Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Furci stivuitor

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Furci stivuitorPoate că cele mai evidente dintre piesele pentru stivuitoare sunt furcile în sine, cunoscute și sub numele de lame. Furcile de pe un stivuitor sunt folosite pentru a face contact direct cu o încărcătură pentru transport. Sunt atașate la căruciorul stivuitorului (carriage) și sunt proiectate pentru a ridica o sarcină de jos in vederea transportarii / ridicarii. Furcile stivuitoarelor vin în toate formele și dimensiunile posibile. Există o mare varietate de tipuri de furci disponibile pentru diverse aplicații. Furcile standard ITA sunt cel mai comun tip de furci pentru stivuitoare, dar și ele vin în diferite lățimi, lungimi și forme.
Cunoscute și sub denumirea de lame, aceste furci sunt folosite pentru a ridica și transporta sarcini. Ele sunt parte integrantă a stivuitorului și asigurarea că le utilizați pe cele corecte în stare bună este esențială atât pentru siguranța personalului, dar și pentru stivuitor și încărcătură. Furcile de pe un stivuitor sunt folosite pentru a face contact direct cu o încărcătură pentru transport. Sunt atașate la căruciorul stivuitorului și sunt proiectate pentru a prelua o sarcină de jos de la sol sau din raft..
 

Dimensiunile principale sunt:


Înălțimea plăcii de transport (C) = Furcile sunt montate pe un cărucior cu stivuitor.
Căderea furcii (D) = Căderea furcii se măsoară din partea de sus a cârligului inferior până la podea
Lungimea furcii (L) – măsurați de la capătul vârfului până la tijă. Lungimea poate fi dată în mm sau inci, lungimile comune sunt 1220 mm, 1500 mm, 1830 mm și 2400 mm.
Lățimea (W) = lățimea furcii în punctul cel mai lat
Grosimea (T) = grosimea furcilor se masoara pe tija verticala. Pentru a măsura dacă furcile s-au uzat, comparați grosimea lamei cu grosimea tijei verticale. 

Cum sunt fabricate furcile stivuitoarelor?Fabricarea furcilor pentru stivuitoare implică diverse materiale și procese de prelucrare a metalelor. Să trecem prin ceea ce este implicat.

Materiale pentru furci pentru stivuitoare
Din ce material sunt fabricate furcile pentru stivuitoare? Furcile pentru stivuitoare sunt fabricate din oțel aliat de înaltă rezistență. Și din ce fel de oțel sunt fabricate furcile pentru stivuitoare? Răspuns: Oțel crom-mangan. Alte aliaje de oțel includ:

Oțel de la 1045 la 1060
Oțel 4140 sau 4340
A572 Oțel de gradul 50
Aceste tipuri de oțel sunt preferate datorită durității și capacității lor de a menține o rezistență ridicată la tracțiune în timpul forjarii.

Principalii pași în procesul de fabricație a furcii sunt:

Este selectată o singură bucată de oțel de înaltă rezistență
Ferăstraiele sau torțele decupează piesa la dimensiune
O ștampilă marchează furca cu date de fabricație
Dacă este conic, acesta este creat în continuare
Oțelul este încălzit și îndoit pentru a crea lama, călcâiul și tija
Cârligele sunt sudate pe spatele tijei
Furcile sunt scufundate într-o baie de ulei pentru a îmbunătăți duritatea
O procedură de „shot blast” reîncălzește furcile
Furcile sunt împerecheate
Furcile sunt inspectate pentru defecte de fabricație
Furcile sunt vopsite
Furcile sunt echipate cu un kit de știfturi
Furcile finite sunt paletizate pentru expediere


Există 3 clase standard utilizate în mod obișnuit de furci utilizate pe stivuitoare.

Clasa 2 este potrivită pentru 1,0 – 2,5 tone
Clasa 3 este potrivită pentru 3,0 – 4,0 tone
Clasa 4 este potrivită pentru 4,5 – 7,0 tone
 

Set Furci Stivuitor - Protecție și Eficiență pentru StivuitoareSetul de furci pentru stivuitor disponibil pe industrial-supply.ro este un echipament esențial pentru manipularea eficientă și sigură a încărcăturilor în diverse medii industriale. Aceste furci sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, oferind durabilitate și performanță excelentă în operațiunile zilnice de ridicare și transport.

Caracteristici și beneficii

- Materiale de înaltă calitate: Realizate din oțel robust, furcile asigură o rezistență excepțională la uzură și șocuri, prelungind astfel durata de viață a echipamentului.
- Compatibilitate universală: Setul de furci este compatibil cu majoritatea tipurilor de stivuitoare, oferind flexibilitate și versatilitate în utilizare.
- Capacitate de încărcare: Proiectate pentru a manipula încărcături grele, aceste furci asigură stabilitate și siguranță în timpul operațiunilor de ridicare și transport.
- Ușurință în instalare: Montajul furcilor este simplu și rapid, permițând înlocuirea facilă a celor vechi și minimizând timpul de inactivitate al stivuitorului.

Specificații Tehnice

- Lungime: Varietăți disponibile pentru a se potrivi diferitelor nevoi de manipulare a mărfurilor.
- Capacitate de încărcare: Diverse opțiuni de capacitate, asigurând compatibilitatea cu sarcinile specifice ale fiecărui utilizator.
- Grosime și lățime: Dimensiuni variate pentru a se adapta diferitelor tipuri de operațiuni și cerințe de stabilitate.

Utilizări și Avantaje

1. Manipulare eficientă a mărfurilor: Ideal pentru utilizarea în depozite, fabrici, centre logistice și alte medii industriale.
2. Siguranță sporită: Designul robust și materialele de calitate contribuie la siguranța operațiunilor, prevenind accidentele și deteriorările încărcăturilor.
3. Costuri reduse de întreținere: Durabilitatea furcilor reduce necesitatea înlocuirilor frecvente, economisind timp și bani pe termen lung.

Cum să comanzi

Achiziționează setul de furci pentru stivuitor de pe industrial-supply.ro și beneficiază de:

- Prețuri competitive
- Livrare rapidă în toată țara
- Serviciu clienți dedicat pentru asistență și consultanță


Nu lăsa echipamentul tău să te tragă înapoi! Comandă acum setul de furci pentru stivuitor de pe industrial-supply.ro și asigură-te că afacerea ta funcționează la capacitate maximă cu echipamente de încredere și performante. Contactează-ne astăzi pentru mai multe informații și oferte speciale!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!