Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

Brate prelungitoare

Afiseaza: 1-24 din 65 produse

 Filtre

Brat prelungitor pentru stivuitoare 

Furniam o gamă largă de dispozitive de manipulare a sarcinii pentru fiecare nevoie care se iveste intr-un lant logistic.
Gama de dispozitive de manipulare a încărcăturii pentru stivuitoare este extrem de largă - de la cârlige simple de încărcare care sunt ridicate cu furcile la brațe rigide de încărcare până la brațe de macara pentru stivuitoare care oferă funcționalitate completă a utilajului cu o rată flexibilă. La noi gasiti atașamentul potrivit pentru aproape fiecare aplicatie care face din stivuitor alternativa ideală la o macara mobilă scumpă.

Cârlig de încărcare pentru stivuitoare - cea mai ieftină opțiune pentru transportul mărfurilor rulabile


Cârligele de încărcare pentru stivuitoare sunt cea mai simplă și mai ieftină modalitate de a muta mărfuri care pot fi rulate cu macara cu un stivuitor. În funcție de model, cârligele de încărcare sunt pur și simplu ridicate fie pe o singura lama de furca sau chiar pe ambele lame, iar mărfurile care se pot rula cu macara pot fi apoi ridicate cu cârligele de încărcare pivotante. Construcția relativ simplă și robustă a cârligului de încărcare permite o capacitate de încărcare de până la 7,5 tone. Cele mai ieftine modele sunt disponibile la preturi sub 190 EUR și sunt întotdeauna furnizate cu cârlig pivotant.

Braț incarcator pentru stivuitoare - cu lungime fixă ​​și capacitate mare de ridicare


Brațele de încărcare pentru stivuitor extind posibilele utilizări ale unui stivuitor în două moduri. Pe de o parte, la fel ca și în cazul cârligului de încărcare, mărfurile care se pot rula cu macara pot fi ridicate și mutate cu ajutorul brațelor de încărcare. În același timp, brațele de sarcină măresc și raza de acțiune - până la 2400 mm. Cu prețuri care încep de la 420 EUR, brațele de încărcare pentru stivuitor sunt un înlocuitor eficient de macara care poate ridica până la 5 tone și poate fi ridicat de furci fără prea mult efort.

Telehandler - flexibilitate deplină datorită razei variabile


Spre deosebire de brațele de încărcare rigide, manipulatoarele telescopice pentru stivuitoare oferă încă posibilitatea de a varia raza de acțiune și, prin urmare, sunt greu de distins de funcționalitatea normală a unei macarale mobile. Cu o lungime maximă de 3655 mm și o capacitate de încărcare de 5 tone, majoritatea lucrărilor la macara se pot face și cu un stivuitor. Asemenea celorlalte dispozitive de manipulare a sarcinii, manevrele telescopice sunt ridicate de furci.

Furci de încărcare, magneți de ridicare și multe altele


Furcile de încărcare pentru macarale servesc exact la scopul opus: cu o furcă de încărcare, o macara poate prelua numeroase funcții ale unui stivuitor - de exemplu, paleții, containerele și cutiile cu zăbrele pot fi ridicate și așezate cu precizie. Cu o capacitate de încărcare de până la 3000 kg, chiar și paleții grei pentru furcile de încărcare a macaralei pot fi manevrati fără probleme.
Complementul perfect la dispozitivele de manipulare a sarcinii pentru stivuitoare și macarale sunt magneții de ridicare.Magneții de ridicare permit ridicarea obiectelor feromagnetice cu o greutate de până la 2000 kg. Fie că este material plat, material rotund, prelucrat sau încă ca materie primă - magneții de ridicare a sarcinii impresionează prin funcționarea lor simplă și ergonomică și utilizarea cu stivuitoare sau macarale. Cricurile hidraulice sunt cea mai bună alegere pentru ridicarea sarcinilor deosebit de grele. Acționate manual și echipate cu role, dispozitivele hidraulice de ridicare pot fi folosite practic oriunde și în cel mai scurt timp posibil. În funcție de versiunea ridicătorului hidraulic, aceste cricuri hidraulice manuale pot transporta până la 20 de tone (!) La sarcină maximă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!