Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

Role si roti pentru lize

Afiseaza: 1-24 din 113 produse

 Filtre

Role si roti pentru lizeIndustrial supply oferă o gamă largă de role și roți HanseLifter pentru a optimiza contactul cu solul și proprietățile de rulare în funcție de circumstanțe. De regulă, rolele de sub furci sunt instalate ca role simple sau ca role tandem. Roțile de direcție sunt roțile montate sub sistemul hidraulic și sunt folosite pentru procesarea direcției de deplasare.

Roțile / rolele din cauciuc au o aderență deosebit de bună și se rotesc mai ușor peste obstacole mici, cum ar fi așchii sau altele asemenea. Pe de altă parte, proprietățile de rulare sunt puțin mai dificile, deoarece cauciucul se deformează foarte ușor și această forță trebuie folosită în final. Prin urmare, este mai bine să alegeți un alt tip de roată/rotă pentru greutăți mari ale paleților. Un avantaj deosebit al rolei/roții de cauciuc este funcționarea mai lină.

Roți din nailon: Acest tip de roată rulează foarte ușor și are o banda de rulare dură și rezistentă la abraziune. Butoiul este mai puțin silentios, dar proprietățile de rezistență chimică sunt cele mai bune din întreaga gamă. Prin urmare, sunt potrivite pentru încărcături grele și podele netede, în special, de exemplu, în industria alimentară.

Poliuretan (PU): materialul universal PU oferă o cale de mijloc între cauciuc și nailon. Acest material este ideal pentru podelele dure ale halei, unde micile denivelări din podea pot fi trecute cu ușurință. PU este rezistent la abraziune și cu zgomot redus, oferind în același timp o tracțiune optimă. Funcționarea lină și rezistența la rulare sunt într-o relație optimă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!