Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Containere basculante

Afiseaza: 1-24 din 236 produse

 Filtre
Containere basculante - Capac container articulat FB-1500
-5%
Aici veți găsi un număr mare de containere basculante diferite pentru ridicarea și transportarea pe furcile stivuitorului sau cu o macara folosind ochiuri de macara suplimentare. Fie că sunt containere basculante pentru stivuitoare cu volum mare sau unul mai potrivit, cu siguranță puteți da click la noi pe ceea ce căutați. Toate containerele basculante pentru stivuitoare și macarale din gama noastră sunt extrem de robuste și proiectate pentru utilizare pe termen lung. 

Containerele basculante din seria GU se caracterizează prin înălțimea lor totală redusă și unghiul favorabil de basculare. Mărfurile transportate se vor putea goli prin răsturnare, fără depunere de efort fizic, chiar dacă golirea trebuie sa fie făcută la înălțime. Containerul poate fi golit la orice înălțime folosind un cablu de tragere de pe scaunul stivuitorului .


Mai multe informații despre containerele basculante pentru stivuitoare TIP GU
Un container basculabil de TIP GU poate fi comandat cu un volum de 0,3 - 2 mc și poate transporta încărcături de până la 1500 kg fără a fi deteriorat. Caracteristica specială a acestui container basculant este construcția specială, care realizează o înălțime totală extrem de scăzută și astfel un unghi de vărsare favorabil. Versiunile mai mici ale unui container deșeuri de tip GU au o înălțime exterioară de numai 58 cm, iar latura de deversare are doar 39,5 cm înălțime!
Recipient deșeuri înțepătoare - Recipientul basculant GU este preluat spre ridicare cu ajutorul furcilor de stivuitor

La fel ca multe alte accesorii pentru stivuitor, containerul basculant îndeplinește cu brio funcția de colector deșeuri, tip GU este ridicat cu furcile și golit de pe scaunul șoferului cu ajutorul unui cablu acționat prin tragere de către stivuitorist. Recipientul basculant poate fi golit la orice înălțime. Pe lângă culorile standard (albastru, roșu, portocaliu și verde), sunt disponibile și containere de basculare galvanizate la cald. La cerere sunt posibile și culori speciale sau versiuni din oțel inoxidabil. Opțional, aceste containere metalice pentru stivuitoare pot fi etanșate pentru a putea fi folosite chiar și la materiale lichide, astfel încât să poată fi transportate mărfuri lichide sau amestecuri de substanțe solide și lichide. Accesoriile extinse (role de direcție și fixe, capace, ochi de macara, cârlig de remorcă și multe altele) fac din acest bazin metalic basculant de tip GU o unealtă extrem de versatilă.

Am fi bucuroși să vă sfătuim prin telefon cu privire la alegerea unor cutii basculante potrivite pentru stivuitor - discutați cu noi!
 
250 L 400 L 600 L              
                   
                   

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!