Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Camere video

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Mai multă siguranta prin sisteme de camere video pentru stivuitoare și împrejurimi


În această categorie vă intampinam cu sisteme de camere video de toate tipurile pentru ca siguranța vehiculelor dumneavoastră sa sporeasca considerabil. Stivuitoarele, alte camioane industriale și vehicule comerciale prezintă un risc semnificativ de siguranță pentru pietoni de a fi loviți sau chiar răsturnați - dacă vehiculele nu sunt echipate cu suficiente dispozitive de siguranță. Pe lângă claxoane, alarme de marșarier și oglinzi de siguranță, acestea includ și sisteme de camere în diferite modele. Prin urmare, în această categorie veți găsi seturi asamblate precum și camere individuale, monitoare de marșarier, console și cabluri de conectare. Cu sistemele robuste de camere de pe Industrial Supply®, creșteți gradul de detectie a persoanelor, deoarece traseul poate fi monitorizat în mod optim. Desigur, atenția și respectarea regulilor de siguranță nu pot fi înlocuite cu măsuri tehnice. Pe de o parte, totuși, ele pot ajuta la conducerea în siguranță și, pe de altă parte, oferă o perspectivă asupra zonelor care nu sunt accesibile cu ochiul liber și oglinzilor. Acest lucru este deosebit de important atunci când utilizați mașini voluminoase și vehicule mari la mers înapoi. Selecția de accesorii potrivite vă permite să selectați și să puneți împreună sistemul de cameră potrivit pentru fiecare vehicul.

Monitoare robuste pentru sisteme de camere video


Monitoarele sunt ecrane inversoare la care puteți conecta până la patru camere, în funcție de model. Cu o singură apăsare de buton, puteți comuta cu ușurință înainte și înapoi între camere. Dispozitivele sunt echipate cu o varietate de funcții, cum ar fi un senzor automat zi/noapte pentru a ilumina butoanele în întuneric când conduceți noaptea sau într-o incinta slab luminată. În plus, monitoarele sunt extrem de robuste, rezistă atât la temperaturi ridicate, cât și la temperaturi scăzute și, prin urmare, sunt potrivite pentru utilizarea zilnică într-o mare varietate de medii de lucru. Sunt disponibile și modele impermeabile. În funcție de nevoile dvs., puteți obține monitoare de marșarier cu comenzi rotative electronice robuste sau butoane tactile capacitive care funcționează fără nicio presiune. Acest lucru face operarea și navigarea rapidă în submeniuri deosebit de ușoare. O altă funcție permite detectarea automată și comutarea între semnalul video AHD și CVBS. În plus, monitoarele sunt echipate cu o funcție normală de imagine/imagine în oglindă, astfel încât să puteți comuta rapid și ușor între cele două moduri.
 

Suporturile stabile pentru monitoare completează sistemul dumneavoastră de camere videoAlegerea suportului potrivit pentru monitor este necesară pentru utilizarea pe termen lung și în siguranță a unui sistem de cameră. Deoarece chiar și în cazul mașinilor mari cu vibrații puternice, trebuie garantată o ținere sigură a monitorului. Acesta este cazul suporturilor din magazinul online www.industrial-supply.ro. Produsele integral din metal pot fi montate atât vertical, cât și orizontal pe aproape orice suprafață a vehiculului. Ele pot fi reglate flexibil la 360° și sunt mutate și blocate cu un singur șurub central. Suporturile se potrivesc exact pentru monitoarele de marșarier din gama noastră și pentru o varietate de alte monitoare LCD și tablete pentru PC.
 

Camere Bullet și camere speciale spate, laterale și frontale


De asemenea, puteți achiziționa camere individuale cu o tensiune de funcționare de 12 V DV pentru a fi utilizate într-un sistem de camere de la INDUSTRIAL SUPPLY. Sunt echipate cu diverse funcții, cum ar fi senzori și microfoane și oferă semnale de imagine și audio, precum și o imagine în oglindă. Modelele compacte în miniatură pot fi atașate la aproape orice vehicul. Camerele Bullet din magazinul nostru online pot funcționa ca camere spate, laterale și frontale. Obțineți modele cu LED-uri în infraroșu integrate și o rezoluție deosebit de ridicată datorită Full HD. Camerele au o carcasă din aluminiu rezistentă la coroziune pentru durabilitate și funcționalitate sporite atunci când sunt utilizate în aer liber. Carcasa este rezistentă la curățarea cu presiune înaltă conform clasei de protecție IP69 K. Camera este furnizată standard cu un obiectiv de 110° cu un unghi de vedere diagonal. În funcție de model, veți primi un suport pentru atașarea sigură la mașină sau vehicul.
 

Cablu de conectare și cablu adaptor pentru utilizarea flexibilă a sistemelor de camere


La INDUSTRIAL SUPPLY veți găsi toate cablurile de conectare de care aveți nevoie pentru a utiliza sistemele dvs. de camere. Cablurile de conectare sunt disponibile în lungimi de 5 m, 10 m și 15 m. In descrierea produsului vei afla exact ce cablu ai nevoie pentru ce tip de monitor. Veți primi, de asemenea, cabluri adaptoare pentru conectarea camerelor cu 4 pini la monitoare cu 6 pini fără control al clapei. Cablul adaptor vă oferă și mai multă flexibilitate în asamblarea camerelor și monitoarelor pentru sistemul dvs. de camere.
 

Sisteme de camere într-un set practic


În magazinul online www.industrial-supply.ro puteți obține nu numai piesele individuale, ci și sisteme de camere gata făcute ca set. Acesta constă dintr-un monitor, cameră, suport, cablu de conectare și, dacă este necesar, un cablu adaptor. Componentele sunt bineînțeles potrivite între ele și potrivite pentru utilizare într-un număr mare de vehicule diferite. De exemplu, obțineți ansambluri care combină un monitor de marșarier cu o cameră de marșarier sau o cameră sferica. Găsiți setul care se potrivește cel mai bine nevoilor și nevoilor dvs.

Comanda online sisteme de camere vieo pentru stivuitoare


În magazinul online nou lansat www.industrial-supply.ro veți găsi numeroase texte informative și descrieri detaliate ale produselor. Dacă aveți nevoie de asistență în selectarea sistemelor de camere potrivite, vă rugăm să ne contactați! Experții noștri vor fi bucuroși să-și acorde timp pentru a vă sfătui.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!