Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

Vaseline

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Vaseline. Protecție sporită pentru o productivitate continuă

Explorăm lumea vaselinei, un produs versatil și esențial în multe industrii și aplicații casnice. De la *vaselina albastră* la *vaselina verde*, fiecare tip are caracteristici unice care o fac potrivită pentru anumite utilizări.

Începem cu *vaselina alba*, un lubrifiant pur folosit adesea pentru protecția și hidratarea pielii, având numeroase *beneficii*. Ușor de aplicat, *vaselina la tub* este convenabilă și curată, ideală pentru uz personal sau profesional.

Pe de altă parte, *vaselina grafitată* este îmbunătățită cu grafit pentru a rezista la temperaturi înalte și presiuni mari, fiind frecvent utilizată în mecanismele grele. Acest tip de vaselină este adesea folosit în aplicații industriale, unde un *decalimetru manual* poate fi necesar pentru a măsura grosimea stratului aplicat. *Vaselina grafitată tub* facilitează aplicarea precisă în zonele greu accesibile.

Vorbind despre aplicații specifice, *vaselina verde* și *vaselina pentru borne de baterie* sunt formulate pentru a preveni coroziunea și a asigura o conexiune fiabilă la terminalele bateriilor.

Un produs specializat, *Divinol Lithogrease 2B*, este o vaselină de înaltă performanță destinată unor condiții de lucru severe, garantând o protecție excelentă împotriva uzurii.

Pentru aplicații non-industriale, *vaselina siliconică* este adesea aleasă datorită proprietăților sale de a rezista la apă și a lubrifia fără a deteriora materialele plastice sau cauciucurile. Astfel, *la ce se folosește vaselina siliconică* include protecția echipamentelor electrice și conservarea garniturilor.

În concluzie, fie că este vorba de *vaselina alba* pentru îngrijirea personală sau de tipuri mai specializate pentru aplicații tehnice, vaselina rămâne un element de bază în multe domenii, având aplicabilitate largă și beneficii incontestabile.

Aflați cum vaselina industriala, unsorile noastre lubrifiante protejează și îmbunătățesc productivitatea instalațiilor industriale într-o mare varietate de zone de aplicație și, de asemenea, în condiții critice! 

Ce reprezinta unsorile lubrifiante? 

Gândiți-vă la un burete îmbibat cu ulei de ungere. Uleiul este eliberat un urma presiunii exercitate. Acest fapt reduce frecarea și uzura între elemente în mișcare. 

Desigur, iată o revizuire a textului, cu titluri integrate pentru a sublinia diversele utilizări și beneficii ale vaselinei:

Vaselina Alba: o soluție pura


Vaselina alba se distinge prin puritatea sa, fiind un lubrifiant apreciat în aplicații profesionale. Ușor de folosit datorită formelor de prezentare precum *vaselina la tub*, este un produs de nelipsit în orice loc cu masinerii si utilaje sensibile.
 

Performanță sub presiune: utilitățile vaselinei grafitate*Vaselina grafitată* se adresează nevoilor specifice ale mediilor industriale, oferind o protecție deosebită în condiții de sarcini grele și temperaturi extreme. Cu ajutorul unui *decalimetru manual*, aplicarea vaselinei devine o operație de precizie, asigurând funcționarea optimă a mașinăriilor.
 

Protecție durabilă: vaselina verde și vaselina pentru borne de baterieSpecial formulată, *vaselina verde* și vaselina pentru borne de baterie sunt esențiale pentru prevenirea coroziunii și asigurarea unei conductivități electrice constante, o necesitate în mentenanța vehiculelor și a echipamentelor.
 

Inovație în lubrifiere: Divinol Lithogrease 2B și aplicațiile sale


*Divinol Lithogrease 2B* reprezintă vârful de lance al vaselinei industriale, oferind o protecție superioară și rezistență la condiții de lucru aspre, ideal pentru echipamente care necesită un lubrifiant de cea mai înaltă calitate.
 

La ce se foloseste vaselina siliconica? Va prezentam o soluție non-reactivă pentru diverse aplicații


Intrebarea "la ce se foloseste vaselina siliconica" este indreptatita de fel, fiind vorba despre preocuparea cumparatorului pentru un produs special: vaselina cu silicon, numita si vaselina siliconica. Fie că este utilizată în menținerea echipamentelor electrice sau conservarea garniturilor, *vaselina siliconică* își demonstrează valoarea prin capacitatea sa de a lubrifia eficient fără a reacționa negativ cu materialele cu care vine în contact.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!