Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Oțeluri pentru șurubelnițe și bituri

Oțeluri pentru șurubelnițe și bituri

Explicație scurtă a tipurilor de oțel folosite



La fabricarea uneltelor este important să acordați atenție mai multor factori. În funcție de instrumentul de lucru, acești factori vor varia, desigur. Există factori de calitate foarte diferiți în fabricarea unui ciocan față de fabricarea unui burghiu sau a unui clichet. Cu toate acestea, multe unelte au în comun o singură componentă: oțelul din care sunt fabricate.
Deoarece poate fi uneori confuz, mai ales pentru profani dar și pentru experți, să căutați prin toate tipurile de oțel, în acest ghid vă enumerăm ceea ce trebuie să știți despre tipurile generale de oțel. Astfel veți ști exact la ce să vă uitați data viitoare când veți cumpăra un instrument de lucru.

 

Oțel Crom-Vanadiu



Cromul-vanadiul este unul dintre cele mai importante oțeluri pentru scule utilizate. Acesta este un tip de oțel cu un grad ridicat de duritate și rezistență ridicată la coroziune. În plus, oțelurile pentru scule trebuie să respecte întotdeauna standardul aplicabil.
Crom-vanadiul este, de asemenea, abreviat ca CrV sau Cr-V. Aici, două elemente de aliere, cromul și vanadiul, sunt amestecate împreună. Aceasta combină proprietățile pozitive ale ambelor oțeluri, cum ar fi călibilitatea, rezistența la coroziune, rezistența la uzură și rezistența la revenire.
 

Oțel Crom-Molibden



Oțelul crom-molibden este adesea abreviat la CRMO. În cazul crom-molibdenului se întâlnesc și două elemente de aliere: cromul și molibdenul. Molibdenul are caracteristica specială că nu este doar călibil, ci și amorf și rezistent la tracțiune.
 

Oțel S2



S2 este un amestec de foarte înaltă calitate, care este mai puternic decât celelalte tipuri de oțel. Acest material este adesea folosit pentru biți sau vârfuri de șurubelniță, astfel încât acestea să nu se rotească sau să se rupă. Oțelul S2 este considerat a fi ultra-robust și stabil și este fabricat din oțel crom-siliciu-mangan-molibden-vanadiu.




Tipurile de oțel din gama de scule oferită


În gama noastră de scule veți găsi toate tipurile de oțel. Încercăm să folosim doar tipuri de oțel de cea mai înaltă calitate pentru sculele noastre, pentru a garanta cea mai lungă durată de viață posibilă pentru uneltele noastre. În funcție de unealtă, este potrivit un alt tip de oțel, deoarece nu aveți nevoie de cel mai dur oțel pentru fiecare tip de lucru. Tratamentul termic al suprafeței conferă sculei o duritate mai bună, ceea ce îi influențează în cele din urmă calitatea generală.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!