Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Scule masurare

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre
Unelte si instrumente de masura, ceasuri comparator, indicatoare pentru domeniul industrial. Avem mereu oferte speciale de pret pentru toata gama de echipamente care sunt destinate masuratorilor exacte, atat de importante in industria prelucrătoare. 

Măsurarea exactă este un pas important în procesul de producție, de această etapă depinzând îtr-o covârșitoare măsură atât calitatea finală a produselor cât și marja de rebut așteptată. Două lucruri pot îmbunătăți rezultatul măsurărilor efectuate: atenția necondiționată și calitatea sculelor folosite. Brandurile ce se regăsesc în cadrul magazinului sunt rezultatul muncii și cercetării efectuate de către producători recunoscuți din domeniu, pentru a vă putea garanta rezultate bune în exploatare și satisfacție maximă.

Gama de scule de măsurare se adaptează in continuu, la instrumentele de măsurare clasice cu citirea rezultatelor pe rigla sculei adăugându-se instrumente de măsură moderne cu afișaj digital sau chiar cu transmitere spre computer. Acest fapt poate duce la accelerarea proceselor din producție, ca beneficiu secundar.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!