Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Depanare auto

Afiseaza: 1-24 din 157 produse

 Filtre
Depanare auto - Set surubelnite de precizie 6 buc
-20%
Depanare auto - Cheie Bujii, 21mm - 4CARS
-20%
4CARS

Cheie Bujii, 21mm - 4CARS

25,81 Lei + TVA 20,65 Lei + TVA
30,71
Pe toată durata de viață a unei mașini, aceasta trebuie să beneficieze de o mentenanță atentă din partea deținătorului. Dacă în cazul societăților comerciale în mod normal se lucrează după un program de prezentare la service auto bine pus la punct, altfel stă treaba cu deținătorii privați. Aceștia de obicei rezolvă doar problemele stringente de funcționare ale automobilului.
Comanda acum:  cabluri pornire, cheie roti profesionala, set chei fixe auto, cheie dinamometrica, cheie de bujie, pompa de picior, trusa auto mini, chei auto cromate.
Produsele prezentate sunt confectionate din materiale rezistente si au fost omologate pentru folosirea in tara noastra.

Scule auto pentru garajul și atelierul propriu

Ai nevoie de un set de scule auto pentru a începe să lucrezi la automobil sau motocicletă în propriul garaj sau atelier? Unele dintre cele mai importante scule pe care le vei avea nevoie sunt un ciocan, un clește, un șurubelniță și o cheie dinamicometrică. Acestea vor fi folosite pentru a desface și fixa piese sub mașină, pentru a tăia și șlefui metal și chiar pentru a face modificări cosmetice la caroserie. Posibilitățile sunt multiple.

 

Truse cu scule pentru domeniul auto

Cei mai multi dintre noi avem nevoie de o trusa de scule auto, fie ca detinem un garaj sau nu. Daca ai nevoie de scule auto si nu stii ce anume sa alegi, iti vom prezenta in continuare cateva modele interesante.

In functie de nevoile tale, poti opta pentru o trusa mica de scule auto sau una mai mare si completa. Poti gasi modele din plastic durabil, care sunt usor de transportat si care au compartimente pentru fiecare scula in parte. De asemenea, exista si truse din metal, care sunt mai rezistente si care au un design elegant. Acestea insa sunt mai greu de transportat si pot fi mai scumpe.

 

Trusele pentru scule auto sunt dotate în principal cu unelte de înaltă calitate pentru reparații la mașini și motociclete. Pe lângă uneltele standard, cum ar fi clichetele ușoare, veți găsi adesea în ele extensii adecvate care vă permit o muncă fără dificultăți. Articulațiile cardanice sunt, de asemenea, adesea un însoțitor în cutiile de scule auto. În aceste cazuri sunt disponibile de obicei chei hexagonale cu capete sferice și diferiții biți de antrenare.

Indiferent de modelul pe care il alegi, asigura-te ca trusa ta de scule auto contine cel putin urmatoarele scule: Chei fixe, raci pentru capete chei hexagonale, ciocan, clește patent, șurubelnițe plate, șurubelnițe în cruce, bituri și o lampă de cotrol.

 

Compresorul auto înlocuiește pompa de picior

Compresorul auto este un dispozitiv care se conectează la bateria mașinii și funcționează prin intermediul unui motor. Acesta este ideal pentru umflarea anvelopelor, a jucăriilor gonflabile sau a altor articole care necesită o sursă de aer comprimat. Dacă aveți un compresor auto, nu mai trebuie să vă faceți griji că va trebui să înlocuiți pompa de picior. În această categorie o să găsiți felurite pompe și compresoare, la mărimea dorită de dumneavoastră. Din punctul de vedere al utilizatorului, pompele electrice de aer au câteva avantaje care trebuie subliniate în mod deosebit deoarece nu sunt imediat evidente. Un avantaj major este posibilitatea setării presiunii dorite, de această facilitate dispunând tot mai multe produse de gen.

 

Cum funcționează pompa electrică de aer

Pompa electrică permite atât setarea unei presiuni țintă, cât și pornirea și oprirea manuală a procesului de pompare prin apăsarea unui buton. Acest lucru are sens cu mingile, de exemplu, pentru că întotdeauna vrei să verifici cât de tare sunt deja umflate. Odată atinsă presiunea potrivită, puteți pur și simplu opri procesul. Alternativ, pompa are câteva scene de aplicare prestabilite care pot fi selectate. Pentru a comuta între acestea, apăsați butonul „Setare”. Iată următoarele dintre care puteți alege: Mașină: 35 PSI / 2,4 bar Motocicletă: 40 PSI / 2,8 bar Bicicleta: 38 PSI / 2,6 bar Minge: 8 PSI / 0,6 bar Mod personalizat: 100 PSI / 6,8 bar Toate aceste presetări pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. De exemplu, dacă doriți să vă umflați bicicleta la 3 bari, puteți schimba permanent această setare implicită la 3 bari.

 

Exemplu de funcționarea a unei pompe electrice de aer


Aproape de mijlocul corpului pompei de aer se află un buton mai mare. Pentru a porni sau opri pompa de aer, apăsați-o timp de aproximativ 3 secunde.

Acum atașați furtunul de aer și - dacă este necesar - adaptorul corespunzător și conectați pompa la anvelopa care urmează să fie umflată.

Folosiți butonul U/LED pentru a seta unitatea de măsură (bari/atm) pe care o doriți și utilizați butoanele mici cu simbolurile plus și minus pentru a introduce presiunea țintă pe care doriți să o atingeți.

Presiunea curentă măsurată este numărul de sus de pe afișaj, în timp ce numărul de jos este presiunea țintă.

Procesul de pompare este pornit prin apăsarea scurtă a butonului pornit/oprit. Acum ar trebui să pornească pompa, ceea ce ar trebui să auzi destul de clar.

 

Volum de 80 dB la pomparea cu compresorul auto


Zgomotul de 80 dB este comparabil ca valoare cu o conversație/argumentare puternică, dar sunetul este ceva mai pătrunzător și nu deosebit de plăcut. Dar nu atât de tare încât să ai nevoie de protecție auditivă. 

Nu este adecvată o recenzie negativă acestui tip de pompe pentru că sunt „prea zgomotoase”. Înainte de cumpărare, mi-a fost clar că fac ceva zgomot și cu siguranță nu sunt la fel de silentioase ca o pompă manuală.

Din moment ce o asemenea pompa nu nu se utilizează mai mult decât timp de 30 de minute deodată, puteți trece ușor peste inconvenientul cu privire la volum.

 

Suporturi pentru depozitarea anvelopelor

Anvelopele sunt unul dintre cele mai importante accesorii ale unei mașini și, în consecință merită o atenție deosebită. Depozitarea anvelopelor poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă aveți un număr mare de anvelope de păstrat. Astfel, investiția în niște suporturi pentru anvelope este o soluție ideală pentru a vă asigura că anvelopele sunt întotdeauna la îndemână și în condiții bune.

Există o gamă variată de suporturi pentru anvelope disponibile pe piață, astfel încât sigur că veți găsi un model corespunzător ca mărime, capacitate sau material.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!