Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

LIZE

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Lize


Transpaletul, cunoscut și sub numele de liză, este un accesoriu industrial necesar pentru a ridica și încărca mărfuri, în special paleți. Transpaletul poate fi atât electric, cât și neelectric și se deplasează doar pe un teren plan.

Lizele au un cadru stabil și două furci metalice care pot fi împinse sub paleți, cutii cu zăbrele și alte suporturi de încărcare / ambalare care pot fi subtraversate. În zona frontală a furcilor există role de încărcare rigide ale căror axe sunt fixate pe cadru. 
 

Alegeți transpaletul potrivitCu marea varietate de dispozitive posibile de lize, alegerea corectă a lizelor este foarte importantă pentru o utilizare optimă pe termen lung. Prin urmare, faceti-va o imagine precisă a modului în care ar trebui să fie utilizat dispozitivul dvs, iar apoi alegeti.

Care sunt încărcăturile reale pe care doriți să le transportați cel mai des cu liza? Doriți să transportați încărcături grele în mod regulat? În unele cazuri, gândul la un transpalet electric face sens.

Ce fel de paleți doriți să transportați? Un transpalet cu lungimi și lățimi speciale poate fi mai potrivit nevoilor dumneavoastră.

De mare importanță sunt și condițiile solului și inclinarea existenta (vezi mai jos). Pentru pante abrupte avem in gama noastra transpaletul BF-BR cu frana.
 

Transpalete, lize cu funcții specialeUnele modele sunt echipate cu functii speciale care fac munca si mai usoara si cresc numarul de cicluri de ridicare si transport.

BF-BR cu frana integrata este ideala pentru pante si rampe. Frâna cu tambur integrat este acţionată prin maneta de frână de pe mâner. Funcția de blocare securizează modelul pe planuri înclinate.

Comparativ cu celelalte modele, BF-SL este un dispozitiv special. Datorită pompei Speedlift, ridicarea este mai rapidă decât alte modele. Înălțimea optimă de ridicare pentru deplasarea paletului este atinsă cu două cârlige ale motocultorului.

Toate modelele HanseLifter sunt ușor de utilizat și oferă o manevrabilitate excelentă în cele mai înguste spații. Pentru fiecare dispozitiv puteți alege opțional între diferite configurații de roți.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!