Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Hanselifter Transpalet 2 tone 1150 mm DB

Ofertă preț transpalet 2 tone DB Hanselifter.
Capacitate: 2000kg
Lungime: 1150mm
Cod Produs: C6595 Ai nevoie de ajutor? +40729087306
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Transpalet 2 tone 1150 mm DB


Un transpalet 2 tone  din seria DB de la HanseLifter are o capacitate de încărcare de 2.000 kg și o lungime a furcii de 1.150 mm.  Acesta are o construcție robustă, împreună cu un strat de vopsea pulbere de înaltă calitate. Unghiul de direcție al transpaletului are 210° și permite o manevrare ușoară. Coborârea EURO-paletului se face dozat, prin intermediul manetei din mâner. 
Transpaletul DB este disponibil cu trei variante de roți diferite. Aceste variante de roți privesc materialul din care sunt confecționate: poliuretan (PU pentru scurt), nailon și cauciuc. Primele sunt deosebit de silențioase, rezistente la abraziune, asigurând o tracțiune bună a transpaletului 2 tone. Rolele din nailon rulează foarte ușor și au o suprafață dură și rezistentă la abraziune La fel ca și rolele din PU, rolele de cauciuc sunt, de asemenea, foarte silențioase. Acestea au aderență bună.
Achiziționând un transpalet 2 tone, alegeți simplificarea muncii în depozit sau producție.

Caracteristici

> Capacitate de încărcare: 2.000 kg
> Inaltime maxima de ridicare: 200 mm
> Lungimea furcii: 1.150 mm
> Distanța de încărcare: 870 mm
> Distanța exterioară a furcilor: 520 mm
> Acoperire cu pulbere de înaltă calitate
> Roți: PU, nailon sau cauciuc

Transpalet 2 tone de la Hanselifter - calitate germană.

Transpaletă DB - Standardul pentru toți transpaleții
Transpaletul DB este modelul standard printre transpaleți. Transpaletul DB este echipat cu o lungime a furcii de 1.150 mm și o capacitate de încărcare de 2.000 kg. Un unghi de virare de 210° asigură că DB este ușor de manevrat. De asemenea, acest lucru face ca transpaletul DB să fie foarte ușor de manevrat. O pompă hidraulică de calitate, un design robust și un strat de pulbere de înaltă calitate îl fac un produs de TOP.

cauciucuri
Transpaletul DB este disponibil cu trei tipuri diferite de rotile. Aveți de ales între roți din poliuretan (PU), cauciuc sau nailon. Rolele din PU au avantajul că sunt foarte durabile și zgomote reduse, cu o tracțiune bună. Avantajul rolelor de cauciuc, pe lângă tracțiunea bună, este că nu cretă datorită benzii de rulare moale, podeaua dumneavoastră este protejată. Rolele din nailon sunt potrivite pentru utilizare sub stres chimic, dar sunt mai puțin silențioase.

Multe variante - ideale pentru industrie și comerț
Transpaletul DB corespunde așteptărilor dumneavoastră, dar nu are dimensiunile potrivite? Oferim si transpaletul DB in dimensiuni speciale. Puteți alege dintre diferite modele cu lungimea furcii, distanța furcii sau capacitatea de transport diferite. Dacă tot nu puteți găsi un model potrivit, departamentul nostru special de construcții așteaptă cu nerăbdare provocarea dumneavoastră. Pur și simplu contactați unul dintre consultanții noștri de vânzări de ajutor.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!