Testimoniale

Testimoniale

Sunt pe deplin multumit de coloborarea cu baietii de la Industrial Supply. Marfa se expediaza rapid, ambalata frumos. De fiecare data interactiunea cu dansii a fost placuta, fiind mereu preocupati sa inteleaga care e nevoia actuala.

Vali Pascu

Am cumparat o maturatoare de stivuitor care mi s-a livrat direct din Germania din fabrica. Plata a fost facuta catre firma industrial Supply. Ma declar multumit de termenul de livrare, de calitatea produsului cat si de disponibilitatea personalului care nu a obosit in a intelege cel mai bine nevoia noastra si de a oferi cel mai potrivit articol. Respect!

Vescan Gheorghe

Da, produsul ce l-am primit este exact așa cum ne-am dorit. Colegii l-au băgat deja în pâine și sunt mulțumiți că face ceea ce trebuie.

Daniela Silaghi

Mă bucur că am încercat noul vostru magazin pentru că am rămas plăcut surprins de promptitudinea livrării și răspunsurile competete la întrebările mele. Sunt convins că o să revin mai târziu pentru alte cumpărături. Succes! 
Ruopp

Daniel Ruopp


Îmi aduc aminte de acea primă dată când v-am sunat. La vârsta mea mi-e mai drag așa, cu telefonu. Am obținut exact informația și produsul dorit, ba chiar m-ați resunat pentru completări. Bravo 

Iancu Ghindă

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!