Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Lama de zapada

Afiseaza: 1-24 din 44 produse

 Filtre
Lama de zapada - Lama deszapezire cauciuc SCH-G-150
-8%

Lama de zapada pentru stivuitor
Lama de zăpadă este un accesoriu prețios în anotimpul rece cu ajutorul căruia se poate rezolva oricând problema cu precipitațiile depozitate la sol, eliberând căile de acces. Lama de zăpadă marca Bauer-Südlohn, cu arc și cauciuc, la fel și plugurile marca CAM Attachments, te ajută la descotorosirea, debarasarea de cantitatea de zapada acumulata in zonele de circulare, cai de acces, parcari sau alei. Curbura concavă a lamei este modelată în așa fel ca zăpada dislocată să fie condusă în întregime spre partea laterală a stivuitorului, eliberând drumul de parcurs. Cu ajutorul unei lame de zapada CAM, transformati stivuitorul sau incarcatorul frontal intr-un impingator zapada autentic. 

Deszapezirea in timpul sezonului rece se poate face mecanizat mult mai repede. Rezolvati lucrarile de deszapezire cu un plug zapada stivuitor, conceput special pentru curatat zapada pe diferite latimi de lucru. Un plug de zapada pentru stivuitor este de fapt un impingator de zapada rezistent care face mutarea zapezii spre marginile arealului curatit. 
 

Lama zapada


Multe articole din colectia prezentata de noi de numesc lama zapada. Ele difera in functie de inaltimea si latimea dorita de utilizator. Eficienta lamei se defineste din constructia ei, a unghiului in care este reglata dupa caz, vizibilitatea momentana si indemanarea utilizatorului. produsul lama pentru zapada poate fi achizitionat in variante diferite de constructie, cu cauciuc in partea inferioara sau placute din material mai dur decat cauciucul.
 

Plug de zapada pentru stivuitor


Doar soselele sunt eliberate de zapada abundenta cu ajutorul utilajelor foarte mari rapide, in cazul parcarilor si aleilor din incinta magazinelor sau fabricilor trebuind rezolvata individual problemele cu dezapezirea, utilizand un plug de zapada pentru stivuitor.

 
LAMA ZAPADA PLUG DESZAPEZIRE DESZAPEZIRE RAPIDA CURATATOR ZAPADA
LOPATA DESZAPEZIRE PLUG DE ZAPADA PENTRU STIVUITOR LAMA DE ZAPADA PENTRU STIVUITOR SOLUTII CURATAT ZAPADA
IMPINGATOR ZAPADA LAMA FRONTALA DESZAPEZIRE PLUG ZAPADA STIVUITOR LAMA ZAPADA STIVUITOR


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!