Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Prelungitoare furci stivuitor

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre


Prelungitoare furci stivuitor - papuci furca stivuitor la preturi mici


Cu extensii de furcă - denumite si extensii furci stivuitor sau prelungitor lame stivuitor - pantofi de furcă pentru stivuitoare, puteți mari cu ușurință lungimea furcilor stivuitorului dumneavoastră. Acestea sunt plasate rapid pe furcile existente și asigurate cu un șurub de siguranță, sau cu un bolt, in functie de model. Cu toate acestea, dacă renunțați la extensiile furcii dacă este necesar, riscul unui accident crește considerabil. De exemplu, dacă furcile sunt prea scurte, există riscul ca marfa să cadă atunci când este ridicată sau transportată. O extensie corespunzătoare a lamelor de stivuitor reprezintă o soluție rapidă și ușoară la această provocare legată de siguranță.

Extensiile furcilor de stivuitor sunt unele din cele mai importante ajutoare în operațiunile efectuate zi de zi de către stivuitoare. Adesea apare problema ridicării și transportării unor sarcini care sunt mai lungi decât furcile de pe stivuitor. Atunci se pune problema dacă ar trebui schimbate furcile cu totul pentru o sarcină singulară sau doar atașarea simplă a prelungitoarelor aduce rezolvare.

Un set prelungitoare pentru stivuitor poate fi comandat în două versiuni: prelungitor furci deschise și închise


Pe lângă lungimile diferite, există și distincția între extensiile deschise sau închise, referindu-ne la partea inferioară a extensiei furcii. Modelele închise îmbracă complet furca originală, pe când modelele deschise au partea inferioară deschisă. Diferența constă în capacitatea de încărcare: extensiile de furcă închise au de obicei o capacitate de încărcare mult mai mare decât modelele deschise.

 


Versiune inchisa prelungitor lame stivuitor


Extensiile furcii în care partea inferioară este închisă sunt pentru sarcini care se află în afara lungimii furcii de bază. Profilul complet închis permite capacități de încărcare mai mari, astfel încât aceste extensii de furcă închise pot fi utilizate atunci când este necesară o capacitate de încărcare nominală mare. În magazinul INDUSTRIAL SUPPLY veți găsi extensii pentru furci / extensii pentru lame stivuitor numite si prelungitor furci cu următoarele lungimi și pentru diferite secțiuni transversale a cuțiților furcii:
• 1.200 mm lungime
• 1.400 mm lungime
• 1.600 mm lungime
• 1.800 mm lungime
• 2.000 mm lungime
• 2.200 mm lungime
• 2.400 mm lungime • Alte lungimi și secțiuni transversale furci la cerere
 


Extensii furci stivuitor - varianta deschisa extensie lama stivuitor


Extensiile furcii în care partea inferioară este deschisă sunt pentru sarcini care se află în interiorul dinților furcii de bază. Aceste extensii de furcă sunt potrivite numai pentru sarcini de transport cu distribuția sarcinii pe lungimea extensiei furcii. Extensiile de furcă deschise pentru stivuitoare sunt folosite pentru mărfuri mari, ușoare dar care sunt totusi voluminoase si a caror gabarit depaseste lungimea furcilor de stivuitor standard. În magazinul nostru veți găsi extensii pentru furci / extensii furci stivuitor sau prelungitor furci stivuitor cu următoarele lungimi și pentru diferite secțiuni transversale a cuțiților furcii:
 
• 1.200 mm lungime
• 1.400 mm lungime
• 1.600 mm lungime
• 1.800 mm lungime
• 2.000 mm lungime
• 2.200 mm lungime
• 2.400 mm lungime
• Alte lungimi de prelungitor lame stivuitor la cerere

La atașamentele pentru prelungire furcă se ține seama de lungimea furcii (lamei), astfel: Elementul de prelungire furcă are o lungime maximă prestabilită. Lungimea furcii trebuie să fie de min. 60% din lungimea elementului de prelungire furcă. Nu se admite folosirea unui atașament de prelungire furcă mai lung decât această valoare.Avantajele dumneavoastră cu seturile noastre de prelungitoare furci

• Fără suprataxă pentru secțiunile transversale individuale ale furcii
• 5 ani garanție de calitate
• Livrare rapidă
• PRETURI DE TOP
• Calitate fabricată în Germania
• Acoperire cu pulbere de înaltă calitate
 

Note importante despre utilizarea extensiilor furcii


• Prelungitoarele de furci stivuitoare trebuie să fie susținute de cel puțin 60% din furca existentă.
• Capacitatea de încărcare pentru prelungitoare furci stivuitor trebuie să fie adaptată furcii respective.
• Trebuie garantată respectarea capacității de încărcare și a distanței dintre centrul de sarcină a paletului și a furcilor.
• Trebuie luată în considerare capacitatea reziduală a camionului dumneavoastră.
• Atunci când utilizați furcile pe un atașament, trebuie efectuată o verificare pentru a vă asigura că extensiile furcii pot fi asigurate fără probleme.
 


