Materiale absorbante

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Absorbant ulei profesional


Cu produsele noastre podeaua dumneavoastra este mereu curata!

Dacă se scurg lichide periculoase pentru apă sau mediu, cum ar fi uleiurile sau substanțele chimice, trebuie să fie imediat la îndemână agenți speciali de legare a uleiului, astfel încât pericolul să poată fi evitat cât mai repede posibil. Acest lucru se aplică chiar și celor mai mici cantități scurse de substanțe nocive. Agenții de curățare convenționali și accesoriile de curățare nu pot face nimic în acest caz, deoarece ingredientele lor nu au cerințe deosebit de ridicate pentru îndepărtarea substanțelor speciale.

Cu toate acestea, dacă aveți în stoc lianții de ulei Oel Kleen în orice moment, sunteți perfect echipat.

Oferim cea mai diversă gamă de absorbanți de ulei din industrie, deoarece avem o rețea mare de furnizori și, prin urmare, putem oferi soluții pentru fiecare aplicație. 

Cum funcționează absorbantii de ulei?

Folosirea unui absorbant ulei este foarte simplă: liantul de ulei este plasat pe lichidul scurs și îl absoarbe complet. O structură specială în interiorul liantului asigură o protecție optimă.
După utilizare, liantul de ulei trebuie eliminat în mod corespunzător. Cele mai frecvente domenii de aplicare sunt în industrie, precum producția de piese auto, dar și în pompieri și protecție civilă.

granule de legare a uleiului
și mult mai mult ...

: pentru măturarea fără praf a suprafețelor mari din hale, încăperi de depozitare, ateliere și oriunde este curățenia și îngrijirea podelei. important, oferim agenții de legare a prafului OEL-KLEEN -Așchii de măturat. Diverse accesorii de curățare completează gama largă de produse.

Indiferent de cantitatea cautata, aceasta se furnizeaza ambalata in cantitatea dorita - cantitatea  de care aveți nevoie, vom pregăti livrarea individual, în funcție de dorințele dumneavoastră - de la mărfuri pe paleți la saci mari. Discutați cu noi despre serviciul nostru, vă oferim întotdeauna soluția potrivită. Pentru că satisfacția clienților este prioritatea noastră principală.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!