Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

Basculanta gunoi

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Stație utilă de deversare a coșului de gunoi MKS

Stația de basculare a coșului de gunoi MKS de la producătorul BAUER Südlohn este un dispozitiv foarte util pentru golirea fără efort a coșurilor de gunoi de orice fel. Coșul de gunoi se pune în dispozitiv și se fixează. Datorită sistemului electro-hidraulic puternic, răsturnarea recipientelor de deseuri are loc fără niciun efort. Prin urmare, această lucrare reușește ușor și rapid. Există un jgheab care este destul de util pentru golirea curată. Nimic nu cade pe lâgă.
 

Caracteristici speciale ale stației de basculare a coșului de gunoi


Este deosebit de avantajos faptul că este un dispozitiv foarte compact. Cu o lungime de 157 cm si o latime de 88 cm, statia basculanta poate fi manevrata prin orice ușă convențională. Înălțimea este de 1,72 m. La manevrarea coșului de gunoi este necesară o înălțime a tavanului de cel puțin 3,05 m. Dar aceasta nu ar trebui să fie o problemă în majoritatea cazurilor. Stația de deversare a coșului de gunoi are o greutate proprie de 141 kg. Greutatea maximă a pubelelor nu trebuie să depășească 110 kg. Pentru funcționare este necesară o priză convențională cu o tensiune de 230 volți la modelul MKS-220V. Deoarece această stație modernă de basculare este disponibilă în cinci culori diferite, culoarea potrivită poate fi găsită pentru fiecare companie.
 

Cine folosește stația de deversare a coșului de gunoi MKS?


În multe companii, deșeurile sunt colectate în coșurile convenționale. Acestea sunt la îndemână și, prin urmare, flexibile de utilizat. Stația de basculare a gunoiului MKS este ideală pentru descărcarea lor într-un container sau ceva similar. Adesea companiile din producție sau vânzări folosesc astfel de dispozitive utile de colectare.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!