Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Container basculant stivuitor

Container basculant stivuitor


Container basculant stivuitor / coș de gunoi - perfect pentru transportul tuturor tipurilor de mărfuri vrac

 

Un număr mare de atașamente pentru stivuitoare sunt realizate pentru transportul de mărfuri în vrac și materiale reciclabile de toate tipurile. Pe lângă popularele containere basculante și containere roll-off, multe companii folosesc din ce în ce mai mult recipiente basculante, deoarece aceste atașamente pot fi folosite pentru a combina depozitarea și transportul cu ajutorul echipamentelor de stivuire. Deoarece aceste atașamente sunt disponibile la prețuri mici, pot fi folosite ca opțiune de depozitare - spre deosebire de containerele basculante obișnuite - capacitatea de stivuire triplă face restul. Postarea de astăzi arată caracteristicile tipice ale recipientelor basculante pentru stivuitoare.
 

Rezervoarele basculante sunt ieftine datorită utilizării unei traverse suplimentare

 

Spre deosebire de containerele basculante similare pentru stivuitoare, stivuitoarele au o diferență esențială: basculantele nu sunt ridicate cu furcile, ci de un alt dispozitiv auxiliar, așa-numitul traversă, adică stivuitorul ridică traversa și implicit containerele prinse dea aceasta sunt apoi ridicate și transportate. De asemenea, rezervoarele rabatabile sunt golite prin traversa, astfel încât containerele în sine nu trebuie să aibă propriul mecanism de basculare și, prin urmare, sunt deosebit de atractive din punct de vedere al prețului. Datorită prețului de vanzare scăzut, multe companii folosesc aceste atașamente ca un spațiu de depozitare pentru mărfuri vrac, pentru care containerele de basculare sau containerele de așchii ar fi prea scumpe.

 

Economisește spațiu în special datorită faptului că poate fi stivuit de trei ori

 


După cum puteți ghici din numele recipientului basculant, aceste containere atașate nu sunt numai ideale pentru bascularea cu ajutorul unei traverse, ci sunt potrivite și pentru depozitarea eficientă, astfel încât o cantitate mare de materiale reciclabile sau mărfuri în vrac pot fi depozitate separat pe o amprentă mică la sol. Datorită designului special, containerele rabatabile pot fi stivuite de trei ori una peste alta când sunt pline și necesită astfel spațiu minim de depozitare. Ambele serii de rezervoare basculabile - seria BSK și seria BSK-N sunt compatibile între ele, astfel încât, de exemplu, un container BSK poate fi stivuit pe un container BSK-N (sau invers).

 

Diferențele dintre recipientele BSK și BSK-N

 

Containerele pentru stivuitoare sunt în liniile de produse BSK și BSK-N, liniile de modele individuale diferă doar în nuanțe. Ambele variante pot fi utilizate cu diferitele tipuri de bare transversale pentru stivuitoare (desigur la dimensiunea adecvată), astfel încât echipamentele  din ambele serii de produse să poată fi utilizate în paralel într-o singură companie fără probleme. Atașamentele ambelor serii de modele sunt, de asemenea, construite robust și pot fi stivuite de trei ori.

 

Diferite dimensiuni si designuri ale celor doua game de produse

 

Singura diferență este în design și în selecția diferită a dimensiunilor. În timp ce modelele din seria BSK sunt disponibile în șase versiuni diferite, de la 0,3 cbm la 2,00 cbm, basculantele din seria BSK-N sunt disponibile doar în trei dimensiuni de la 0,55 cbm la 0,9 cbm. În plus, modelele BSK sunt puțin mai ieftine decât coșurile de gunoi BSK-N (de dimensiuni comparabile).



 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!