acest lucru se traduce printr-o vedere mai bună asupra procesului de măturare. Astfel operatorul poate determina progresul in maturare.Varianta actuala a maturilor Kehrmuli se livreaza cu suporti de prindere prelungiti, astfel încât să fie posibilă o vedere mai bună a măturii stivuitorului. De asemenea, se pot fabrica suporturile furcii la dimensiunea dorită. Această măsură servește și unui proces optim de măturare.
 

 

Suport prindere matura stivuitor adaptat individual pe orice model de utilaj, indiferent de sistemul de prindere


Adaptăm suporturile pentru fiecare tip de furci in parte indiferent de dimensiune (latime sau inaltime). Oferim această opțiune pentru fiecare măturoare stivuitor in parte. Acest serviciu ne diferențiază de toate firmele concurente de pe piata.  Cu toate acestea, nu producem doar suporturi de furcă adaptate pentru dvs., ci și suporturi pentru dispozitive în trei puncte, euro sau cu cleme (suporturi cu cleme de reciclare). În acest sens, putem ține cont de ideile dumneavoastră individuale. Pentru suporturi Euro și furcă, am dezvoltat un suport combinat care poate fi luat din ambele părți.

Pasivare - reținerea luciului galvanizării la cald


Pasivarea în timpul galvanizării la cald a măturilor noastre pentru stivuitoare previne sau încetinește reacția chimică a zincului cu substanțele din mediu. Straturile de pasivare îmbunătățesc astfel comportamentul la coroziune al stratului de zinc. În practică, rugina albă poate deveni o problemă doar cu piesele proaspăt galvanizate la cald, deoarece inițial nu s-au format straturi de protecție. Deoarece efectul umidității este o cerință esențială, influențele sezoniere joacă și ele un rol. Pentru a preveni acest lucru, măturile noastre galvanizate la cald pentru stivuitoare sunt tratate sau pasivate.

O mătură galvanizată nu ar fi potrivită pentru utilizare în exterior. (nu este rezistenta la șocuri și nu este suficient de protejata împotriva ruginii)

Calitatea perilor


Cerințele pentru o mătură stivuitor sunt extrem de mari. Trebuie să fie robusta pentru a face față unei game largi de materiale și suprafețe, unele dintre acestea fiind extrem de vitrege.

Perii măturii ar trebui să fie, de asemenea, atât de elastici încât să nu se poată rupe chiar și la sarcini grele. În același timp, trebuie să fie atât de puternici încât să poată fi folosite și pentru a împinge resturi grele. Și, în final, ar trebui să fie rezistenti la abraziune. Perii noștri speciali albaștri pot face față acestor provocări. Dacă o suprafață aspră sau resturi grele necesită o stabilitate sporită, „perii de zgâriere” negri speciali pot îndeplini aceste condiții dificile. Încercările sistematice de măturare și experiența în utilizarea zilnică au dovedit că perii noștri albaștri și negri îndeplinesc în mod ideal cerințe. Periile Kehrmuli se caracterizează prin stabilitate ridicată și rezistență chimică și termică pe termen lung. Au o greutate redusă și se caracterizează prin proprietăți bune de alunecare. Sunt rezistente la șocuri și impact. Dispunerea rândurilor întregi de peri paralele unul în spatele celuilalt asigură un efect de pulsație foarte bun. De asemenea, sunteți binevenit să folosiți periile noastre cu bandă ca perii de schimb în alte mături bloc, mături glisante sau mături pentru stivuitor. Am fi bucuroși să vă sfătuim și să vă facem o ofertă fără caracter obligatoriu.


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!