Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Lame stivuitor

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Lame stivuitor 


Stivuitorul poate fi prevazut cu mai multe seturi/perechi de furci (lame), pentru lucrarile de ridicat, mutat, sprijinit sau impins care se executa in decursul procesului tehnologic sau in depozit. Prezentam gama de furci CAM attachments, care cuprinde cele mai uzuale dimensiuni in ce priveste lungimea, latimea, sectiunea si felul de prindere ale lamelor de stivuitor. Toate lamele corespund cu standardul ISO2328 iar gama de sectiuni disponibile este de la 80 x 40 mm la 200 x 60 mm.


  

Furcile CAM

​​Indiferent de tip sau configurație, puteți găsi o mare varietate de furci care vă vor satisface cu siguranță nevoile la Industrial Supply: furci FEM, furci tip pin, furci goale... în toate dimensiunile (și livrate cu certificat).


Tabelul cu clasele FEM 1 - 4 
Gama noastră include furci potrivite pentru orice tip de vehicul industrial: manipulatoare telescopice, echipamente portuare, stivuitoare...

Toate furcile marca CAM sunt de o calitate excelentă:

Material de înaltă calitate: sunt realizate din oțel crom-mangan ​pentru a garanta o rezistență mecanică ridicată
Finisaj rafinat: fabricat pe baza unui profil laminat.
În conformitate cu standardele europene: standardele ISO 2328 și 2330
Gamă extinsă: o gamă extinsă de furci cu atașamente CAM în diferite dimensiuniToate lamele pentru stivuitor sunt la fel?

Răspunsul este și da și nu. Da, deoarece lamele de stivuitor sunt proiectate pentru a fi interschimbabile între diferite stivuitoare, indiferent de producător. Nu, deoarece furcile trebuie să se potrivească cu capacitatea de ridicare a stivuitorului. De exemplu, nu puteți folosi furci pentru un stivuitor cu capacitate de 3.000 lb. pe un stivuitor cu capacitate de 6.000 lb.

Deci, aceasta ridică întrebarea: Cum clasificăm Lamele?
Cel mai elementar mod de a clasifica furcile de stivuitor este prin referire la clasa de transport ITA.Standardul FEM pentru lame stivuitor

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!