Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

Cupa Stivuitor

Afiseaza: 1-24 din 25 produse

 Filtre

Cupele (lopețile) noastre robuste sunt ideale pentru încărcarea și transportul mărfurilor în vrac. Acestea pot fi ridicate rapid și ușor cu furcile și sunt asigurate împotriva alunecării accidentale printr-un lanț. O margine de răzuit din oțel special și profilul de margine din jur asigură longevitatea lopeții. Lopata este golită folosind un cablu de tragere de pe scaunul stivuitorului sau prin intermediul hidraulicului stivuitorului.

mai multe detalii pentru cupe stivuitor gasiti mai jos:
Chiar dacă stivuitorul este deja foarte versatil în funcționare, întreaga gamă de aplicații devine evidentă doar prin utilizarea dispozitivelor adecvate de stivuitor. Cu doar câțiva pași simpli, stivuitorul devine un adevărat utilaj multifunctional, deoarece atașamentele pentru stivuitoare sunt de obicei ușor de utilizat. Ridicați furcile, eventual conectați la sistemul hidraulic de bord, asigurați-vă și poate fi folosit atașamentul pentru stivuitor. Pe lângă platformele de lucru foarte răspândite, containerele basculante și brațele macaralei pentru stivuitoare, lopețile pentru stivuitoare se numără printre atașamentele pentru stivuitoare care sunt în creștere.
Pentru a facilita selectarea cupei potrivite pentru stivuitor, mai jos sunt prezentate cele mai importante caracteristici ale seriei de modele individuale, după care modelele individuale sunt comparate într-un tabel.

Comparator cupe stivuitor - Industrial Supply.ro

 
Tip cupa Mecanism basculare           Capacitate
portanta
Volum (aprox. in m³) Latimea
operationala
Observatii
cupa stivuitor BSI   mecanica           max 1500 kg 0,5 - 1,00 m³ 1250 mm raport bun calitate- pret
Cupa de stivuitor BSE   mecanica           max 3000 kg 0,5 - 2,5 m³ pana la 2500 mm Varietate mare de modele diferite
Cupe stivuitor BSM   mecanica           max 3000 kg 0,5 - 2,5 m³ pana la 2500 mm Cu deschizaturi pentru lame stivuitor
Cupa stivuitor RS   mecanica           max 2000 kg 0,5 - 1,5 m³ pana la 1700 mm Pentru marfuri varsabile si lucrari de deszapezire
Cupa stivuitor BSE-H   mecanica  
 
      max 3000 kg 0,5 - 2,5 m³ pana 2500 mm Mai multe variante
Cupa de stivuitor BSM-H   mecanica           max 3000 kg 0,5 - 2,5 m³ pana la 2500 mm Cu orificii pentru lama stivuitor
Cupa stivuitor DGS   mecanica           max 1500 kg 0,5 - 1,2 m³ pana 2010 mm Ideala pentru varsare controlata
Cupe stivuitoare HVR
 
  hidraulica           max 2500 kg 0,5 - 1,5 m³ pana 2030 mm Flexibilitate mare datorita cilindrilor hidraulici
                       
 

Cupa pentru stivuitor in viata de zi cu zi: Asa transformati stivuitorul intr-o vola
 

Atasand cupa potrivita pentru stivuitor, stivuitorul devine un adevărat încărcător frontal. În special pentru companiile care au nevoie doar de un încărcător pe roți din când în când, cumpărarea unui încărcător pe pneuri de multe ori nu are sens din punct de vedere economic - prea mult capital este legat și costurile continue pentru întreținere, îngrijire etc. sunt de asemenea relevante. Alternativa perfectă este să utilizați stivuitorul ca încărcător pe roți, folosind pur și simplu cupa stivuitor adecvată ca atașament pentru stivuitor. În loc să cheltuiți sume de patru până la cinci cifre pentru un încărcător pe roți, puteți crea o alternativă perfectă pentru compania cu lopata potrivită pentru stivuitoare cu doar câteva sute de euro.
 

