Perie stradala

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Perie stradala - perii profesionale pentru utilaje


Periile pentru stivuitoare sunt utilizate ca atașament la furci de ridicare, acestea fiind cea mai bună soluție pentru măturarea rapidă a parcărilor, a căilor de acces, a aleilor, a zonelor de depozitare, a halelor de producție etc. Elementele de perie ale periei pentru stivuitor sunt foarte rezistente și pot fi înlocuite individual.

Perie maturat industriala la indemana tuturor

Peria stivuitor ca atașament la furci este cea mai bună soluție pentru măturarea rapidă și rentabilă a parcării, căilor de acces, aleilor, zonelor de depozitare, hale de producție etc. Elementele de perie ale măturii de stivuitor sunt foarte rezistente și pot fi înlocuite individual. În plus, de exemplu, periile pentru stivuitoare de tip SKB pot fi reglate de două ori la stânga și la dreapta. Periile stradale de stivuitor de la Kehrmuli TYPE sunt ideale pentru suprafete mari, modelele SKB TYPE ofera randament maxim la un pret de achizitie minim. Toate modelele de perie stradala sunt potrivite pentru stivuitoare, încărcătoare pe roți și alte vehicule de transport cu furci.

Perii stradale profesionale pentru stivuitoare si alte utilaje – Pretabile pentru maturarea, curatarea suprafetelor cu pietris, praf, rumegus, nisip, frunze, zapada, etc. in functie de domeniul de lucru in care doriti sa utilizati un astfel de atasament pentru stivuitoare si utilaje.

Puteți vedea cum funcționează totul aici în videoclipul produsului (se deschide într-o fereastră nouă)


Mai multe informații despre perie stradala pentru stivuitoare


Maturile stradale pentru stivuitoare (cunoscute și sub numele de matura stradala stivuitor sau accesorii) pot fi ridicate cu ușurință cu furcile normale și, prin urmare, sunt imediat gata de utilizare. Spațiile de parcare, aleile sau potecile pot fi curățate cu ușurință de murdărie, zăpadă etc. cu peria pentru stivuitor. Periile pentru stivuitoare sunt perfecte și pentru curățarea halelor mari de producție. Periile stradale sunt adesea folosite și pentru locurile de parcare. Periil interschimbabili garantează o durată lungă de viață, deoarece aceasta este singura piesă de uzură a măturii pentru stivuitor.

Perie stradala KehrMuli TYPE pentru stivuitor - 12 rânduri de peri pentru o curățare temeinică
Cu modelele noastre de top de mături pentru stivuitoare cu 12 rânduri de peri de TIP KehrMuli, performanța optimă de măturare și inlaturare murdarie este garantată în doar câteva operațiuni. Datorită acestei mături deosebit de late, se obține încă o performanță unică de măturare. Asa se face ca peria stradala model TYPE pentru stivuitoare devine rapid un ajutor indispensabil care poate fi montata fara efort pe stivuitor si demontata din nou fara mare efort. Lățimi libere de la 1500 mm până la 2900 mm în combinație cu cele 12 rânduri de peri permit curățarea suprafețelor extrem de mari într-o singură operațiune. Măturile montate pot fi folosite atât pentru întreținerea de iarnă, cât și pentru restul anului. Rândurile de peri sunt disponibile ca piese de schimb pentru modelele Kehrmuli - ideale pentru ani de utilizare intensivă.

Perie stradala stivuitor tip SKB - ieftina si ideala pentru suprafete mai mici
Pentru cei care folosesc rar măturile de măturat pentru stivuitoare sau au doar suprafețe relativ mici de curățat, periile pentru stivuitoare de TIP SKB sunt o opțiune ieftină. Începând de la 499 €, aceste mături pentru stivuitoare cu lățimea de 1000-2000 mm și pot fi reglate de două ori (pentru modelele SKB) oferă numeroase opțiuni pentru curățarea depozitelor, locurilor de parcare, alei de acces și nu numai. Perii măturilor suplimentare sunt interschimbabili la toate modelele și sunt disponibili separat, astfel încât nimic să nu împiedice o durată lungă de viață.

Perie mecanica la pret mic


La fel ca majoritatea accesoriilor pentru stivuitoare, măturătoarele și împrăștiatoarele pentru stivuitoare pot fi utilizate cu aproape toate mărcile și tipurile de stivuitoare: indiferent dacă Linde, Stille, Jungheinrich, Nissan sau alte mărci: datorită suporturilor standardizate ale stivuitorului -Periile stradale pot fi utilizate în multe feluri .
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!