Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Atasamente stivuitoare - Solutia ieftina si eficienta pentru multe firme

Atasamente stivuitoare - Solutia ieftina si eficienta pentru multe firme

Atasamente stivuitoare - Solutia ieftina si eficienta pentru multe firme

Stivuitoarele se folosesc în aproape fiecare companie, acestea fiind utilizate pentru ridicarea și transportul de încărcături și mărfuri în operațiunile de zi cu zi. In principal stivuitorul este folosit pentru manipularea marfurilor paletate. Cele mai obișnuite stivuitoare sunt stivuitoarele frontale normale, dar și motostivuitoarele cu catarg. Aceste echipamente au devenit o parte indispensabilă a lumii corporative moderne reprezentand o necesitate absolută pentru logistica internă pentru a putea face față volumului mare de mărfuri din depozit.

Echipamentele extind posibilitățile de aplicare ale stivuitoarelor clasice


Cu accesoriile potrivite, funcționalitatea unui stivuitor poate fi extinsă foarte mult, deoarece selecția accesoriilor disponibile este aproape nelimitată, prin urmare puteți evita achiziționarea de utilaje speciale combinând doar stivuitorul cu accesoriile corespunzătoare. Utilizarea accesoriilor pentru stivuitoare este, prin urmare, nu numai practică, ci și economică, deoarece accesoriile pentru stivuitoare sunt de obicei mult mai ieftine decât cumpărarea unui utilaj special sau a unui echipament industrial nou pentru fiecare aplicație.

Atașamentele reduc costurile în companie


Ideea de bază din spatele accesoriilor pentru stivuitoare nu este doar reducerea numărului de mașini din companie, ci și reducerea costurilor de achiziție și întreținere. Pe de o parte, accesoriile pentru stivuitoare costă doar o fracțiune din prețul mașinilor speciale, în același timp, costurile de întreținere pentru accesorii sunt semnificativ mai mici decât costurile de funcționare ale mașinilor speciale. Echipamentele pentru stivuitoare sunt disponibile pentru aproape toate industriile - fie pentru industria construcțiilor, materiale de reciclare și reciclare, companii producătoare, logistică și depozitare și companii municipale, gama noastră de accesorii pentru stivuitoare se găsește în gama noastră.

MADE IN GERMANY - ATASAMENTE CU STICLOR CU CALITATE DE TOP

În plus față de funcționalitatea reală, calitatea accesoriilor pentru stivuitoare pentru utilizare comercială și intensivă este decisivă pentru o durată lungă de viață și o utilizare sigură. Echipamentele noastre pentru stivuitoare sunt doar prima alegere în ceea ce privește calitatea, manopera și materialele utilizate: Ne bazăm pe o calitate superioară Made in Germany, unde lucrarea atentă și precisă este o chestiune firească. De exemplu, tablele de oțel utilizate au o rezistență mai mare decât dispozitivele concurente, iar calitatea oțelului utilizat este, de asemenea, excelentă.

Comparați calitatea înainte de a cumpăra

Prin urmare, înainte de a cumpăra un accesoriu pentru stivuitor, nu comparați doar prețul, ci acordați atenție calității. Sunt deseori oferite accesorii pentru stivuitoare de calitate inferioară, care pot părea mai ieftine la prima vedere, dar sunt de uz limitat doar după câțiva ani.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!