Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Maturi rotative Westermann

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre
Maturi rotative Westermann - Matura radiala WR 870 cu motor Honda GCVx170
-8%
Westermann

Matura radiala WR 870 cu motor Honda GCVx170

7.462,18 Lei + TVA de la 6.848,74 Lei + TVA
8.880,00
Maturi rotative Westermann - Distrugator de buruieni WKB 660 Honda
-11% nou
Westermann

Distrugator de buruieni WKB 660 Honda

11.175,63 Lei + TVA 9.978,99 Lei + TVA
13.299,00
Maturi rotative Westermann - perie_cu_acumulator
-15%
Maturi rotative Westermann - Distrugator electric de buruieni
-6%
Westermann

Distrugator electric de buruieni

7.177,93 Lei + TVA 6.755,70 Lei + TVA
8.541,74

Maturile rotative marca Westermann


Maturile rotative marca Westermann sunt soluția ideală pentru curățarea eficientă și rapidă a suprafețelor exterioare, fie că este vorba despre alei pietonale, trotuare, drumuri, sau spații industriale și comerciale. Aceste maturi sunt proiectate și fabricate cu tehnologie avansată, oferind performanțe remarcabile în îndepărtarea murdăriei, frunzelor, nisipului și altor reziduuri.

Caracteristicile distincte ale maturilor rotative Westermann includ:

1. Eficiență în curățare: Cu perii rotative puternice și sistemul lor de aspirație, maturile Westermann pot curăța rapid și eficient orice suprafață, asigurând îndepărtarea completă a murdăriei și a reziduurilor.

2. Design ergonomic: Maturile sunt proiectate cu accent pe confortul utilizatorului, având un maner ergonomic și o greutate echilibrată pentru manevrare ușoară și control precis.

3. Durabilitate și rezistență: Construite din materiale de înaltă calitate, maturile rotative Westermann sunt robuste și rezistente la uzură, asigurând o durată lungă de viață și funcționare fiabilă în timp.

4. Versatilitate: Aceste maturi sunt disponibile în diferite dimensiuni și configurații, pentru a se potrivi nevoilor diverse de curățare. De la modele compacte pentru curățarea zonelor restrânse, până la maturi mai mari potrivite pentru spații industriale extinse, gama de produse Westermann oferă soluții adaptate fiecărui tip de aplicație.

5. Ușurință în întreținere: Maturile rotative Westermann sunt proiectate pentru a fi ușor de întreținut și de curățat după utilizare, contribuind la menținerea unei funcționări optime pe termen lung.
Măturile noastre radiale sunt mașini ideale pe tot parcursul anului, care îndepărtează o mare varietate de murdărie în funcție de sezon. Unghiul special al periei asigură margini bine măturate și rezultate curate chiar și pe suprafețe neuniforme.

Descoperă eficiența și comoditatea unei mașini de măturat moderne! Cu o mătură automată, rotativă și electrică, curățenia devine o sarcină ușoară și rapidă. Indiferent de suprafața pe care trebuie să o cureți, o mașină de măturat este partenerul ideal pentru a face treaba într-un timp scurt și fără eforturi suplimentare.

Mașinile de măturat automate sunt proiectate pentru a face față diferitelor tipuri de teren, de la spații interioare la zone exterioare. Cu tehnologia lor avansată, aceste mașini pot mătura în mod eficient și rapid chiar și cele mai murdare suprafețe. Măturile rotative asigură o acoperire completă și uniformă a zonei, eliminând murdăria și praful într-o singură trecere. Iar funcția electrică aduce un plus de eficiență și comoditate, fără a fi nevoie să te preocupi de alimentarea cu combustibil sau de emisiile poluante.

Investește acum într-o mașină de măturat și transformă munca de curățenie într-o activitate rapidă și plăcută! Optează pentru confortul și performanța unei mături automate, rotative și electrice pentru a-ți simplifica viața și a obține rezultate impecabile în timp record. Alege calitatea și eficiența cu o mașină de măturat care să satisfacă toate nevoile tale!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!