Varietate mare de atasamente pentru stivuitoare

 

La achiziționarea unei cupe noi pentru stivuitor, patru criterii sunt decisive: volumul în mc, capacitatea de încărcare în kg, lățimea de săpat a cupei și, nu în ultimul rând, mecanismul de basculare. Selecția largă de diferite linii de produse și variante din cadrul unei linii de produse oferă companiilor posibilitatea de a alege lopata potrivită pentru fiecare aplicație și nevoie individuală.
 

Marimile cupelor pentru stivuitoare: de la 0,5  pana la 2,5 mc

 

Volumul unei lopeti - denumita colocvial și mărimea - este cel mai important factor de selecție pentru multe companii. Începând cu mini cupe cu dimensiunea de 0,5 mc până la variante mari cu un volum de 2,5 mc, sunt oferite lopeți adecvate pentru stivuitor, pentru multe scenarii de aplicare și aplicații.

 

Capacitatea portanta: de la 750kg pana la 3000kg sarcina maxim admisa:
 


Pe lângă dimensiune, capacitatea portantă a atașamentelor joacă un rol major în practica de zi cu zi. Dacă mărfurile în vrac relativ grele urmează să fie transportate cu o cupa mare, capacitatea de ridicare trebuie selectată în funcție de volum. Cu o gamă cuprinsă între 750 kg și 3000 kg, companiile au multe opțiuni din care să aleagă pentru a face din propriul stivuitor al companiei înlocuitorul perfect pentru încărcătorul cu roți.

 

Latimea operationala a unei cupe de stivuitor: de la 1100mm pana la 2600mm
 

 

Alegerea dimensiunii și a capacității de încărcare merge în mod natural mână în mână cu lățimea de săpat a unei lopeți pentru stivuitoare. Cu toate acestea, mai ales dacă aveți doar puțin spațiu de manevră sau doriți să aruncați materialele în vrac foarte precis, o lățime de săpare mai mică este mai ușor de manevrat în operațiunile de zi cu zi. Companiile pot alege dintre variante cu lățimi de săpat de 1100 mm până la lopețile mari cu lățime de săpat de 2600 mm, care pot ține cu ușurință pasul cu încărcătoarele normale.

 

Mecanismul basculant: basculare mecanica sau basculare cu actionare hidraulicaOdată ce v-ați hotărât asupra dimensiunii cupei de stivuitor, puteți alege în continuare mecanismul de înclinare. Există cupe pentru stivuitoare mecanice și hidraulice pentru majoritatea modelelor, modelele mecanice având un preț deosebit de atractiv, atașamentele hidraulice impresionează mai ales prin confortul, răsturnarea controlată și performanța ridicată. Diferențele dintre cele două mecanisme de înclinare sunt detaliate mai jos.

 

Privire de ansamblu asupra mecanismelor de basculare a cupelor de stivuitor
 

 

Odată cu selecția mare de cupe de stivuitor, modelele individuale diferă nu numai ca formă și volum, ci o mare diferență, care are și un impact major asupra prețului, este mecanismul de înclinare a cupelor pentru stivuitoare. Aici se pot diferenția între mecanismele de înclinare mecanice și hidraulice.

 

Cupe mecanice - robuste si ieftine

 

Cupele pentru stivuitor sunt deosebit de utile pentru încărcarea/transportarea materialelor în vrac și sunt în general de două tipuri - cupe mecanice pentru stivuitor și alternativa hidraulică. Marea diferență constă în procesul de răsturnare: la cupele mecanice pentru stivuitoare (tipurile BSI, BSE și BSM), procesul de răsturnare este inițiat printr-o tragere de cablu de la scaunul șoferului. Datorită construcției relativ simple, cupele mecanice pentru stivuitoare nu numai că necesită o întreținere extrem de redusă, dar pot fi și folosite foarte rapid și au timpi scurti de instalare. Pur și simplu introduceți lamele furcii în recipientul destinat, atașați dispozitivul de siguranță a lanțului pentru a preveni alunecarea, iar lopata poate fi deja folosită pentru stivuitoare. Cu toate acestea, performanța unor astfel de cupe cu 3cbm și aproximativ 3000kg capacitate de încărcare este limitată.
 

