Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Lama zapada stivuitor - sfaturi practice pentru atunci cand vrei sa cumperi

Lama zapada stivuitor - sfaturi practice pentru atunci cand vrei sa cumperi

Lama zapada stivuitor - sfaturi practice pentru atunci cand vrei sa cumperi


Daca iti doresti sa achizitionezi o lama zapada stivuitor, inainte de a face o investitie, este important sa te informezi corect. O achizitie care nu se bazeaza pe un studiu de caz si pe un studiu de piata va crea neplaceri o perioada indelungata. Iata cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie de cumparare.

Ce este o lama zapada stivuitor?


O lama zapada stivuitor este un dispozitiv care este utilizat pentru a indeparta zapada de pe suprafata unei parcele, a unui drum, a unei alei sau a unei parcari exterioare. Acestea sunt, de obicei un atasament montat pe un camion sau pe o platforma auto, insa o buna parte din aceste accesorii se pot monta inclusiv pe stivuitoare. Lama zapada stivuitor este, de asemenea, echipat cu un cilindru care este folosit pentru a sprijini plugul pentru zapada. Cilindrul va permite operatorului sa intinda lama zapada cat mai mult posibil pentru a ajusta cantitatea de zapada ferita.
 

Ce tipuri de lama zapada stivuitor exista?


In general, exista doua tipuri de lama zapada stivuitor: 1) lama fixa - a carui unghi se ajusteaza cu ajutorul bolturilor 2) lama zapada hidraulica - actionata hidraulic pentru o manevrare mai usoara si de precizie.


Fiecare din cele doua modele de lama zapada stivuitor are avantajele si dezavantajele lui, asa ca trebuie sa te gandesti bine inainte de a face o alegere.

1) Lama zapada stivuitor cu pozitionare fixa este cea mai raspandita lama. Aceasta are un suport care se preia pe lamele de stivuitor si are un sistem de blocare unghi de strangere zapada pr baza de bolt. Aceasta lama este usor de montat si de folosit si reprezinta totodata varianta low cost. 
2) Lama zapada stivuitor cu actionare hidraulica. Stivuitorul, fiind un utilaj hidraulic poate folosi ca atasament o lama hidraulica pentru zapada. Spre deosebire de lama zapada stivuitor manuala, aceasta este prevazuta cu un cilindru hidraulic menit sa impinga lama spre fata sau spre spate, modificand unghiul acesteia. Bineinteles ca o lama hidraulica pentru zapada va oferi un confort sporit in folosire si va asigura un randament maxim in exploatare. Unghiul se ajusteaza in orice pozitie doar prin actionarea circuitului hidraulic. Suprafetele se curata mult mai bine de zapada cu o astfel de lama.
 

Avantajele si dezavantajele unei lame de zapada stivuitor


Oamenii si zapada - in timpul iernii sunt cei mai buni prieteni. De la sanius pana la construirea unui om de zapada, oamenii iubesc sa petreaca timp in zapada. Dar, odata ce zapada incepe sa se acumuleze in jurul casei, ea nu mai pare atat de frumoasa. Aceasta produce umezeala care deterioreaza casa. Cel mai bun argument in favoarea curatarii zapezii este reprezentat de pericolul de alunecare. Atunci cand aveti nevoie sa faceti curat in jurul casei, va trebui probabil sa scoateti zapada din curte. Acest lucru poate fi realizat intr-o varietate de moduri, dar unul dintre cele mai eficiente este folosind o lama de zapada stivuitor.

Lamele de zapada stivuitor sunt dispozitive care pot fi atasate la partea din fata a unui stivuitor pentru a indeparta stratul de zapada. Ele functioneaza prin strangerea zapezii sub stivuitor si apoi aruncand-o in lateral.
 

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara o lama zapada stivuitor?


In primul rand, trebuie sa stii ca o lama zapada stivuitor este o unealta foarte utila pentru a face fata zapezii in orice perioada a iernii, indiferent de temperatura exterioara. Ea poate fi folosita pentru a strange zapada si pentru a o arunca in cosul de gunoi sau in santul din fata portii astfel incat sa nu mai ramana pe jos. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi practice atunci cand vrei sa cumperi o lama zapada stivuitor.

Inainte de a cumpara orice fel de unealta, este intotdeauna bine sa te informezi corect. Astfel, vei sti exact ce anume cauti si ce tip de unealta ti se potriveste cel mai bine. De exemplu, daca locuiesti intr-o casa cu gradina mare, vei avea nevoie de o lama zapada stivuitor care incape pe orice alee si a carei mecanism prezinta anduranta astfel incat sa poti folosi atasamentul cumparat o perioada lunga de timp.
 

Sfaturi practice pentru utilizatori


1. Lama zapada stivuitor este un echipament esential pentru orice proprietar de hala industriala, dar inainte de a cumpara un astfel de plug zapada, trebuie sa stiti exact ce anume cautati.

2. Cel mai important lucru de luat in considerare este suprafata pe care intentionati sa o curatati de zapada. Daca aveti un spatiu mic, atunci o lama mica sau medie ar putea fi suficienta, insa daca aveti un teren mai mare, veti avea nevoie de o lama zapada stivuitor mai puternica.

3. In functie de suprafata pe care intentionati sa o descoperiti, veti alege intre modelele de lame  de zapada stivuitoare electromotorizate si cele manuale. Modelele electromotorizate sunt mult mai puternice si pot face fata chiar si zapezii groase, insa sunt si mult mai costisitoare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!