Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Curatenie

Afiseaza: 1-24 din 33 produse

 Filtre
Curatenie - solutie pete ulei
-12%
Oel Kleen

Solutie curatare pete hidrocarburi

124,00 Lei + TVA de la 109,49 Lei + TVA
147,56
De la măturile atașate pe furcile stivuitorului și până la măturătoarea industrială cu jet de apă: pentru curățenie avem articole ajutătoare de bună calitate. Periile de măturat nu aderă la murdăria adunată, menținându-se mult timp la aceeași lungime a firelor. Materialele absorbante pentru lichidele varsate accidental actionează eficient, atât cele pentru lichide pe bază de apă cât și cele pentru uleiuri și alte hidrocarburi. 
O lopată de zăpadă bună, este binevenită în anotimpul rece, atât cea manuală cât și cea mecanizată - atașată de stivuitor.
Cele mai performante mături din categoria atașamente stivuitor sunt măturile marca KehrMuli cu 12 straturi de perii. La achiziționarea acestora, specificați vă rog secțiunea furcii / lamei de stivuitor sau de încărcător frontal în cadrul comenzii, suportul pentru furci fiind element separat. Prețul măturii nu include acest element. 

Absorbant ulei


Role din material absorbant pentru ulei, lavete rotunde cu diametrul butoiului, granule absorbante de ulei - aceste produse sunt un must-have in fiecare loc de depozitare a butoaielor cu ulei și alte hidrocarburi. Absorbantele de ulei oferite aici sunt produse germane și dispun de documentatia de rigoare. Absorbantele de hidrocarburi (lavete absorbante cu strat impermeabil, material absorbant oel kleen, lavete absorbante, absorbant ulei) trebuie sa fie la indemână pentru a putea acționa rapid în cazul deversării accidentale de uleiuri si substante asemanatoare.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!