Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Discuri abrazive si diamantate

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Discuri abrazive și diamantate

Oferte curente pentru produse destinate debitarii, taierii si slefuirii suprafetelor indiferent de tipul acestora: lemn, metal, piatra, chihlimbar, ceramica, sticla, plastic, piscoturi, placi pavaj, gresie si placi aglomerate.

In functie de duritatea materialului care se vrea a fi taiat, recomandam discul cel mai apropiat pentru ca dvs sa aveti randament maxim la un pret minim.  Discurile de taiere se diferentiaza nu doar in functie de compozitia acestora dar si in functie de grosime, dimensiuni de prindere si in functie de diametrul panzei de taiere. 

La noi gasiti disc taiere metal 115, 125, 230mm ideale pentru sectionare tevi, taiere tabla, debitare profile rectangulare. In functie de grosimea obiectului din fier se va alege un disc debitare metal adecvat.
Discuri diamantate - folosite la taiere de gresie, faianta, sticla - in principal la material ceramic - cu marimi cuprinse intre 115 si 230mm. O panza flex puternica rezista la diverse aplicatii o perioada indelungata. Acestea se folosesc atat pe polizor unghiular cu acumulator cat si pe flex profesional.
Discul de slefuire difera in functie de suprafata care se va dori slefuita: Suprafata metalica va fi slefuita cu un disc care are o anume granulatie, iar suprafata de lemn neceista alt tip de material abraziv pentru a fi slefuita.



Gama Flexius Professional


Produsele din gama FLEXIUS sunt produse de mare productivitate, utilizate în operaţii de debitare şi debavurare-şlefuire pe maşini de mână. Discurile abrazive se evidenţiază prin:
- randament ridicat cu tăieri rapide şi curate;
- durabilitate îndelungată şi un avans de lucru performant;
- timp de debitare-debavurare redus fără formare de bavuri;
- efort minim în timpul utilizării cu zgomot şi praf redus.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!