Pozitionere de sudura

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Optimizati procesele de sudare.
Pentru o sudare ergonomica


Sudarea pieselor de lucru mari si greoaie este dificila de facut intr-o pozitie optima de lucru. Sudurile greu accesibile nu pot fi efectuate cu precizia necesara.  Munca prelungita in pozitii incomode poate duce la absente legate de boala. Aceste probleme sunt rezolvate prin utilizarea meselor rotative de sudură (pozitionere de sudura). Un dispozitiv de manipulare poziționează piesa de prelucrat pentru a fi mentinuta în poziția ideală de sudare. Pozitonerul de sudura face sudarea pieselor mari mai rapidă și mai eficientă. Reduce în mare măsură stresul fizic pentru sudor. Aveți întrebări despre pozitonere de sudura ? Contacti-ne la Tel. 0729 087 306 sau Mail. comenzi@industrial-supply.ro

Modelele de bază ale pozitionerului se rezumă la mișcarea de basculare și cea de rotire a piesei. În completarea acestora vin modelele tip L și H, ce permit mișcări în mai multe planuri, ridicând piesa cu ajutorul sistemelor hidraulice sau electrice. Astfel o să aveți libertatea de a aduce piesa de lucru în aproape orice poziție și a avea acces la ea pentru prelucrarea oricărei părți componente.  

Instalațiile de rotire mențin sarcina în stare de manevrabilitate, pentru a putea prelucra întreaga circumferință a piesei de care este vorba. Astfel reușiți sudarea sau nituirea, finisarea, pregătirea de vopsire și vopsirea întregii suprafețe a piesei de pe inatalația de rotire. HGK și DWR sunt 2 din exemplele de instalații de rotire stabile și performante oferite.

 

Avantajele pozitionatorului de sudura si ale manipulatorului de sudura


Lucrul cu poziționere de sudură: creșterea ratei de producție, îmbunătățirea siguranței la locul de muncă și îmbunătățirea semnificativă a calității
Gama de aplicații ale poziționerelor de sudură este aproape nelimitată. Fiecare poziționator de sudare are un efect pozitiv asupra calității și productivității produsului. Cu ajutorul unui pozitionator de sudura, chiar si cele mai grele piese sau componente pot fi aduse in pozitia ideala de sudare. Lucrul la o înălțime optimă de lucru permite o precizie ridicată și cusături de sudură perfecte.
 

Creșterea ratei de producție


O prelucrare mai rapidă și mai sigură a pieselor de prelucrat oferă clienților noștri un avantaj competitiv semnificativ. Timpii de producție reduși conduc la eficientizarea costurilor. Acesta este un factor important pentru achiziționarea de manipulatoare și poziționere de sudură noi sau folosite.

Îmbunatatirea securitatii ocupationale


Cu ajutorul unei axe de înclinare sau a unei axe de rotație piesele de prelucrat cântărind câteva tone pot fi poziționate într-o poziție de lucru ideală, ergonomică pentru sudare, prelucrare și asamblare. Datorită utilizării unui rotator de sudură, operatorul de sudură poate lucra mai rapid și mai eficient la o înălțime de lucru adecvată. Absențele legate de efort fizic și boală vor fi reduse. Chiar și rotațiile de 360° nu reprezintă o problemă cu poziționerul potrivit pentru sudare.
 

Cresterea calității produsului


Poziția ideală a cusăturilor de sudură crește calitatea produsului și elimină necesitatea reprelucrării. Un poziționator de sudură poate fi folosit și pentru piese de prelucrat masive. Poziționătorul de sudură pentru componente grele este convingător datorită construcției modulare și stabile. Chiar și piesele de prelucrat cu o greutate de până la 500 t pot fi poziționate cu ușurință.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!