Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

Solutii intretinere lant moto

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Întreținerea lanțului motocicletei: Curățare și ungere profesională

Pentru a-ți păstra motocicleta în stare optimă, curățarea și întreținerea regulată a lanțului sunt esențiale. Un lanț curat nu doar că îmbunătățește performanța și siguranța, dar și prelungește durata de viață a motocicletei tale. Iată cum poți să îți cureți lanțul de motocicletă eficient și eficace.

1. Curățarea Lanțului Motocicletei

Curățarea lanțului motocicletei este un pas crucial în întreținerea regulată a vehiculului tău. Urmând procedurile corecte și folosind produsele potrivite, poți asigura că lanțul tău rămâne în condiții optime pentru o pedalare lină și o durată de viață extinsă.

Produse Recomandate:

 • Spray Curățare Lanț Motocicletă: Alege un spray specializat pentru a elimina murdăria, praful și alte reziduuri acumulate pe lanț și în jurul acestuia. Produsele noastre sunt formulate pentru a dizolva rapid grăsimile, fără a deteriora componentele lanțului.
 • Kit Curățare Lanț Moto: Pentru o curățare în profunzime, recomandăm folosirea unui kit complet de curățare care include perii și instrumente specializate pentru a ajunge în toate zonele greu accesibile ale lanțului.
 • Soluție Curățat Lanț Moto: Alternativ, o soluție lichidă poate fi aplicată direct pe lanț pentru a descompune grăsimile vechi și murdăria. Aceasta este o metodă eficientă pentru o curățare temeinică.

Procedura de Curățare:

 1. Aplică Spray-ul de Curățare: Pulverizează generos spray-ul de curățare pe întregul lanț, asigurându-te că fiecare verigă este acoperită.
 2. Lăsați Soluția să Acționeze: Așteaptă câteva minute pentru ca soluția de curățare să pătrundă și să dizolve murdăria.
 3. Folosește Kitul de Curățare: Cu ajutorul perilor și instrumentelor din kit, periază lanțul pentru a îndepărta reziduurile desprinse.
 4. Clătește Lanțul: După curățare, clătește lanțul cu apă curată pentru a îndepărta orice urmă de soluție de curățare și reziduuri rămase.
 5. Uscare: Lăsați lanțul să se usuce complet înainte de a trece la lubrifiere.

Prin urmarea acestor pași și utilizarea produselor recomandate, te asiguri că lanțul motocicletei tale este întotdeauna curat, ceea ce contribuie la o performanță optimă și o durată de viață extinsă.
 

2) Ungerea lantului motocicletei

După ce ai curățat lanțul motocicletei, următorul pas crucial este ungerea corespunzătoare a acestuia. Ungerea adecvată a lanțului nu doar că reduce uzura, dar și îmbunătățește performanța generală a motocicletei tale. Iată cum poți să îți asiguri că lanțul este uns în mod eficient:

Alegerea Produsului Potrivit:

 • Spray Ungere Lanț Moto: Optează pentru un spray de ungere special conceput pentru lanțurile motocicletelor. Acestea oferă o aplicare ușoară și o penetrare profundă pentru a asigura protecția și lubrifierea tuturor componentelor lanțului.
 • Ulei Lanț Motocicletă: Uleiurile specifice pentru lanțuri sunt o alternativă excelentă, oferind o peliculă protectoare durabilă și reducând frecarea dintre verigile lanțului.

Procedura de Ungere:

 1. Alege Locația Corectă: Ungerea lanțului ar trebui să se facă într-un spațiu curat, de preferință după ce ai terminat de curățat lanțul și acesta este complet uscat.

 2. Aplică Spray-ul/Uleiul: Ține recipientul la o distanță mică de lanț și pulverizează sau aplică uleiul uniform pe întreaga lungime a lanțului. Asigură-te că fiecare verigă și rulment este acoperit pentru o lubrifiere optimă.

 3. Lasă-l să Pătrundă: După aplicare, lasă produsul să se așeze pentru câteva minute, permițându-i să pătrundă în profunzimea lanțului și să lubrifieze eficient fiecare componentă.

 4. Îndepărtează Excesul: Folosește o cârpă curată pentru a îndepărta orice exces de ulei sau spray de pe lanț și de pe suprafețele învecinate. Acest lucru previne atragerea prafului și murdăriei.

 5. Testează: Odată ce lanțul este uns și excesul îndepărtat, efectuează o scurtă testare a motocicletei pentru a te asigura că lanțul se mișcă lin și eficient.

Nu subestima importanța unei ungere corecte a lanțului motocicletei tale. Acest pas esențial nu doar că îmbunătățește performanța, dar și prelungește durata de viață a motocicletei. Explorează gama noastră de spray-uri și uleiuri de ungere pentru lanțul motocicletei și alege produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Asigură-te că motocicleta ta este întotdeauna pregătită pentru drum, cu o întreținere adecvată a lanțului. Vizitează magazinul nostru online acum și găsește tot ce ai nevoie pentru o întreținere perfectă a motocicletei tale!

Găsește tot ce ai nevoie pentru curățarea si ungerea lanțului motocicletei tale în magazinul nostru online! Avem o gamă largă de spray-uri de curățare, kituri și soluții dedicate pentru toate nevoile tale. Asigură-te că motocicleta ta primește îngrijirea de care are nevoie. Explorează selecția noastră acum și fă-ți motocicleta să strălucească!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!