Avantajele cupelor mecanice pentru stivuitoare
 


Tehnologie mai complexă, timpi mai lungi de instalare și un preț mai mare - la prima vedere s-ar putea crede că lopețile hidraulice pentru stivuitoare au de fapt doar dezavantaje. Aceste modele au însă și două avantaje decisive, deoarece sunt mai rezistente decât modelele mecanice (mecanismul mecanic de înclinare ajunge în cele din urmă la o limită, în timp ce mecanismul hidraulic de înclinare rămâne utilizabil fără probleme chiar și la sarcini mari) și, de asemenea, mult mai confortabil, mai ales cu utilizare frecventă. Lopata stivuitorului poate fi înclinată la orice unghi dorit prin intermediul sistemului hidraulic de bord, la aproape orice înălțime - o caracteristică pe care modelele mecanice nu o pot oferi în acest fel.

 

Cupe stivuitor cu actionare hidraulica - eficiente si usor de utilizat

 

Alternativa la cupele mecanice pentru stivuitoare sunt modelele hidraulice (tipurile de lopeți BSE-H, BSM-H, DGS, HVR): Acestea nu sunt pur și simplu ridicate cu furcile, ci și conectate la hidraulica de bord a stivuitorului. Pe de o parte, acest lucru permite golirea comodă a lopatei pentru materiale ușoare a stivuitorului folosind hidraulica stivuitorului. Cupele hidraulice pentru stivuitoare sunt mai convenabile decât alternativele mecanice, mai ales dacă doriți să lucrați îndelung și eficient cu stivuitorul ca încărcător pe roți.
 

Avantajele cupelor hidraulice de stivuitor

 

Tehnologie mai complexă, timpi mai lungi de instalare și un preț mai mare - la prima vedere s-ar putea crede că lopețile hidraulice pentru stivuitoare au de fapt doar dezavantaje. Aceste modele au însă și două avantaje decisive, deoarece sunt mai rezistente decât modelele mecanice (mecanismul mecanic de înclinare ajunge în cele din urmă la o limită, în timp ce mecanismul hidraulic de înclinare rămâne utilizabil fără probleme chiar și la sarcini mari) și, de asemenea, mult mai confortabil, mai ales cu utilizare frecventă. Lopata stivuitorului poate fi înclinată la orice unghi dorit prin intermediul sistemului hidraulic de bord, la aproape orice înălțime - o caracteristică pe care modelele mecanice nu o pot oferi în acest fel.

Fie că sunt lopeți mecanice sau hidraulice pentru stivuitor, cu aceste dispozitive stivuitor, fiecare stivuitor poate concura cu un încărcător pe pneuri și mărfurile în vrac de până la 3 mc sau o greutate de 3 tone pot fi încărcate și transportate eficient. Acest lucru face ca cupele pentru stivuitor să fie o alternativă ieftină la achiziționarea unui încărcător pe roți și, prin urmare, o completare populară la stivuitor cu tot mai multe companii.
 

Comparatii intre diferite tipuri de cupe stivuitoareAtunci când alegi o cupa adecvata ca atașament de stivuitor, ai de unde alege - există numeroase serii de modele și la prima vedere multe cupe par să fie la fel sau cel puțin asemănătoare.
 Cupe mecanice stivuitor de tip BSI - Raport optim calitate - pret
 

 

Cupele pentru stivuitoare din seria BSI reprezinta varianta low cost si un raport pret-performanta deosebit de atractiv. Cu un mecanism mecanic de înclinare și un design robust (de exemplu, barele de raclere sunt fabricate din oțel special), acestea sunt proiectate ideal pentru utilizare pe termen lung și intensivă. Se ridică destul de normal cu furcile, un dispozitiv de siguranță a lanțului împiedică lopețile stivuitoarelor BSI să alunece de pe furci. În funcție de nevoile dumneavoastră, aceste modele sunt disponibile cu un volum de 0,5-1,00 cbm și o capacitate de încărcare de până la 1500 kg.
 

