Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Prin ce se caracterizează un clește bun?

Prin ce se caracterizează un clește bun?
Milioane de clești sunt fabricați în întreaga lume în fiecare an. Cele mai multe dintre ele își servesc scopul. Dar oricine ține în mână un clește de înaltă calitate va simți acest lucru imediat. Ce factori disting cleștii KNIPEX de mulți alții?
 

Plimbarea ușoară a  celor 2 laturi



Prima impresie pe care o ai la deschiderea și închiderea unui clește este un bun indiciu al calității acestora. Articulația rulează fără frecare sau joc. Mânerele cleștelui se deschid ușor, dar nu se depărtează imediat.

Construcția unei laturi a unui clește de înaltă performanță și de lungă durată este o realizare inginerească foarte solicitantă, deoarece fabricarea precisă necesită cele mai moderne tehnologii și procese. KNIPEX își dedică toată creativitatea și expertiza în ambele ca.



 

Forma zonelor active



Suprafețele de prindere sau marginile tăietoare ale cleștilor KNIPEX sunt modelate precis și proiectate până la ultimul detaliu pentru a satisface cerințele aplicației.

Suprafețele de prindere sunt proiectate astfel încât piesele de prelucrat să poată fi prinse în siguranță. Pentru unele aplicații, trebuie să se acorde o atenție suplimentară pentru a se asigura că suprafețele sensibile nu sunt deteriorate. Muchiile de tăiere sunt fabricate la cea mai apropiată sutime de milimetru în ceea ce privește unghiurile de tăiere, alinierea și calitatea suprafeței.

Împreună cu alegerea corectă a materialului, acest lucru face posibilă efectuarea unui număr mare de tăieturi precise și ușoare pe termen lung.




 

Longevitatea (durabilitatera) cleștilor



Fabricarea atentă în fiecare detaliu și materialele de primă clasă atent selectate pentru aplicația respectivă asigură durata de viață excepțională a cleștilor de înaltă calitate.

Suprafețele de tăiere și de prindere sunt expuse la sarcini deosebit de mari. Prin urmare, la KNIPEX aceste zone (zonele de atac) sunt întărite suplimentar prin procedeul inductiv folosind curent de înaltă frecvență. Acest lucru asigură atingerea durității dorite și asigură o perioadă lungă de utilizare.

Cheia aici este echilibrul corect. Dacă zonele active sunt prea moi, se vor uza rapid; dacă sunt prea dure, devin fragile și se sparg. Doar cei care, precum KNIPEX, combină cunoștințele de inginerie și experiența acumulată de-a lungul generațiilor pot găsi aici echilibrul potrivit.





 

Distribuția optimizată a forței


Lucrul cu cleștii KNIPEX este mai ușor. Acest lucru se datorează faptului că KNIPEX acordă o atenție deosebită construcției laturilor. Aici se decide cât de multă forță trebuie utilizată pentru prelucrarea unei piese oarecare. Poziția corectă a punctului de pivotare și posibilitatea de a aplica forțe mari de pârghie, în ciuda designului său compact, caracterizează o îmbinare foarte eficientă.

În acest fel, la cleștii cu tăiș lateral, de exemplu, poate fi redusă forța manuală necesară la mai mult de jumătate în comparație cu produsele disponibile în comerț - cu clești de aceeași lungime.

 

Designul ergonomic



Cleștii KNIPEX sunt, de asemenea, mai ușori. Porti uneltele de mână cu tine.

Cea mai mică greutate posibilă combinată cu cel mai înalt nivel de rezistență duce la o reducere semnificativă a oboselii în timpul muncii zilnice. Datorită mânerelor lor ergonomice, cleștii KNIPEX formează o unitate cu mâna. Lățimea piciorului a cleștilor, precum și forma și materialul mânerelor sunt adaptate în mod ideal la comportamentul de prindere.

O traducere deosebit de favorabilă a forței mâinii și elasticitatea definită a mânerelor protejează mușchii și tendoanele. Cleștii KNIPEX sunt disponibili în diferite versiuni de mânere și lungimi. Aceasta înseamnă că fiecare utilizator poate alege exact cleștii care corespund cerințelor și preferințelor sale.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!