Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Antolini Minidumper STARK 8

Minibasculantă
Pick-up
Stivuitor
Mașină de tuns
Plug zăpadă
Tip:
Cod Produs: C6048-10B Ai nevoie de ajutor? +40729087306
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Minidumper STARK 8-20 B


Scopul minidumperului Stark8: creșterea forței de muncă și sprijinirea muncii oamenilor care îl folosesc în fiecare zi in cele mai diverse locuri, precum și pentru a fi de ajutor in diversele situații de muncă.
Transportorul multifuncțional cu șenile Stark8 a apărut ca noul standard în domeniul mini-basculante. Un dispozitiv versatil, tehnic, care îndeplinește toate cerințele de activitate.
Are două lățimi posibile de ecartament, un volum de încărcare crescut, opțiuni de configurare și costuri de operare reduse la minim. Datorită atributelor sale de lider pe piață, Stark8 este pur și simplu cel mai bun din categoria sa.

Caracteristici:

Design modern orientat spre funcționalitate, folosind materiale durabile de calitate

Durabilitate și fiabilitate

Adaptabilitate pe orice tip de sarcină și condiții

Versatilitate extremă, datorită numeroaselor opțiuni de echipare

Performață ridicată și costuri de funcționare reduse

Unitate de bază cu șenile fixe sau extensibile pentru o mai buna stabilitate în toate condițiile și o distribuție optimă a greutății

Postament pliabil pentru operator


Specificații tehnice:
 
  Stark 8 / 10 B Stark 8 / 20 B
Motor Honda GX390 benzina Honda GX630 benzina
Pornire cu recul electrică
Putere (kW) 8,7 8,7
Ventil hidraulic mecanic, cu maneta mecanic, cu maneta
Motor hidraulic 210 bar max. 210 bar max.
Capacitate (kg) 800 800
Viteza 1 (km/h) 1,7 1,7
Viteza 2 (km/h) 3,2 3,2
Greutate (kg) 500 500
Pantă longitudinală 20° 20°


Setul de stivuitor pentru Stark8 este instrumentul obligatoriu pentru cei care au nevoie să ridice și să manipuleze mărfuri sau să încarce și să descarce vehicule de transport.
Echipat cu mai multe pistoane hidraulice, kitul permite aceleași mișcări ca un stivuitor tradițional. În plus, șenilele cu cărucior extensibil și puterea mare a motoarelor care echipează Stark8 vă permit să depășiți cele mai grele condiții în ceea ce privește aderența pe suprafețe plane sau pentru trecerea pe terenuri denivelate - toate acestea, împreună cu avantajele unui vehicul compact care permit deplasarea în spații înguste care altfel ar fi inaccesibile vehiculelor de lucru obișnuite.
Complet cu eliberare rapidă, sistemul vă permite să configurați vehiculul în câteva minute, trecând la alt kit pentru a vă adapta la un alt tip de funcție.
 
KIT FURCI STIVUITOR PENTRU STARK 8
Înălțime încărcare 1400 mm
Înălțime utilaj 2350 mm
Dimensiuni furci 1000x80x30 mm
Capacitate 400 kgSetul de tocator pentru Stark8 este un accesoriu remarcabil pentru lucrari agricole sau forestiere. Puterea mașinii și robustețea materialelor utilizate pentru a o construi vă permit să tăiați iarba și arbuștii cu ușurință, rapiditate și siguranță. Puteți alege diferite înclinări pentru kit, astfel încât să puteți lucra la diferite înălțimi și astfel să obțineți diferite niveluri de finisare.
Senile de cauciuc și prelungirea căruciorului mașinii fac din vehicul un instrument ideal pentru deplasarea pe orice teren și pantă. Vehiculul nu este foarte lat, ceea ce îi permite de fapt să se deplaseze în spații înguste și să treacă între copaci și gard viu.
Lățime de tăiere: 700 mm

Setul de benă cu încărcare automată pentru Stark 8 a fost conceput pentru a muta sarcini mari în spații inaccesibile vehiculelor de lucru motorizate obișnuite. Vehiculul nu este foarte lat, ceea ce îi permite de fapt să treacă prin deschideri precum ușile din interior sau porțile.
Şenilele din cauciuc ale maşinii şi căruciorul extensibil fac din acest vehicul instrumentul potrivit pentru deplasarea oricărui material în cele mai grele condiţii, în ceea ce priveşte aderenţa pe suprafeţe plane sau pentru a trece peste terenuri denivelate, menţinând în acelaşi timp distribuţia optimă a greutăţii şi stabilitatea. Echipat cu o serie de pistoane hidraulice, kitul vă permite să descărcați încărcătura în întregime în față, la diferite înălțimi și în cel mai scurt timp. Nu este necesar un efort suplimentar din partea operatorului.
Pentru a finaliza funcțiile descrise mai sus, un sistem automat de încărcare hidraulic vine însoțit de kit. O cupă spațioasă de excavator activată hidraulic ajută la operațiunile de încărcare a materialului liber, optimizând astfel ciclurile de lucru.

Setul pick up pentru agricultură pentru Stark8 a fost conceput pentru a oferi utilizatorului atât o suprafață de odihnă, cât și mult spațiu pentru încărcătură. Puteți folosi suprafața pentru a transporta lăzi sau orice obiect voluminos, fie cu părțile laterale deschise, fie închise. Când este închis, kitul de skip pentru agricultură pentru Stark8 vă oferă spațiu optim pentru încărcătură.
Echipat cu piston hidraulic, kitul vă permite să descărcați materialul în întregime în față în cel mai scurt timp. În plus, șenilele și puterea motoarelor care echipează Stark8 vă permit să depășiți cele mai grele condiții în ceea ce privește aderența pe suprafețe plane sau pentru a trece pe terenuri denivelate - toate acestea, împreună cu avantajele unui vehicul compact care permit deplasarea în spații înguste care altfel ar fi inaccesibile vehiculelor de lucru obișnuite.Schite constructive minidumper Stark 8 - 20B


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!