Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

Lama de zapada

Afiseaza: 1-24 din 44 produse

 Filtre

Lama de zapada pentru stivuitor

Optimizați Eficiența Deszăpezirii cu Lamele Noastre de Zăpadă pentru Stivuitor


Iarna aduce provocări semnificative în gestionarea spațiilor exterioare, dar cu lama de zăpadă pentru stivuitor, lama de deszăpezire și plugul de zăpadă din oferta noastră, veți fi pregătiți să faceți față chiar și celor mai grele condiții de iarnă. Descoperiți cum produsele noastre vă pot transforma stivuitorul într-o forță puternică de deszăpezire:

Adaptabilitate Superioară


Lama de zăpadă și plugul de zăpadă pentru stivuitor sunt proiectate pentru a se adapta cu ușurință la diferite modele de stivuitoare, oferind o soluție versatilă pentru deszăpezire.

Performanță Optimizată


Cu lama de deszăpezire și lamele de zăpadă, puteți curăța rapid și eficient parcările, drumurile de acces și alte suprafețe exterioare, reducând semnificativ timpul necesar pentru deszăpezit.

Durabilitate și Rezistență


Lamele noastre pentru zăpadă, inclusiv lamă pentru zăpadă cu cauciuc pentru lama de zăpadă, sunt construite pentru a rezista la condiții grele de iarnă, asigurând o utilizare îndelungată și fiabilă.

Protecție Suplimentară


Cauciucul pentru lama de zăpadă protejează suprafețele pe care le curățați, prevenind deteriorarea asfaltului sau a pavajelor în timpul operațiunilor de deszăpezire.

Rentabilitatea investitiei


Investiția într-o lamă de zăpadă pentru stivuitor sau un plug de deszăpezire reduce nevoia de echipamente suplimentare costisitoare, oferind o soluție economică și eficientă pentru deszăpezire.

Transformați Provocările Iernii în Oportunități


Echipați-vă stivuitorul cu lamele noastre de zăpadă și pluguri de deszăpezire pentru a asigura continuitatea operațiunilor și siguranța în spațiile de lucru și parcurile auto pe timp de iarnă. Contactați-ne astăzi pentru a descoperi soluția perfectă de deszăpezire adaptată nevoilor dvs.

Fiți pregătiți să înfruntați iarna cu încredere și eficiență!

Lama de zăpadă este un accesoriu prețios în anotimpul rece cu ajutorul căruia se poate rezolva oricând problema cu precipitațiile depozitate la sol, eliberând căile de acces. Lama de zăpadă marca Bauer-Südlohn, cu arc și cauciuc, la fel și plugurile marca CAM Attachments, te ajută la descotorosirea, debarasarea de cantitatea de zapada acumulata in zonele de circulare, cai de acces, parcari sau alei. Curbura concavă a lamei este modelată în așa fel ca zăpada dislocată să fie condusă în întregime spre partea laterală a stivuitorului, eliberând drumul de parcurs. Cu ajutorul unei lame de zapada CAM, transformati stivuitorul sau incarcatorul frontal intr-un impingator zapada autentic. 

Deszapezirea in timpul sezonului rece se poate face mecanizat mult mai repede. Rezolvati lucrarile de deszapezire cu un plug zapada stivuitor, conceput special pentru curatat zapada pe diferite latimi de lucru. Un plug de zapada pentru stivuitor este de fapt un impingator de zapada rezistent care face mutarea zapezii spre marginile arealului curatit. 
 

Lama zapada


Multe articole din colectia prezentata de noi de numesc lama zapada. Ele difera in functie de inaltimea si latimea dorita de utilizator. Eficienta lamei se defineste din constructia ei, a unghiului in care este reglata dupa caz, vizibilitatea momentana si indemanarea utilizatorului. produsul lama pentru zapada poate fi achizitionat in variante diferite de constructie, cu cauciuc in partea inferioara sau placute din material mai dur decat cauciucul.
 

Plug de zapada pentru stivuitor


Doar soselele sunt eliberate de zapada abundenta cu ajutorul utilajelor foarte mari rapide, in cazul parcarilor si aleilor din incinta magazinelor sau fabricilor trebuind rezolvata individual problemele cu dezapezirea, utilizand un plug de zapada pentru stivuitor.

 
LAMA ZAPADA PLUG DESZAPEZIRE DESZAPEZIRE RAPIDA CURATATOR ZAPADA
LOPATA DESZAPEZIRE PLUG DE ZAPADA PENTRU STIVUITOR LAMA DE ZAPADA PENTRU STIVUITOR SOLUTII CURATAT ZAPADA
IMPINGATOR ZAPADA LAMA FRONTALA DESZAPEZIRE PLUG ZAPADA STIVUITOR LAMA ZAPADA STIVUITOR


Interesat si de alte tipuri de lame dezapezire? Putem furniza si lama zapada auto - lama dezapezire auto, lama deszapezire tractor, lama zapada buldoexcavator, lama deszapezire incarcator tractor, lame zapada tractor, lama impins cereale, lame paleti, precum si alte produse pentru dezapezire. Solicita-ne acum oferta de pret.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!