Beneficiezi de transport gratuit pentru toate comenzile in valoare de cel putin 299 Lei.

Containere stivuibile

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre
Containerele basculabile BSK sunt fabricate din tablă de oțel profilată și sunt ideale pentru utilizare industriala. Golirea are loc printr-o traversă (vezi gama BST, BST-U sau BKT) și poate fi operată de pe scaunul stivuitorului folosind un cablu de tragere. Acest container este disponibil în culorile noastre standard sau într-o versiune de container galvanizat. Versiuni speciale precum alte dimensiuni sau versiuni din oțel inoxidabil pot fi solicitate de la noi.
 

Lada basculabila – alternativa ieftina pentru depozitarea și transportul mărfurilor în vrac


Așa-numitele lazi basculabile se numără printre cele mai flexibile atașamente pentru stivuitoare atunci când vine vorba de depozitarea sau transportul de mărfuri în vrac de toate tipurile. Lazile industriale în sine sunt containere din oțel deosebit de robuste, de obicei realizate din tablă de oțel profilată și au o greutate proprie relativ mică. Din punct de vedere al designului, aceste recipiente autobaculante sunt similare cu unele containere basculante sau containere de așchii, dar sunt semnificativ mai ieftine decât aceste atașamente.
 

Preluarea și golirea contaienerului se realizează printr-o traversă


Spre deosebire de containerele basculante care arată similar la prima vedere, lazile basculabile au o diferență esențială: aceste atașamente pentru stivuitoare nu se preiau pe furcile de stivuitor, ci printr-o traversă. De asemenea, recipientul basculabil este golit cu ajutorul aceleiasi traverse, astfel încât stivuitoarele în sine nu trebuie să aibă propriul mecanism de basculare și, prin urmare, sunt deosebit de atractiv din punct de vedere al prețului.
 

Compact din punct de vedere al depozitarii si a logisticii


Datorita constructiei simple si in acelasi timp robuste, o lada metalica pentru stivuitor nu este doar ieftina ca si pret de cumparare, ci este extrem de durabila. În consecință, multe companii decid sa cumpere astfel de bene basculabile  avand destinatia de depozitare a mărfurilor în vrac. In acest fel, ai acces rapid la marfa varsata atunci cand este nevoie si le poti transporta in cadrul companiei fara a fi nevoie sa le preiei din nou intr-un atasament special.

Diferențele dintre containere metalice BSK și BSK-N


Când vine vorba de stivuirea lazilor de depozitare metalice / containerelor pentru deșeuri, există liniile de produse BSK și BSK-N, modelele diferind doar prin nuanțe. Ambele modele pot fi utilizate cu diferite tipuri de traverse (la dimensiunea adecvată) Containerele ambelor serii de modele sunt, de asemenea, construite robust și pot fi stivuite pe 3 randuri. Singura diferență este în design și în selecția diferită a dimensiunilor. În timp ce modelele din seria BSK sunt disponibile în șase versiuni diferite, de la 0,3 cbm la 2,00 mc, lada stivuibila din seria BSK-N este disponibila doar în trei dimensiuni de la 0,55 cbm la 0,9 mc. În plus, modelele BSK sunt puțin mai ieftine decât colector deseuri BSK-N (cu dimensiuni comparabile).

 

Depozitarea cuvei metalice nu necesita mult spatiu


După cum ati intuit deja din numele acestui atasament de stivuitor, aceste containere nu sunt numai ideale pentru bascularea cu ajutorul unei traverse, ci pot fi și depozitate într-un mod economisind spațiu. Datorită designului, cuva metalica BSK poate fi stivuita cu trei înălțimi când sunt pline și, prin urmare, necesită o amprenta minima la sol. Ambele serii de modele ale lazilor suprapozabile - seria BSK și modelele din seria BSK-N sunt compatibile între ele, astfel încât, de exemplu, un container BSK poate fi stivuit pe un container BSK-N (sau invers).

Selectia accesoriilor potrivite


Nu toate companiile solicită aceleași atașamente pentru stivuitoare și, în consecință, există o gamă largă de containere stivuibile diferite în ceea ce privește forma, dimensiunea etc. O imagine similară reiese cu accesoriile cu care atașamentele, care sunt adesea folosite și pentru colectarea deșeurilor. containere deseuri, pot fi folosite extinde și adapta nevoilor dumneavoastră
 

Dimensiuni, capacități și culori diferite ale containerelor stivuibile


În prezent, în program există două game diferite pentru containere suprapozabile -  BSK și BKS-N. Aveți la dispoziție dimensiuni de la 0,3 mcb la 2 mcb de volum. În funcție de mărime și serie de modele, atașamentele au o capacitate de încărcare de până la 2000 kg. Există o gamă largă de culori RAL diferite ca standard, dar culorile speciale pot fi furnizate și la cerere fără probleme.

 

Gamă extinsă de accesorii disponibileCa și în cazul multor alte atașamente pentru stivuitoare, există și o gamă extinsă de accesorii pentru stivuitor: începând cu capacele care protejează conținutul containerelor de intemperii și influențele mediului, până la sudarea etanșă la ulei și la apă, astfel încât substanțele periculoase lichide, de exemplu, poate fi îndepărtat nu poate scăpa din stivuitoare sunt disponibile pentru diferitele modele. Rotile pivotante și fixe sau, de exemplu, etichetarea sunt, de asemenea, disponibile ca accesorii pentru basculant de stivuire.

 

Traverse potrivite pentru stivuitoare


Spre deosebire de alte accesorii pentru stivuitoare, stivuitoarele nu sunt ridicate de furcile în sine, ci de o traversă adecvată. Atunci când alegeți traversa potrivită, puteți alege între diferite modele - traversele BST și BST-H, traversele tip BST-U și modelele din seria BKT.  Pentru toate traversele, răsturnarea containerului/ lazii metalice este inițiată prin tragere de cablu de la scaunul stivuitorului (modelele BST-H au golire hidraulică) și este posibilă la orice înălțime. Toate modelele sunt asigurate împotriva alunecării accidentale de pe furcile stivuitorului.

 

Traversa pentru cuva basculabila BST și BST-H


Aceste modele sunt ridicate de furcile stivuitorului, cu orificii de introducere situate deasupra containerului propriu-zis. Aceste traverse BST sunt disponibile la dimensiunea potrivită pentru toate stivuitoarele. Sufixul „-H” indică faptul că golirea are loc printr-un sistem hidraulic.

Traversa lada metalica BST-U


Aceste traverse sunt preluate și de furci. Spre deosebire de traversele BST, buzunarele de inserare ale traverselor BST-U sunt în partea de jos, astfel încât înălțimea de ridicare a unui stivuitor poate fi folosită mult mai bine. Traversele pentru stivuitor BST-U sunt disponibile pentru dimensiuni de containere de până la BSK-90.
 

Traversa de ridicare pentru lazi basculabile din seria BKT


Traversele din seria BKT nu pot fi folosite doar cu un stivuitor, ci pot fi utilizate și cu o macara și, prin urmare, sunt adesea folosite pe șantiere etc. Grinzile TYPE BKT sunt disponibile pentru toate modelele de lazi rabatabile.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!