Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Incarcare baterii

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Încărcătoare pentru baterii de tracțiune


Pe lângă utilizarea corectă a bateriei de tracțiune, încărcătorul potrivit este esențial pentru durata de viață lungă a acestuia. Încărcătoarele de la WillenbrockShop se caracterizează prin flexibilitatea lor ridicată și operarea simplă. Încărcătoarele de tracțiune de calitate sunt potrivite pentru bateriile de stivuitoare de toate mărcile. Acordați o atenție deosebită respectării mediului înconjurător, exploatării simple, dezvoltării zgomotului redus și manevrării economice. Practic, atunci când alegeți încărcătorul potrivit pentru stivuitor, trebuie acordată atenție capacității bateriei, tehnologiei bateriei, condițiilor de utilizare și timpului de încărcare disponibil. În consecință, timpii de încărcare de 5,5-14 ore sunt posibili cu încărcătoarele HF și timpi de 6,5-12 ore cu tehnologia de încărcare 50Hz. În general, încărcătoarele sunt potrivite pentru bateriile PzS, PzV și VRLA sau AGM în funcționare cu o singură schimbare sau cu mai multe schimburi.
 

Încărcătoare HF


Aceste încărcătoare se caracterizează prin disponibilitate ridicată, care este posibilă de un sistem unic de ventilație care protejează împotriva murdăriei. În plus, este posibilă o reducere a costurilor energetice cu până la 25% datorită eficienței ridicate, puterii reactive foarte scăzute și feedback-ului scăzut de la rețea. Dispozitivele pot fi utilizate în mod flexibil ca dispozitive de perete sau de sine stătătoare și pot fi citite prin USB. Încărcătoarele HF sunt potrivite pentru încărcarea bateriilor standard de tracțiune PzS, PzV și VRLA.

Elemente specifice:
-Caracteristica pulsului reglat
-Economie de energie prin tehnologia HF
-Procedura de încărcare de echilibrare
-Timpi de încărcare siguri cu fluctuații de tensiune de rețea +/- 10%
-Curent de încărcare uniformizat optim, rezultând o creștere mai mică a temperaturii în baterie
-Poate fi utilizat în zone industriale, comerciale și rezidențiale, respectând ghidurile EMC și standardele EN
-Încărcare de filtru automată sau încărcare de egalizare
-Stocarea, citirea și analiza datelor prin interfață USB
-Afișaj LED de stare
 

Tehnologie de încărcare 50 Hz


Această tehnologie de încărcare este potrivită pentru funcționarea într-o singură schimbare și în mai multe schimburi și este utilizată pentru a încărca bateriile de tracțiune închise. Încărcătoarele se caracterizează în primul rând printr-un afișaj cu text color care este vizibil de departe, un câmp de informații și un afișaj de date pe afișaj. În plus, se pot utiliza tarifele de energie electrică pe timp de noapte, deoarece dispozitivele pot fi programate flexibil cu un ceas în timp real atunci când încep să se încarce.

Avantaje
-Pulsare WSA pentru încărcare rapidă și economică a bateriei
-Start soft pentru pornire fără supratensiuni
-Proces de încărcare în funcție de Ah
-Încărcare automată pentru egalizare
-Încărcare automată pentru menținere
-Luarea în considerare a comportamentului de tensiune a bateriilor sulfatate
-Stocarea datelor în timp real
-Începutul încărcării programabil
-Conformitate cu directiva EMC și standardele EN
-Grad de protectie IP21

Pe langa aceste doua feluri de incarcatoare cele mai comune, ne-am bucura sa va sfatuim cu privire la alte variante si va oferim la cerere baterii si incarcatoare pentru stivuitoare pentru toate marcile de stivuitoare și nacele.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!