KYNITA Glicerina vegetala farmaceutica 99.9% 12Kg

+ TVA 260,50 Lei + TVA
Glicerina vegetala farmaceutica 99.9% 12Kg. Glicerina este un lichid limpede, incolor, cu vâscozitate ridicată. De o calitate superioară, cu utilizare în foarte multe domenii, îndeosebi în industria cosmetică, industria detergenților și farmaceutică și în apicultură.
La comanda
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 00000439 Ai nevoie de ajutor? +40729087306
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Glicerina vegetala farmaceutica 99.9% 12Kg

 

Glicerina vegetala de uz farmaceutic: 99,9% 12Kg

Solubilitate: Este miscibilă în apă, alcool și uleiuri;

Prezentare: Glicerina este un lichid limpede, incolor, cu vâscozitate ridicată. De o calitate superioara, cu utilizare in foarte multe domenii, indeosebi in industria cosmetica, industria detergentilor si farmaceutica si in apicultura.

Nu este străină organismului uman și astfel nu generează iritații sau alergii;

Glicerina vegetala farmaceutica 99.9% este un bun solvent vegetal pentru diferite substanțe, fiind utilizată în gemoterapie, fitoterapie și homeopatie pentru extragerea unor principii active de origine vegetală; Cu glicerină se pot prepara și acasă macerate din plante.

Glicerina vegetala farmaceutica 99.9% este un umectant clasic. Umectanții sunt ingrediente higroscopice care atrag apa din atmosferă în piele.  În mod particular, glicerina este substantivă pentru piele, asta înseamnă că după o spălare nu iese de pe suprafața pielii, fiind astfel foarte utilă în produsele de igienă.

Este un agent hidratant regăsit în nenumărate produse cosmetice de îngrijire și igienă a pielii și părului. Facilitează reținerea apei în țesutul cutanat, este emolient și catifelant, protejează părul de deshidratare.

Glicerina se poate include în mai toate tipurile de produse de îngrijire a pielii și părului, în creme, loțiuni, tonere, săpunuri, pastă de dinți, șampoane și geluri de duș. Este ușor de lucrat cu acest ingredient, nefiind sensibil la încălzire.

Sinonime: glicerol

Proprietățile glicerinei

- umectant, higroscopic, atrage și reține apa în piele
- hidratant intens, ajută la menținerea apei în piele
- bun solvent al substanțelor vegetale
- catifelant și elasticizant al pielii
- ajută la dispersarea agenților gelifianți în anumite formule cosmetice
- crește ușor puterea spumantă a preparatelor pe bază de tenside
- poate fi puțin lipicioasă ca senzație pe piele, în funcție de dozaj

Recomandări, aplicații glicerina

- pentru îngrijirea și igiena oricărui tip de piele și păr
- îngrijirea pielii uscate, deshidratate, crăpate, descuamate
- prepararea maceratelor din plante, a extractelor hidroglicerinice

Caracteristici tehnice:

- indice refractiv: 1,4717
- conținut de apă: 0,002%
- densitate la 20 ºC: 1,261

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a nu se păstra la îndemâna copiilor, a nu se aplica pur pe piele, a se feri contactul cu ochii; uz cosmetic

După contactul cu ochii – Clătiţi cu atenţie cu apă, timp de mai multe minute.

În caz de dubiu sau dacă simptomele persistă, consultați imediat medicul.
Sunați la un medic dacă nu vă simțiți bine.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!