Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Ce este un pozitioner de sudura

Ce este un pozitioner de sudura
 

POZITIONERUL DE SUDURA: ERGONOMIE ȘI EFICIENȚĂ PENTRU FIRMA DVS


Atunci când prelucrează piese mari ce sunt greu de manevrat, mulți lucrători au adesea dificultăți în menținerea poziției optime de lucru, care sunt adesea motivul suprasolicitarii fizice și absențelor cauzate de boală. Din fericire, această problemă poate fi rezolvată cu un poziționer de sudură, cunoscut și sub numele de manipulator de sudură. Datorită unei înălțimi de lucru adecvate, un sudor cu un poziționer de sudură poate nu numai să lucreze mai rapid și mai eficient, ci și să își reducă efortul fizic depus. Pe de o parte, acest lucru contribuie la îmbunătățirea siguranței ocupaționale și, în același timp, reduce timpul de producție, ceea ce, la rândul său, reprezintă economie de cost pentru companie. Masa rotativă de sudură, așa-numita masă basculabilă rotativă, reduce astfel drastic efortul pe care trebuie să-l depună operatoriii, ceea ce simplifică considerabil sudarea pentru angajați. Aria de aplicare a unui manipulator de sudură este aproape nelimitată. Un manipulator de sudare permite poziționarea eficientă și ergonomică a pieselor de până la câteva tone și de orice dimensiune, astfel încât sudarea să poată avea loc în poziții ergonomice ale corpului. Utilizarea unui dispozitiv rotativ de sudare reprezintă așadar o adevărată revoluție în multe companii.

 

MANIPULATORUL DE SUDARE ÎN UTILIZARE



Un poziționer de sudură cu funcțiile sale de rotire, ridicare și înclinare este ideal pentru prelucrarea componentelor grele și reduce astfel bolile convenționale legate de muncă. Cu o placă turnantă de sudură, nu numai că aveți un mijloc de producție solid și de înaltă calitate, ci de multe ori și un avans față de concurenții direcți. Acest lucru are ca rezultat mari avantaje cu placa turnantă de sudură, care au un efect pozitiv asupra performanței și productivității dumneavoastră. O masă basculabilă rotativă permite performanțe mai mari ale personalului și loc de muncă ergonomic. Acest lucru permite, la rândul său, prelucrarea sigură și mai rapidă a pieselor aflate în lucru. În plus, există o îmbunătățire considerabilă a calității pieselor de prelucrat, care se concretizează într-o poziție ideală a cordonului de sudură. Chiar și piesele masive de prelucrat nu reprezintă o problemă pentru poziționerul de sudură. Datorită designului modular, masa basculabilă rotativă are o construcție stabilă. Aceasta înseamnă că chiar și piesele grele pot fi poziționate fără probleme. Există o varietate de aplicații în care mesele rotative de poziționare a sudării oferă un avantaj. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că mesele rotative sunt cumpărate și utilizate de companii din multe industrii diferite. Se găsesc adesea în industria construcțiilor și de minerit, precum și în industria transporturilor. Indiferent dacă vă bazați pe o placă turnantă de sudură convențională sau preferați manipulatorul avansat de sudură, poziționerul de sudură este gata să vă ajute!

 

SPECIALISTUL DVS. PENTRU POZITIONERE DE SUDARE



Cu noi puteți cumpăra mașini unelte, cum ar fi poziționerele de sudură, conforme cu nevoile dumneavoastră. Oferim o gamă versatilă de la un dispozitiv rotativ convențional de sudare până la orice accesoriu pentru masă rotativă basculabilă (pedală, universal prindere, telecomanda cu fir, butoane). Puteți alege exact modelul care vi se potriveste din seriile existente, indiferent dacă aveți nevoie de o placă turnantă de sudură pentru producția industrială sau pentru locul de muncă de sudare din atelierul individual. Cu noi beneficiați de tehnologie de înaltă calitate la un preț rezonabil. Datorită multor certificări și acceptării la nivel mondial a meselor rotative basculante, vă puteți baza pe eficiența și funcționalitatea meselor noastre rotative pentru sudură, șlefuire, vopsire, debavurare sau debitare. Pentru mai multe informații despre un dispozitiv rotativ de sudare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment. Colegii noștri sunt bucuroși să își aloce timp pentru a vă sfătui în mod corespunzător. Vă puteți baza pe noi și pe gama noastră de produse în multe feluri. Lăsați-ne să vă sfătuim acum!






 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!