Cupe mecanice de tip BSE - selectie optima in functie de necesar


Cupele pentru stivuitoare de tip BSE oferă răspunsul potrivit pentru fiecare nevoie. Cu un sortiment de 18 modele diferite, fiecare companie va găsi ceea ce caută - de la o cupa relativ mică pentru stivuitor, cu un volum de 0,5 m3 și o capacitate de încărcare de 1000 kg, până la lopeți de mare capacitate, cu o sarcină utilă de 2,5 m3 și 3000 kg, lopata potrivită este întotdeauna disponibilă. Cu un mecanism de înclinare mecanic și un design deosebit de robust (de exemplu, benzile de raclere sunt din oțel special, iar placa jgheabului are un profil de margine circumferențială), cupele BSE sunt proiectate ideal pentru utilizare pe termen lung și intensivă. Este preluat prin furcile stivuitorului, un dispozitiv de siguranță cu lanț protejează cupele stivuitorului împotriva alunecării accidentale. După cum am menționat deja mai sus, există lopețile pentru stivuitoare BSE cu volume de până la 2,5 cbm, sarcină utilă de până la 3000 kg și o lățime de săpat de 2500 mm.

 

Cupe stivuitoare de tip  BSM - cu deschidere pentru furci de stivuitor


Cupele BSM TYPE se deosebesc de modelele anterioare în principal prin modul în care sunt ridicate - deși sunt ridicate și cu furcile, aceste modele de cupe au o deschidere în care puteți introduce furcile. Cu 15 variante diferite, există o selecție largă de lopeți de tip BSM - de la cupe cu volum de 0,5 cbm și capacitate de încărcare de 1000 kg până la cupe mari - adica de mare capacitate cu 2,5 cbm și sarcină utilă de 3000 kg. Cu un mecanism mecanic de înclinare care poate fi folosit la orice înălțime și un design robust (de exemplu, barele de raclere sunt realizate din oțel special, iar placa panoului are un profil de margine periferică), cupele BSM sunt concepute pentru utilizare de lungă durată și simultană. Se ridică prin colțurile furcii din deschiderea lopeților stivuitorului, lanțul de siguranță obligatoriu previne alunecarea accidentală a lopeților. După cum am menționat deja mai sus, există lopețile pentru stivuitor BSM cu volume de până la 2,5 cbm, sarcină utilă de până la 3000 kg și o lățime de săpat de 2500 mm.
 

Cupe mecanice de tip TYP RS - pentru sarcini grele si voluminoase
 

Cupele pentru stivuitoare din seria RS pot fi utilizate în mod flexibil și sunt potrivite pentru mărfuri grele și voluminoase; sunt, de asemenea, potrivite pentru serviciul de deszapezire pentru a îndepărta cantități mari de zăpadă. Aici, aceste lopeți beneficiază de bara de radere înclinată, care alunecă deosebit de bine sub material vrac sau zăpadă. Cu un mecanism mecanic de înclinare și un design robust (de exemplu, barele de raclere sunt fabricate din oțel special), acestea sunt proiectate ideal pentru utilizare pe termen lung și intensivă. Se ridică destul de normal cu dințile furcii, un dispozitiv de siguranță a lanțului împiedică lopata stivuitorului TYPE RS să alunece de pe dinții furcii. În funcție de cerințe, aceste modele sunt disponibile cu un volum de 0,5-1,5 cbm și o capacitate de încărcare de până la 2000 kg.
 

Cupa hidraulica de tip BSE-H - selectie intre 15 marimi diferite

 

