Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Unelte lichide

Unelte lichide



Sprayurile industriale conțin agenți activi care acționează asupra suprafețelor pe care sunt utilizate. Cu ajutorul sprayului se poate curăța o suprafață in vederea vopsirii, eliminând urmele de ulei, bitum, grăsime, stearină și altele. Așadar ele pot fi un ajutor de nădejde pentru multe lucrări mecanice. În atelierele de mecanică auto, strungărie, sudură și vopsitorie se folosesc sprayuri tehnice, cum ar fi: spray curățitor frâne, spray vaselină, spray silicon, spray degripant, spray teflon. Etichetele vechi pot fi eliminate cu ajutorul unui spray adecvat. Etanșeitatea se poate verifica deasemenea cu ajutorul unui spray. Există sprayuri de lubrifiere si spray ceramic. Prin urmare, ele se folosesc în foarte multe domenii de activitate. Fă un aliat de nădejde din flaconul de spray tehnic și nu vei fi dezamăgit!

În webshop puteți găsiți mai multe substanțe ambalate în flacoane tip spray, pentru diferite aplicații în care este necesară influențarea materialelor sau a echipamentelor: lubrifiere, degripare, protecție anticorozivă sau contra umezelii e.t.c. Sprayurile se pot folosi în atelierele de orice fel, fiind denumite uneori și scule lichide. Sprayurile tehnice sunt constant necesare în munca meșterilor pricepuți. Imaginați-vă că aveți probleme în aplicațiile electrice și le puteți remedia foarte repede cu ajutorul unui spray de contact. Curățitorul de frâne, pe care dealtfel îl veți găsi în orice atelier de service pentru mașini este indispensabil la îndepărtarea ruginii.

Comercializăm sprayuri deosebit de active de la producători consacrați în domeniul lor, garantând satisfacție maximă în utilizare.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!