Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Antolini Minidumper Stark 5

Motor Honda GX200
Putere: 4,3 kW (5,8 CP)
Kituri pentru lucrări multiple
Cod Produs: C6051 Ai nevoie de ajutor? +40729087306
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Minidumper Stark 5De la prima schiță, vehiculul de transport pe șenile Stark5 a fost dezvoltat pentru a implementa combinația între compactitate și capacitate mare de încărcare. Stark5 este într-adevăr vehiculul ideal pentru a lucra în zone înguste și dificile, fără a neglija volumul de transport. Sistemul de propulsie, special conceput pentru acest vehicul, permite transportul pe orice tip de suprafață cu o tracțiune excelentă în același timp.
Caracteristica care face din Stark5 un reper în industria transportoarelor pe șenile și mini-basculantelor este versatilitatea sa excelentă de utilizare, datorită unei game largi de componente interschimbabile, accesorii care permit exploatarea pe deplin a performanței vehiculului. Fiecare componentă este echipată cu o deconectare rapidă, permițând reutilizarea rapidă și ușoară a mașinii.
Componenta basculantă agricolă pentru Stark5 oferă utilizatorului o suprafață portantă și un volum de încărcare considerabil. Cu pereții din spate și laterali deschiși sau îndepărtați, zona de încărcare poate fi folosită pentru a transporta cutii sau mărfuri voluminoase. In cazul modelului inchis, componenta basculanta agricola ofera un volum excelent de incarcare. Componenta, echipată cu piston hidraulic, permite descărcarea rapidă și frontală a sarcinii. În plus, tracțiunea pe șenile lui Stark5 îi permite să facă față celor mai nefavorabile condiții de tracțiune și schimbări de altitudine. La aceasta se adaugă și compactitatea vehiculului, datorită căreia se poate deplasa în zone înguste, inaccesibile cu echipamentele de lucru motorizate obișnuite.

Setul de benă cu încărcare automată pentru Stark5 a fost conceput pentru a muta sarcini mari în spații inaccesibile vehiculelor de lucru motorizate obișnuite. Caracteristicile compacte ale Stark5, împreună cu spațiul uimitor pentru încărcătura din skip și șenile de cauciuc, fac din acest vehicul instrumentul potrivit pentru deplasarea oricărui material în cele mai dificile condiții, în ceea ce privește aderența pe suprafețe plane sau pentru a trece pe terenuri denivelate.
Echipat cu piston hidraulic, kitul vă permite să descărcați sarcina în cel mai scurt timp (basculare), fără ca operatorul să fie nevoit să depună efort.
Pentru a realiza funcțiile descrise mai sus, un sistem automat de încărcare hidraulic face parte din kitul pentru Stark 5. O cupă spațioasă de excavator activată hidraulic ajută la operațiunile de încărcare a materialului liber, optimizând astfel ciclurile de lucru.

Echipamentul de transport pentru lemn completează tabloul materialelor care pot fi transportate cu Stark5. Capacitatea de încărcare remarcabilă a Stark5, împreună cu tracțiunea și compactitatea sa, vă permit să manipulați lemnul în siguranță și rapid atunci când nu puteți ajunge la el cu niciun alt vehicul.
Şenilele Stark5 vă permit, de asemenea, să vă deplasaţi în cele mai dificile condiţii în ceea ce priveşte aderenţa pe suprafeţe plane sau pentru a trece peste terenuri denivelate. În cele din urmă, complet cu piston hidraulic, kitul vă permite să descărcați lemnul în cel mai scurt timp, optimizând ciclul de lucru.

Kitul Snow Shovel vine din ideea de a folosi piste remarcabile ale lui Stark8 în condițiile în care există cea mai mică aderență. Lopata de zăpadă Stark5 vă scapă de bătaia de cap a unei ninsori neașteptate cu foarte puțin efort.
Echipat cu eliberare rapidă, kitul vă permite să configurați mașina în doar câteva minute și posibilitatea de a regla lopata la diferite înclinări fac din Stark5 vehiculul ideal pentru a face orice drum sau piață accesibil în cel mai scurt timp, restabilind condițiile normale de drum.
 
   
   
Motor Honda GX200 Petrol 196cmc
Deplasare Șenile
Putere 4,3 kW (5,8 CP) la 3600 r/min
Consum (L/ora) 1,7  la 3600 r/min
Distribuitor hidraulic cu maneta
Presiune max. (bar) 80
Întinzător cu șurub
Capacitate încărcare (kg) 500
Greutate proprie (kg) 260
 

La unitatea de bază se atașează următoarele kit-uri:

 

Platforma transport cu obloane

-Lungime: 0,8 m
-Lățime: 0,59 m
-Înălțime: 0,25 m
-Înălțime de încărcare: 470 mm

 

Lamă pentru zăpadă


-Înclinare/reglaj: manual
-Înălțime: 410 mm
-Lungime: 750 mm


 

Benă transport materiale vărsate, basculabilă


-Volum: 0,2 mc
-Unitate transport lemn


 

Benă + cupă autoîncărcătoare


-Volum: 0,2 mc


 

Coș pentru transport lemn


Volum: 0,3 mc

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!