Cupe pentru stivuitoare de tip BSE-H sunt alternativa hidraulică la seria de modele BSE și sunt, de asemenea, disponibile într-o gamă largă. Cu 15 marimi diferite pentru stivuitor, cu volume, sarcini utile și lățimi de răzuire diferite, există o cupa hidraulică potrivită pentru stivuitor pentru fiecare nevoie. Datorită sistemului hidraulic, lopețile pentru stivuitoare nu numai că pot fi basculate foarte precis și convenabil, ci pot fi și răsturnate înapoi la orice înălțime (cu lopețile mecanice pentru stivuitor, răsturnarea are loc prin așezarea lor pe sol). Începând cu modelele mici cu volum de 0,5 mc și sarcină utilă de 1000 kg până la lopețile grele cu sarcină utilă de 2,5 mc și 3000 kg, majoritatea companiilor ar trebui să găsească ceea ce caută cu lopețile hidraulice pentru stivuitor BSE-H. La fel ca și omologii mecanici, versiunile hidraulice au, de asemenea, un design robust și, prin urmare, sunt proiectate ideal pentru utilizare pe termen lung și intensivă. Este preluat prin furcile stivuitorului, un dispozitiv de siguranță cu lanț protejează lopețile stivuitorului împotriva alunecării accidentale.

 

Cupa hidraulica  model BSM-H - preluare intre furcile de stivuitor


Cupele de stivuitor BSM-H TYPE sunt versiunea hidraulică a cupelor pentru stivuitor BSM TYPE. La fel ca modelele mecanice, lopețile BSM-H au o deschidere în interiorul lopeții pentru ridicare. În plus, versiunea hidraulică asigură că aceste lopeți pentru stivuitoare pot fi înclinate convenabil și răsturnate înapoi - la orice înălțime! Începând de la lopeți cu un volum de 0,5 mc și o capacitate de încărcare de 1000 kg până la lopețile de mare capacitate cu 2,5 mc și o sarcină utilă de 3000 kg, lopețile hidraulice pentru stivuitor BSM-H oferă o selecție largă și ar trebui să aibă o variantă adecvată. gata pentru majoritatea aplicațiilor. Se ridică prin colțurile furcii din deschiderea lopeților stivuitorului, dispozitivul de siguranță obligatoriu al lanțului atașamentelor pentru stivuitor împiedică alunecarea accidentală a lopeților.
 

Cupa hidraulica de tip DGS - ideala pentru golire controlata
 

Cupe hidraulice pentru stivuitoare TYPE DGS nu numai că amintesc de cupele tipice pentru încărcătorul cu roți din punct de vedere al aspectului, ci reprezintă, de asemenea, înlocuirea perfectă a încărcătorului pe roți din fiecare stivuitor. Datorită formei lor speciale, aceste lopeți pentru stivuitoare au un centru de greutate deosebit de favorabil și, prin urmare, pot ridica mărfuri în vrac cu o greutate de până la 1500 kg. Procesul de basculare conectat la sistemul hidraulic al stivuitorului nu numai că permite golirea lopeții la orice înălțime și într-un mod deosebit de convenabil, sistemul hidraulic permite și o golire foarte controlată. Lopatele hidraulice pentru stivuitoare DGS sunt echipate cu o bara de raclere din otel special si sunt proiectate pentru multi ani de utilizare intensiva datorita cadrului de baza stabil. În funcție de model, aceste modele de lopeți hidraulice au un volum de 0,5 - 1,2 cbm și o sarcină utilă de până la 1500 kg.
 


Cupa hidraulica TYP HVR - prevazuta cu 2 cilindri basculanti
 

Primul lucru pe care îl observați la cupele pentru stivuitoare TIP HVR este forma jgheabului. În același timp, pot fi utilizate în mod flexibil datorită celor doi cilindri hidraulici și pot suporta o sarcină utilă mare de până la 2500 kg. Datorita procesului de basculare conectat la hidraulica stivuitorului, cupele stivuitorului nu numai ca pot fi golite la orice inaltime si fara nici un efort de la scaunul stivuitorului, ci si hidraulica cu doi cilindri permite si o golire foarte controlata. Lopatele hidraulice pentru stivuitoare HVR sunt echipate cu o bara de raclere din otel special si sunt proiectate pentru multi ani de utilizare intensiva datorita cadrului de baza stabil. Desigur, lopețile sunt asigurate împotriva alunecării accidentale. În funcție de model, aceste modele de lopeți hidraulici HVR au un volum de 0,5 - 1,5 cbm și o sarcină utilă de până la 2500 kg.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!