Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Silicon bord lucios - de ce il recomandam in detrimentul altor solutii de bord auto?

Silicon bord lucios - de ce il recomandam in detrimentul altor solutii de bord auto?

Silicon bord lucios - silicon de bord - de ce il recomandam in detrimentul altor solutii de bord auto?


In acest articol vom discuta avantajele solutiei silivon bord lucios in comparatie cu alte solutii pentru tratare  bord auto. Siliconul lucios este o solutie economica si eficienta pentru a pastra bordul masinii intr-o stare buna si a preveni zgarieturile.
 

Ce este un spray silicon bord lucios?


Un spray silicon bord lucios este un produs profesional care ajută la îndepărtarea uşoară a zgârieturilor de pe suprafaţa bordului auto. Acesta este ideal pentru a fi utilizat in interiorul habitaclului auto in special pe bord, cu conditia ca acesta sa fie confectionat din suprafata lucioasa. Siliconul din compoziţia sa confera bordului o strălucire naturală, protejându-l de murdarire si zgarieturi. 
 

De ce sa alegi silicon bord lucios in detrimentul altor solutii de bord auto?


In prezent, exista o varietate de solutii pentru finisarea bordurilor auto. Siliconul bord lucios este o optiune populara, dar exista si alte solutii care par a fi mai bune. Acestea din urma includ vopsirea si acoperirea cu film protectiv. Deci, ce este siliconul bord lucios si de ce ar trebui sa il alegi in detrimentul altor solutii?

Siliconul bord lucios este un strat subtire de silicon - si anume formeaza o pelicula care se aplica pe suprafata bordului auto. Este disponibil intr-o gama larga de culori, astfel incat poti gasi una care se potriveste perfect masinii tale. Siliconul este usor de aplicat si nu necesita pregatire speciala a suprafetei. Un avantaj major al siliconului bord lucios este protectia UV. Acesta blocheaza razele UV si previne decolorarea suprafetelor tratate.
 

Cum se aplica un silicon pentru bord lucios?


Aplicarea unui silicon bord lucios la bordul unei masini este o solutie eficienta si ieftina pentru a-l face sa arate ca nou si pentru a-i reda stralucirea initiala. Siliconul lucios are un luciu matasos, care nu permite ca praful sa se adune pe suprafata bordului, iar acesta ramane curat pentru o perioada mai lunga de timp. Aplicarea siliconului lucios este simpla si se poate realiza chiar si de catre persoanele care nu au experienta in domeniu. Totusi, exista cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmati pentru a va asigura ca rezultatul final este cat mai bun:

Curatati bine suprafata bordului inainte de a incepe aplicarea siliconului. Daca suprafata nu este curata, siliconul nu va adera corespunzator si se va usca intr-un strat gros, lucru destul de neplacut
Pulverizati solutia pe intreaga suprafata a bordului auto. Intindeti solutia cu ajutorul unei lavete auto din microfibra, astfel incat fiecare centrimetru patrat al bordului este tratat. 
Incercati sa lustruiti bordul cu o laveta uscata. La nevoie repetati procedura.
 

Ce avantaje are un bord lucios?


In primul rand, un bord lucios este mai usor de intretinut decat unul mat. Daca ai un bord mat si il zgarii, se vor vedea urmele pe suprafata lui. Pe un bord lucios, in schimb, zgarieturile sunt mai putin vizibile. De asemenea, un bord lucios nu se incarca din punct de vedere electrostatic, asa cum se intampla cu unul mat. Acest lucru inseamna ca nu vei avea probleme cu parul sau hainele care se lipesc de suprafata bordului.
 

Cum se curata un bord lucios?


Un bord lucios este o solutie excelenta pentru orice sofer care doreste sa isi mentina masina in perfecta stare de curatenie. Acesta nu necesita foarte multa intretinere, fiind destul de usor de curatat. Totusi, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti pentru a va asigura ca faceti totul corect. In primul rand, trebuie sa stiti ca un bord lucios nu se curata la fel ca un bord normal. De aceea, este important sa urmati instructiunile producatorului. In al doilea rand, aveti grija sa nu utilizati detergenti agresivi pentru curatarea bordului. Acestia pot deteriora suprafata si pot face mai dificila curatarea in viitor. De asemenea, trebuie sa fiti atenti si la temperatura apei folosite pentru spalare. Apa prea fierbinte poate deforma anumite elemente din plastic care se afla in compozitia bordului - lucru foarte neplacut.
 

Concluzie



In final, vom prezenta cateva concluzii despre care credem ca este important sa tii cont atunci cand alegi spray silicon bord:

Siliconul este o solutie preferata in detrimentul celorlalte materiale, datorita faptului ca nu se zgarie si nu se decoloreaza usor.
Spray silicon bord lucios are un pret accesibil, este usor de gasit in magazine si poate fi aplicat foarte usor.
Un bord curat si lustrit implica o stare de bine, contribuind la o calatorie placuta pentru sofer si pasageri.
- Tratarea elementelor din plastic aflate in cabina cu silicon bord lucios va conserva componentele si va pastra implicit valoarea auto la nivel mai ridicat.
Solutia silicon bord lucios are in compozitia acesteia parfumuri cu diferite arome (new car, arome de fructe, briza marii, anti tabac, etc) - parfum care emana mirosuri placute si care induc o stare de bine pe intreg parcursul calatoriilor cu masina

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!