Totul despre seturi prelungitoare lame stivuitor


Cu extensii furci stivuitor, vă puteți extinde cu ușurință brațele furcii. Construcția stabilă din oțel asigură un sprijin sigur și stabil. Pantofii de furcă sunt fabricați în Germania conform standardelor înalte de calitate și sunt potriviți pentru utilizarea de zi cu zi. Pentru a se asigura că fiecare palet poate fi transportat în siguranță fără alunecare, extensiile cuțitelor sunt fiecare echipate cu șuruburi de siguranță detașabile. Aceste șuruburi de siguranță pot fi blocate cu ușurință pe spatele furcii  pentru a impiedica alunecarea de pe furca.

Pentru a găsi prelungitoare lame stivuitor potrivite, trebuie să luați în considerare criteriile de lungime, secțiune transversală a furcii, dimensiunile exterioare și, mai ales, capacitatea de încărcare în funcție de cerințele dumneavoastră. În plus, din motive statice, lungimea furcii trebuie să fie de cel puțin 60% din prelungitoarele furcii.
Atunci când achiziționați o extensie de furcă, este de asemenea important să vă asigurați că capacitatea de încărcare este potrivită cu dinții furcii respective. În plus, trebuie garantată respectarea capacității de încărcare și a distanței dintre centrul de sarcină a stivuitorului și a furcilor. Trebuie luată în considerare și capacitatea reziduală. În cele din urmă, atunci când utilizați un atașament, ar trebui să verificați dacă extensia dinților poate fi asigurată fără probleme.
 
Atunci când achiziționați extensii de furcă, profitați de avantajele noastre speciale care vin la pachet cand cumparati de pe magazinul nostru online. Pe lângă prelungirile furcii fabricate în Germania, vă oferim o garanție de calitate de 5 ani pentru diferitele modele de extensii pentru dinți. Toate lungimile și secțiunile transversale sunt disponibile în diferite culori. În plus, permitem livrarea rapidă și oferim toate secțiunile transversale individuale ale furcii fără costuri suplimentare!

Extensiile noastre de furcă pentru stivuitoare sunt disponibile în diferite lungimi și cu diferite secțiuni transversale a furcii! La cerere, extensia furcii poate fi comandată în trepte de 100 mm. Va sfatuim cu placere!
 


Nu ați găsit prelungitor furca potrivit?


Oferim prelungitor furca pentru stivuitoare în alte lungimi și pentru secțiuni transversale individuale ale furcii. Aici puteți descărca cererea noastră de ajutor și comanda pentru extensiile furcii în format PDF sau pur și simplu ne puteți trimite o întrebare prin e-mail.

 

Avantajele dumneavoastră cu prelungitoare stivuitor


Atunci când cumpără prelungitoare stivuitor, clienții Industrial Supply se bucură de avantaje speciale. Toate seturile de prelungitor lame stivuitor sunt fabricate în Germania și vin cu o garanție de calitate de 5 ani pentru diferitele modele de extensie pentru dinți. Diferitele lungimi și secțiuni transversale sunt fiecare disponibile în culori diferite, adaptate nevoilor individuale. În plus, permitem livrarea rapidă și oferim toate secțiunile transversale individuale ale furcii fără costuri suplimentare!

 

De ce să cumpărați extensii furci stivuitor?Cu extensiile de furci pentru stivuitoare, lamele stivuitor pot fi extinse cu putin efort. Construcția stabilă din oțel pentru extensiile furcii de pe webshopul nostru asigură un suport sigur și stabil. Setul de prelungitoare motostivuitor este fabricat în Germania conform celor mai înalte standarde de calitate și sunt potriviti pentru utilizarea zilnică dificilă în industrie și logistică. Extensiile furcii sunt echipate fiecare cu șuruburi de siguranță, astfel încât fiecare palet să poată fi mutat în siguranță, fără alunecare. Aceste șuruburi de siguranță sunt pur și simplu blocate în spatele furcii.
 

 

Prelungitoare furci stivuitor pret mic - prelungiri lame motostivuitor


Putem oferi si seturi de prelunitoare furca stivuitor la pret mic, insa recomandam intotdeauna alegerea unor prelungitoare furci stivuitor de calitate in detrimentul unor ustensile ieftine care nu prezinta siguranta in exploatare si care nu sunt rezistente o perioada indelungata de timp. Prelungitoare furci stivuitor se folosesc cu precădere pentru încărcarea camioanelor cu deschidere laterală pe o singură parte (de exemplu în locuri unde rampa dispune de loc îngust, iar camionul se poate încărca doar dintr-o singură parte). Aici se pretează bine atașamentul de stivuitor de prelungire furci sau prelungitoare lame.

Lungimea maxim admisibilă pentru prelungitoare furci stivuitor care se monteaza pe lame mostivuitor este exemplificată în schița de mai jos. De aici rezultă condiția, ca lungimea furcilor să nu fie mai mici decât 60% din lungimea setului de prelungitoare lame motostivuitor.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!