Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Camere video marsarier

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Camere video marsarier utilaje de manipulare marfuri, utilaje de constructii si echipamente agricole

Descoperă Siguranța și Confortul cu Noile Noastre Camere de Marșarier Wireless

Navigarea în spații înguste sau parcarea în locuri dificile nu a fost niciodată mai ușoară! Cu gama noastră inovatoare de camere de marșarier wireless, camera video marșarier, și camere de filmat profesionale, oferim soluția perfectă pentru o vizibilitate îmbunătățită și o siguranță sporită la volan. Iată ce vă oferim:

  • Conectivitate Wireless Ușoară: Camera de marșarier wireless și camera de mers înapoi wireless elimină nevoia de cabluri complicate, facilitând o instalare rapidă și simplă.

  • Vizualizare Clară și Detaliată: Fie că este vorba de o camera marsarier cu display sau un monitor pentru camera de marșarier, ecranele noastre de înaltă rezoluție oferă imagini clare, ajutându-vă să detectați obstacolele cu ușurință.

  • Adaptabilitate Extinsă: De la camera marșarier camion la camera auto marșarier wireless, produsele noastre sunt proiectate pentru a fi compatibile cu o gamă largă de vehicule, inclusiv autoturisme, camioane și rulote.

  • Design Profesional: Camerele noastre video marșarier și camerele de filmat profesionale sunt echipate cu tehnologie de ultimă oră, oferind performanță și fiabilitate pentru utilizarea în orice condiții.

  • Suport Durabil: Fiecare cameră de filmat vine cu suport pentru camera video, asigurând o montare sigură și stabilă pentru înregistrări fără vibrații.

Fă Pasul Spre O Conducere Mai Sigură și Mai Relaxată

Nu lăsați spațiile strâmte sau vizibilitatea redusă să vă pună probleme. Alegeți din gama noastră de camere de marșarier wireless și accesorii pentru a transforma experiența de conducere. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă pot ajuta produsele noastre să navigați cu încredere și siguranță, indiferent de destinație. Transformați-vă experiența la volan acum!

Camerele video pentru marsarier disponibile in magazinul nostru sunt instrumente indispensabile cand vine vorba de siguranta locului de munca, precum si pentru eficienta utilajelor aflate in exploatarea dumneavoastra. Acestea sunt disponibile in varianta cu sau fara fir, atat in variante low cost cat si in variante premium. Cautati o camera de marsarier, camera pentru vedere laterala sau mai degraba o camera video care se ataseaza pe furca de stivuitor? Avem varianta optima pentru necesitatea dumneavoastra.
 
Posibilitate de folosire cu pana la 2 camere video Vedere Quad Frecventa
Posibilitate de utilizare cu pana la 3 camere Touchscreen Audio
Conectare max 4 dispozitive video color Fara sunet
unghi captare rezolutie Functie de inregistrare
Functie infrarosu pentru determinare distanta numar linii imagine Coeficient protectie IP
Tip senzor Tensiunea Nivel rezistenta la vibratii
Format Display cablu de legatura rezistenta la socuri
1 vedere Wireless - fara fir Aria de temperatura
2 vederi aria wireless Incalzitor incorporat

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!