Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Transpaleti manuali

Transpaleti manuali

Transpaleți manuali

 

Cum se folosește un transpalet manual?


Ridicați transpaletul cu mânerul. Cu furcile sub sarcină, trageți mânerul spre dvs, depărtându-l de palet și apropiindu-l de sol într-o mișcare diagonală. Ar trebui să simțiți că transpaletul (și paletul cu marfă) se ridică încet împotriva forței gravitaționale.
 

Cât de mult poate ridica un transpalet?


Transpaleții manuali sunt utilaje relativ ușoare (mai puțin de 100 kg). Sarcina poate fi trasă sau împinsă. Capacitatea de încărcare variază de la 2,0 t (pentru dispozitivele standard) până la maximum 10 t pentru dispozitivele manuale.
 

Părțile componente ale transpaletului manual


1 Bara de tracțiune: Bara de tracțiune (sau mânerul) este folosită pe de o parte pentru tras și, prin urmare, pentru transmisie. În plus, operatorul preia pe lângă acțiunea de direcție și manevră și frânarea dispozitivului. Prin deplasarea barei de tracțiune în sus și în jos este antrenată pompa hidraulică și pistonul de ridicare este pompat în sus. Prin urmare, bara de tracțiune la modelele oferite pe Industrial Suppy este întotdeauna foarte robustă și construită ergonomic. Unele modele au mânere cauciucate, care fac manevrarea mai confortabilă și măresc semnificativ aderența, mai ales pe vreme rece.

2 Pompa hidraulică: Constând dintr-un bloc turnat, pompa hidraulică este inima echipamentului nostru - transpaletul manual. Pompa este dimensionată în funcție de sarcina maximă. Cu o îngrijire bună și întreținere regulată, uleiul hidraulic și garniturile de înaltă performanță garantează o durată de viață aproape nesfârșită a dispozitivului. De aceea, la Industrial Supply oferim și o garanție lungă pentru produsele noastre de calitate.

3 Furcile - lungime și lățime, înălțimea furcilor: Dimensionarea furcilor în lățime, înălțime (înălțime mică de intrare a paleților) și lungime este importantă pentru manipularea sigură și optimă a mărfurilor dumneavoastră. Cunoscând dimensiunile, vom fi bucuroși să vă recomandăm dispozitivul potrivit pentru dvs. Gama largă de variante și faptul că sunt disponibile în stoc furnizor vă asigură că faceți alegerea potrivită.

 

Alegeți transpaletul potrivit



Cu marea varietate de dispozitive posibile, alegerea corectă este foarte importantă pentru o utilizare optimă pe termen lung. Prin urmare, obțineți o imagine precisă a modului în care ar trebui să fie utilizat dispozitivul dvs.

Care sunt încărcăturile reale pe care doriți să le transportați la maximum? Doriți să transportați încărcături grele în mod regulat? În unele cazuri, gândul la un transpalet electric are perfect sens.

Ce fel de paleți doriți să transportați? Un transpalet cu lungimi și lățimi speciale poate fi mai potrivit nevoilor dumneavoastră, dacă mărfurile cu care aveți de-a face nu se încadrează în dimensiuni considerate standard.

De mare importanță sunt și condițiile solului și înclinațiile / denivelările. Pentru pante abrupte se recomandă un transpalet cu frână.

 

Transpaleți cu funcții speciale



Unele modele sunt echipate cu funcții speciale care fac munca și mai ușoară și cresc numărul de cicluri.

BF-BR cu frână integrată de la Hanselifter este ideal pentru pante si rampe. Frâna cu tambur este acţionată prin maneta de frână de pe mâner. Funcția de blocare securizează modelul pe planurile înclinate.

Comparativ cu celelalte modele, BF-SL (alt exemplu din gama Hanselifter) este un dispozitiv special. Datorită pompei Speedlift, ridicarea este mai rapidă decât la alte modele. Înălțimea optimă de ridicare pentru deplasarea paletului este atinsă cu doar două pompări.

Toate modelele de transpaleti manuali oferite sunt ușor de utilizat și oferă o manevrabilitate excelentă în cele mai înguste spații. Pentru fiecare dispozitiv puteți alege opțional între diferite configurații de roți.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!