Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

Solutii curatare admisie - EGR

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Descoperă Soluțiile Noastre Avansate pentru Curățarea Componentelor Diesel și Benzina

Păstrarea curățeniei în sistemele de admisie și evacuare ale vehiculului tău este esențială pentru performanța și eficiența acestuia. Cu gama noastră de soluții și spray-uri special formulate, poți elimina eficient depunerile de carbon și calamina, asigurând funcționarea optimă a motorului. Fie că este vorba despre un diesel sau un motor pe benzină, avem produsul potrivit pentru nevoile tale.

Gama Noastră Include:

  • Soluție Curățare EGR Diesel: Formulată special pentru motoarele diesel, această soluție ajută la eliminarea depunerilor și a reziduurilor din sistemul EGR, îmbunătățind performanța și reducând emisiile.

  • Spray Curățat EGR: Ușor de utilizat, acest spray este ideal pentru curățarea rapidă și eficientă a valvei EGR, restabilind funcționarea normală a acesteia.

  • Soluție Curățare Admisie Diesel: Curăță sistemul de admisie de depunerile de carbon, asigurând un flux de aer optim pentru arderea eficientă a combustibilului.

  • Aditiv Curățare Catalizator Benzină: Acest aditiv special este proiectat pentru a curăța catalizatorul, prelungindu-i durata de viață și optimizând performanța generală a motorului pe benzină.

  • Soluție Curățare Calamina Motor: Luptă împotriva calaminei și a depunerilor de carbon din motor, menținând curățenia componentelor interne și asigurând funcționarea lină a motorului.

  • Spray Curățare EGR pentru Diesel și Benzină: Indiferent de tipul de combustibil, acest spray versatil este eficient în îndepărtarea reziduurilor din valva EGR, contribuind la o mai bună eficiență și la reducerea emisiilor nocive.

De Ce Să Alegi Produsele Noastre?

  • Eficiență Maximă: Produsele noastre sunt formulate pentru a dizolva rapid și eficient depunerile de carbon și calamina, fără a deteriora componentele motorului.
  • Ușurință în Utilizare: Spray-urile și soluțiile noastre sunt concepute pentru o aplicare simplă și directă, fără necesitatea demontării componentelor motorului.
  • Protecție Durabilă: Utilizarea regulată a produselor noastre contribuie la menținerea curățeniei sistemului de admisie și evacuare, prevenind acumularea viitoare de reziduuri.

Nu lăsa depunerile de carbon și calamina să îți compromită performanța motorului! Alege soluțiile noastre special formulate pentru curățarea EGR, catalizatorului și a sistemului de admisie și bucură-te de un motor mai curat, mai eficient și mai prietenos cu mediul. Vizitează magazinul nostru online astăzi și descoperă gama noastră completă de produse de curățare dedicate pentru autovehiculul tău!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!