Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Discuri abrazive

Discuri abrazive

Discuri abrazive. Măsuri generale de securitate



Produsele abrazive utilizate în mod necorespunzător pot fi extrem de periculoase. Respectaţi întotdeauna instrucţiunile transmise de către furnizorul de produse abrazive şi maşini. - Asiguraţi-vă că produsul abraziv corespunde destinaţiei vizate. Anterior montării, examinaţi toate produsele abrazive pentru a depista existenţa de defecte sau avarii.

Urmaţi procedurile corecte privind manipularea şi depozitarea produselor abrazive. Acordaţi atenţie pericolelor care sunt posibile să se producă în timpul utilizării de produse abrazive şi respectaţi măsurile de precauţie recomandate a se lua în următoarele cazuri:
• Contact direct cu produsul abraziv la viteza de funcţionare.
• Leziuni rezultate în urma distrugerii produsului în timpul utilizarii.
• Deşeuri de şlefuire, scântei, vapori de praf rezultaţi în urma procesului de şlefuire.
• Zgomot.
• Vibraţii.

Utilizaţi numai produse abrazive care îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranţă. Aceste produse trebuie sa fie inscripţionate cu numarul Normei Europene de Securitate „EN" corespunzatoare. EN 12413 : pentru produsele abrazive aplicate (discuri din fibră vulcan, discuri lamelare cu alezaj sau cu tijă, discuri lamelare frontale) şi EN 13236 pentru discuri diamantate. Acţionaţi întotdeauna cu deosebită grijă şi atenţie în momentul utilizării produselor abrazive. Strângeţi la spate părul lung şi nu purtaţi îmbrăcăminte largă.

Preveniţi pornirea accidentală a maşinii înainte de montarea sau schimbarea unui produs abraziv. Izolaţi maşinile de sursele de energie electrică ale acestora, dacă este cazul. Nu înlăturaţi niciodată dispozitivele de protecţie de pe maşini şi asiguraţi-vă că acestea se află în stare bună şi reglate în mod corespunzător înainte de a porni maşina.

Purtaţi întotdeauna mănuşi şi îmbrăcăminte adecvată. Pentru mănuşi, este recomandat un nivel de protecţie minim corespunzător normei EN 388 Categoria 2. După deconectarea sculei electrice, asiguraţi-vă că discul s-a oprit din cursă înainte de a lăsa maşina nesupravegheată. Manipulaţi întotdeauna discurile abrazive cu deosebită atenţie, deoarece acestea sunt produse care pot fi deteriorate cu uşurinţă. Înaintea utilizării examinaţi toate componentele polizorului pentru a depista eventualele defecte sau avarii. Depozitaţi produsele abrazive în spaţii uscate, protejate împotriva îngheţului, evitând variaţiile mari de temperatură. Asiguraţi-vă că acestea sunt protejate în mod corespunzător şi dispuse pentru a preveni deteriorarea şi deformările.

Discuri profesionale Flexius

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!