Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Matura stivuitor

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre
Matura stivuitor - Matura magnetica pentru stivuitor, Magnetic Sweeper
-26%

Mătura stivuitor - maturatoare profesionale pentru utilaje


Măturile pentru stivuitor ca atașament la furci sunt cea mai bună soluție pentru măturarea rapidă a parcării, căilor de acces, aleilor, a zonelor de depozitare, a halelor de producție e.t.c. Elementele de perie ale măturilor pentru stivuitor sunt foarte rezistente și pot fi înlocuite individual. O perie de maturare pentru stivuitoare este potrivita pentru maturarea si curatarea suprafetelor cu pietris, praf, rumegus, nisip, frunze, zapada, etc. in functie de domeniul de lucru in care doriti sa utilizati un astfel de atasament pentru stivuitoare si utilaje.

 

Matura industriala la indemana oricuiIn principal aceste maturi se folosesc pe utilaje dotate cu furci de stivuitor. Mătura stivuitor ca atașament la furci este cea mai bună soluție pentru măturarea rapidă și rentabilă a parcării, căilor de acces, aleilor, zonelor de depozitare, hale de producție (inlatura deseuri provenite din prelucrarea lemnului, metalelor sau a plasticului) etc. Elementele de perie ale măturilor stivuitor sunt foarte rezistente și pot fi înlocuite individual. În plus, de exemplu, periile pentru stivuitoare de tip SKB pot fi reglate de două ori la stânga și la dreapta. Maturile de stivuitor de la Kehrmuli TYPE sunt ideale pentru suprafete mari, modelele SKB TYPE ofera randament maxim la un pret de achizitie minim. Toate modelele sunt potrivite pentru stivuitoare, încărcătoare pe roți și alte vehicule de transport cu furci.

Maturi profesionale pentru stivuitoare si alte utilaje – Pretabile pentru maturarea si curatarea suprafetelor cu pietris, praf, rumegus, nisip, frunze, zapada, etc. in functie de domeniul de lucru in care doriti sa utilizati un astfel de atasament pentru stivuitoare si utilaje.

Puteți vedea cum funcționează totul aici în videoclipul produsului (se deschide într-o fereastră nouă)


Mai multe informații despre maturi stivuitor sau perii asfalt


Periile pentru stivuitoare (cunoscute și sub numele de măturătoare stivuitor sau accesorii) pot fi ridicate cu ușurință cu furcile normale și, prin urmare, sunt imediat gata de utilizare. Spațiile de parcare, aleile sau potecile pot fi curățate cu ușurință de murdărie, zăpadă etc. cu peria pentru stivuitor. Periile asfalt pentru stivuitoare sunt perfecte și pentru curățarea halelor mari de producție. Măturile noastre sunt adesea folosite și pentru locurile de parcare. Periile interschimbabile garantează o durată lungă de viață, deoarece aceasta este singura piesă de uzură a măturii pentru stivuitor.

Mături KehrMuli TYPE pentru stivuitor - 12 rânduri de peri pentru o curățare temeinică
Cu modelele noastre de top de mături pentru stivuitoare cu 12 rânduri de peri de TIP KehrMuli, performanța optimă de măturare și curățare este garantată în doar câteva operațiuni. Datorită acestei mături deosebit de late, se obține încă o performanță unică de măturare. Asa se face ca matura noastra TYPE pentru stivuitoare devine rapid un ajutor indispensabil care poate fi montat fara efort pe stivuitor si demontat din nou. Lățimi libere de la 1500 mm până la 2900 mm în combinație cu cele 12 rânduri de peri permit curățarea suprafețelor extrem de mari într-o singură operațiune. Măturile montate pot fi folosite atât pentru întreținerea de iarnă, cât și pentru restul anului. Rândurile de peri sunt disponibile ca piese de schimb pentru modelele Kehrmuli - ideale pentru ani de utilizare intensivă.

Matura pentru stivuitor tip SKB - ieftina si ideala pentru suprafete mai mici
Pentru cei care folosesc rar măturile de măturat pentru stivuitoare sau au doar suprafețe relativ mici de curățat, măturile pentru stivuitoare de TIP SKB sunt o opțiune ieftină. Începând de la 499 €, aceste mături pentru stivuitoare cu lățimea de 1000-2000 mm și pot fi reglate de două ori (pentru modelele SKB) oferă numeroase opțiuni pentru curățarea depozitelor, locurilor de parcare, alei de acces și nu numai. Perii măturilor suplimentare sunt interschimbabili la toate modelele și sunt disponibili separat, astfel încât nimic să nu împiedice o durată lungă de viață.

Matura mecanica la pret mic, perie asfalt ieftina


La fel ca majoritatea accesoriilor pentru stivuitoare, măturătoarele și împrăștiatoarele pentru stivuitoare pot fi utilizate cu aproape toate mărcile și tipurile de stivuitoare: indiferent dacă Linde, Stille, Jungheinrich, Nissan sau alte mărci: datorită suporturilor standardizate ale stivuitorului -Măturile pot fi utilizate în multe feluri .

Aplicatii:
  • Agricultura: ferme de animale (pentru impins cereale, furaje, slam, sau pentru lucrari de curatenie)
  • Constructii (nisip, pietris, praf, namol, reziduri provenite din constructii, etc)
  • Reciclarea deseurilor - industria de recycling.
  • Curatenia urbana (praf, gunoi, frunze, zapada, resturi menajere)
  • Industrie (curatenie, praf, rumegus, deseuri, etc)


    Măturați sau mutați cereale, nisip,, pietriș, gunoaie, deșeuri și multe altele, cum ar fi deșeuri și capete din procesul de producție ce nu pot fi măturate cu măturile rotative sau aspiratoare. Măturile perie pentru stivuitor sunt potrivite pentru aplicații în fiecare industrie, inclusiv agricultura la aerisirea cerealelor, deșeuri, minerit etc. O mătură stivuitor este un accesoriu economic și practic, cu o acțiune de măturare / curățare puternică la doar o fracțiune din prețul unei mături mecanice complete.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!