Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Măturători stivuitor - ideale pentru serviciul de dezapezire iarna si pentru curatenie in restul anului

Măturători stivuitor - ideale pentru serviciul de dezapezire iarna si pentru curatenie in restul anului

Măturători stivuitor - ideale pentru serviciul de dezapezire iarna si pentru curatenie in restul anului


Mături de atașare pentru stivuitoare sunt adesea folosite când zăpada a dispărut și resturile de granulat trebuie îndepărtate. Dar și în restul anului, măturile pentru stivuitoare sunt ajutoare binevenite pentru curățarea străzilor, a depozitelor, a căilor de acces și nu numai.
 

Pur și simplu ridicați dispozitivul de măturat cu stivuitorul cu ajutorul furcilor


Măturatoarele pentru stivuitoare pot fi ridicate cu ușurință cu furcile, iar măturarea unor suprafețe mari devine o joacă de copii. Locurile de parcare, aleile sau potecile pot fi curățate cu ușurință de zăpadă reziduală cu măturatorul suplimentar pentru stivuitoare, dacă cantitățile mari au fost deja îndepărtate cu lopata de zăpadă sau lama de zăpadă corespunzătoare. Atașamentele pentru stivuitoare sunt gata de utilizare foarte repede: pur și simplu introduceți furcile în buzunarele pentru furci desemnate, setați dispozitivul anti-alunecare și mătura pentru stivuitor este gata de utilizare.
 

Măturători stivuitor - ideale pentru serviciul de iarnă și restul anului


Pe de o parte, măturile pentru stivuitoare sunt adesea folosite pentru servicii profesionale de iarnă. Cantități mici de zăpadă pot fi îndepărtate complet cu ajutorul atașamentelor, astfel încât să nu mai fie necesară o lopată separată. Dacă cantitatea de zăpadă este mai mare, cea mai mare parte este mai întâi îndepărtată cu ajutorul unui plug sau lama de zăpadă înainte de a folosi mătura și face treaba fină și îndepărtează resturile. Chiar și atunci când zăpada s-a topit, mașinile de măturat cu stivuitor pot fi folosite foarte bine pentru a curăța drumurile, căile de acces și depozitele de particule antiderapante care s-au imprastiat pe perioada zapezii.


În plus față de utilizarea în serviciul profesional de iarnă, există o serie de alte aplicații posibile pentru măturatoarele cu stivuitoare (uneori cunoscute și sub numele de măturătoare sau măturătoare atașate la stivuitoare) care trebuie făcute în mod regulat pe tot parcursul anului. Halele și alte spații interioare mari pot fi, de asemenea, curățate de murdăria normală cu mătura pentru stivuitor. La fel, atunci când nu este zăpadă, suprafețele exterioare (parcări etc.) pot fi curățate cu măturătoarele pentru stivuitoare, astfel încât această achiziție se achită rapid de la sine, deoarece măturătoarele pentru stivuitoare nu sunt doar ieftine, ci și potrivite pentru suprafețe mari.
 

Măturătoarele sunt potrivite pentru toate modelele și mărcile comune de stivuitoare


Ca și în cazul majorității echipamentelor pentru stivuitoare, măturile și măturătorile pentru stivuitor pot fi folosite cu aproape orice marcă de stivuitor. Fie Linde, Stille, Jungheinrich, Nissan. Komatsu sau alte mărci: datorită suporturilor standardizate ale măturătoarelor montate sub formă de manșoane pentru furci, aceste dispozitive sunt flexibile și pot fi utilizate cu aproape toate mărcile de stivuitoare.
 

Sirurile de perii interschimbabile asigura o durata lunga de functionare


În special în cazul atașamentelor pentru stivuitoare din sectorul comercial, o durată de viață corespunzătoare este de mare importanță, astfel încât cheltuielile să poată fi amortizate pe mai mulți ani. Măturile modulare au perii înlocuibile, care sunt disponibile individual ca piese de uzură. În acest fel, performanța completă de curățare a măturii poate fi restabilită în doar câțiva pași simpli.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!