Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

CAM Attachments Translație laterala - side shift stivuitoare

Pentru manevrare mai rapidă
Cod Produs: C5975 Ai nevoie de ajutor? +40729087306
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Translație laterala - sideshift stivuitoare


Translație laterală pentru furcile de stivuitor tip SHP225. Cu ajutorul acestui atașament stivuitor reduceți considerabil numarul manevrelor efectuate de stivuitor. Marfa se așează intotdeauna in locul dorit, datorită posibilității de a face transalția încărcăturii instant la stânga sau la dreapta. 


Tip: Deplasare laterală ISO/FEM cu șine de glisare
Clasa de fixare (ISO 2328): FEM3
Capacitate la centrul de încărcare (Q1) (kg): 3500
Centrul de încărcare (LC) (mm): 500
Grosimea atasamentului (LL) (mm): 80
Cursa totală de deplasare laterală: 100+100 mm
Lățimea minimă suport furcă (W6) (mm): 950
Lățimea maximă a cadrului (W4) (mm): 1070
Centrul de sarcină orizontal (HCG) (mm): 35
Greutate atașament (G) (kg): 84
Tip atașament: TRF
Model atasament: TRF335.107P
Cadru armat: NR
Distanța dintre două crestături exterioare (L31) (mm): 850
Deplasare laterală maximă a presiunii de lucru (bar): 220
ISO: 2328Poziționerele de furci sunt atașamente care permit stivuitoarelor să ajusteze lățimea și poziția lamelor lor. Acest lucru permite stivuitorului să manipuleze mai precis și mai eficient diferite tipuri și dimensiuni de încărcături. Cu capacitatea de a regla furcile (lamele), poziționările furcii (side shift) oferă o stabilitate și un control mai mare, reducând riscul de deteriorare a încărcăturii sau a mașinii.

Poziționările furcii pot fi hidraulice sau mecanice și vin în diferite capacități pentru a satisface nevoile diferitelor aplicații. Ele pot fi, de asemenea, echipate cu funcții suplimentare, cum ar fi capacitățile de deplasare laterală, care permit deplasarea dinților la stânga sau la dreapta pentru o manevrabilitate sporită.

Unul dintre avantajele cheie ale poziționărilor furcilor este că măresc versatilitatea și funcționalitatea stivuitoarelor. Cu capacitatea de a regla furcile, poziționările furcii pot gestiona o gamă mai largă de încărcături, de la pachete mici până la paleți mari. Acest lucru poate ajuta companiile să economisească timp și să reducă manipularea manuală, deoarece stivuitorul poate fi folosit pentru a muta o varietate de articole diferite cu un singur atașament.

Un alt beneficiu al pozitionatoarelor furcilor este ca acestea maresc siguranta si stabilitatea sarcinilor manipulate. Permițând poziționării lamelor mai precis și mai sigur, dispozitivele de poziționare a furcii reduc riscul de accidente sau de deteriorare a încărcăturii.

În concluzie, poziționările furcilor sunt atașamente esențiale pentru stivuitoare, care pot ajuta companiile să crească eficiența și siguranța operațiunilor lor. Indiferent dacă manipulează pachete mici sau paleți mari, poziționările furcii oferă o soluție versatilă și fiabilă care poate ajuta companiile să economisească timp, să reducă manipularea manuală și să minimizeze riscul de accidente.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!