Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

Auto

Afiseaza: 1-24 din 1370 produse

 Filtre
Auto - Spray baterii Totalsource, 400ml
-13%
TotalSource

Spray baterii Totalsource, 400ml

37,82 Lei + TVA de la 32,77 Lei + TVA
45,00
(4)
Auto - Spray izolare praguri 500 ml NIGRIN
-17%
Auto - Burete cu microfibra cwash-01
-20%
Întreținerea corectă a unui autovehicul nu se limitează doar la aspectele mecanice, ci și la protejarea și îngrijirea estetică a acestuia. În acest sens, o serie de produse specializate sunt indispensabile pentru a păstra aspectul și funcționalitatea mașinii ca noi.

**Protecție Bituminoasă și Estetică: De la Spray-ul Bituminos la Vopseaua de Praguri Auto**

Un *spray bituminos* oferă o protecție robustă împotriva coroziunii și uzurii, fiind ideal pentru tratamentele sub caroserie. Pe de altă parte, *vopseaua de praguri auto* nu doar că protejează, dar și îmbunătățește aspectul exterior al autovehiculului. Pentru ierni geroase, un *degivrant parbriz* de înaltă calitate este esențial pentru a asigura vizibilitatea și siguranța.

**Siliconul de Bord și Produsele de Îngrijire Auto: Strălucire Durabilă**

*Siliconul de bord*, recomandat de marca *Cartrend*, este considerat de mulți drept *cel mai bun silicon de bord*, datorită capacității sale de a reda aspectul nou al tabloului de bord, protejând materialul de efectele soarelui. *Vopseaua bord auto* și *soluțiile pentru praguri auto* contribuie, de asemenea, la estetica interioară, oferind o nouă viață suprafețelor uzate.

**Combaterea Coroziunii: De la Pasta Corectoare la Convertorul de Rugina**

Orice proprietar de mașină se poate confrunta cu probleme de coroziune. *Pasta corectoare pentru zgarieturi auto*, *soluția antirugina auto* și *convertorul de rugina* sunt produse cheie în lupta împotriva ruginei, asigurând o reparație durabilă și estetic plăcută.


**Luciu Profund și Îngrijirea Tapiteriei: Polish-uri și Creme Specializate**

*Polish-ul auto*, fie că este sub formă de spray, pastă sau cremă, asigură un finisaj strălucitor și o protecție de lungă durată. În același timp, *spray-ul pentru tapiterie auto* și *soluțiile de curățare a tapiteriei* mențin curățenia și aspectul plăcut al interiorului.

**Vizibilitate și Curățenie: Soluții pentru Parbriz și Tapiterie**

O vizibilitate clară este vitală, iar *tratamentele parbriz anti-ploaie* și *soluțiile de curățare a parbrizului interior* sunt esențiale pentru siguranța conducătorului auto. *Soluția profesională de curățat pielea auto* și *kit-urile de curățare a pielei* oferă îngrijirea necesară pentru a păstra aspectul luxos al scaunelor de piele.

**Detalii Finale: Convertor de Rugina și Produse Inovative**

Nu în ultimul rând, *convertorul de rugina* de la Dedeman și produse precum *pasta de cupru* sau *materialul buretat pentru plafon auto* sunt detalii care completează întreținerea auto, oferind soluții atât pentru mecanici, cât și pentru entuziaștii auto.

Această gamă completă de produse asigură nu doar funcționarea optimă a autovehiculului, dar și un aspect estetic plăcut, contribuind la valoarea de revânzare și la plăcerea de a conduce o mașină bine întreținută.

Oferta pret pentru scule, accesorii si solutii profesionale auto. Oferim o gama larga de accesorii MADE IN GERMANY pentru autoturisme. Rasfoind subcategoriile din segmentul AUTO de pe webshopul nostru veti gasi produse premium la preturi romanesti: Scule si truse auto, trusa medicala (trusa de prim ajutor), cricuri auto, huse scaun, prelata auto, solutie de bord, solutie de parbriz, spray nigrin, spray cauciuc, spray izolare praguri, solutie concentrata, suport telefon, odorizante, huse volan, suport pahar, presuri si covorase auto, etc.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!