Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Clesti macara

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Transport si manevrare butoaie

Importanța transportului și depozitării lichidelor (ulei, vopsea, combustibil) este în creștere. Dar manipularea unor astfel de butoaie nu este întotdeauna ușoară. De aceea, venim in intampinarea dumneavoastra cu soluții optime adica cu dispozitivele speciale de prindere pentru butoi, basculante pentru butoi și dispozitive de ridicare a butoiului. Ne-ar face plăcere să vă sfătuim!
Gripper pentru butoi, basculant pentru butoi, cleste macara, clesti macarale și multe altele pentru o manipulare ușoară de butoaie si rezervoare. 
Pentru a anticipa problemele la manipularea butoaielor, Industrial-Supply vă oferă soluții perfecte pentru transport rapid și sigur cu butoaie umplute sau neumplute. Pentru transportul tamburului, puteți alege între soluții inteligente de manipulare a tamburului pentru stivuitoare sau dispozitive manuale. Ambele variante permit prinderea, ridicarea și răsturnarea sigură și eficientă în munca de zi cu zi. Una peste alta, dispozitivele de prindere a butoaielor și ridicatoarele de butoi creează posibilitatea de depozitare, transport și utilizare a butoaielor într-un mod ecologic.
 
Am fi bucuroși să vă sfătuim și să găsim soluția potrivită pentru manipularea tamburului dumneavoastră!

Din categoria aceasta fac parte produsele dedicate ridicării obiectelor cilindrice cu ajutorul macaralelor, podurilor rulante și a stivuitoarelor. Cu lanț sau fără, tip clește sau foarfecă, aceste accesorii de ridicat ajută la ridicarea și susținerea butoaielor, golirea sau umplerea acestora fără scurgeri neintenționate. Cleștii de macara asigură o prindere fermă, neclintită a obiectelor grele și asigură manevrarea acestora în orice direcție, permițând și rotirea lor.
Folosind clesti macara la sarcinile grele, manipularea devine ușoară și implicit mai rapidă, iar operatorul mai eficient. Aveți doar de câștigat din colaborarea cu Industrial Supply.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!