Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Cos Stivuitor

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Căutați un coș de lucru pentru stivuitorul dvs. sau un coș de macara?

 

Coșurile pentru stivuitoare și încărcătoare frontale precum și pentru utilizarea macaralei vă oferă siguranță în timpul lucrărilor de încărcare, asamblare, reparare sau întreținere la anumite înălțimi. În consecință, coșurile de lucru au sarcina de a transporta în siguranță una sau două persoane la orice înălțime pentru a efectua munca dorită.

Un coș de persoane pentru stivuitor oferă o alternativă optimă la construcțiile șubrede și discutabile realizate din paleți, cutii cu zăbrele, schele mobile sau scări. Datorită construcției robuste din oțel, a balustradei și a podelei antiderapante, coșurile de lucru la inaltime oferă posibilitatea lucrului la inaltime in siguranță, indiferent de inaltimea dorita. Aproape orice stivuitor poate fi folosit pentru a-l ridica, ceea ce îl face o alternativă ideală la platformele speciale de ridicare - utilaje care se mai numesc nacele.  Astfel se economisesc costuri mari pentru achiziționarea, închirierea si transportarea unei astfel de platforme de ridicare.

Cusca pentru stivuitor are o relevanță atât de mare pentru munca de zi cu zi, deoarece este strict interzis transportul sau ridicarea persoanelor pe lame de stivuitor. Acest lucru se datorează riscului mare de accidente atunci când o persoană stă direct pe furci sau pe un palet. Cu toate acestea, pentru a transporta oameni la o anumită înălțime cu un stivuitor, coșul  de lucru, care se mai numeste și coș pentru oameni sau platforme de lucru, este de mare ajutor. Pentru ca o cusca pentru stivuitor  sa prezinte siguranta, aceasta trebuie sa indeplineasca anumite cerinte. De exemplu, coșul de muncitor trebuie să fie echipat cu buzunare pentru furci pentru atașarea pe lamele de stivuitor. Buzunarele drive-in care sunt cât mai îndepărtate una dintre ele trebuie să fie închise în partea de jos și în lateral. În plus, trebuie să existe o fixare potrivită a coșului de muncitor în spatele furcii sau a suportului furcii pentru a preveni alunecarea de pe lame. Suporturile, lanțurile, șuruburile sau tijele sunt potrivite pentru aceasta. În plus, toate coșurile de lucru pentru stivuitoare de la Industrial-Supply.ro sunt înconjurate de o balustradă care trebuie să aibă cel puțin 1 metru înălțime. In plus, sunt necesare o plinta de minim 15 cm si o alta bara la inaltimea genunchilor. Alte caracteristici includ o ușă de securitate cu deschidere spre interior.

Pentru asigurarea punctului de pericol care se află în fața catargului de ridicare, este obligatoriu să existe o plasă de sârmă cu ochiuri strânse de cel puțin 1,80 m înălțime pe toată lățimea oricarui cos de persoane. Acest lucru asigură că nu este posibil niciun contact cu catargul și utilizatorul este protejat de punctele de forfecare și strivire. Alte cerințe sunt impuse privind capacitatea de încărcare și comunicarea dintre persoana din cușcă și operatorul stivuitorului.
 
Pe langa caracteristicile pe care cosurile de lucru trebuie sa le aiba conform reglementarilor in vigoare, mai sunt de respectat diverse masuri de siguranta pentru a asigura siguranta oamenilor. Pe lângă respectarea capacității de încărcare și a capacității minime de încărcare a stivuitorului, coșurile de lucru, de exemplu, trebuie întotdeauna verificate și aprobate anual împreună cu stivuitorul industrial. Înainte de a cumpăra un coș de lucru, ar trebui să verificați și dacă acesta este potrivit pentru stivuitorul dvs. industrial. În plus, stabilitatea trebuie efectuată separat de o persoană competentă.
 

Avantajul unei custi pentru stivuitoare


Dacă nu sunt disponibile platforme de lucru aeriene, cum ar fi o nacela foarfeca sau nacele  telescopice ori articulate, coșurile de lucru sunt completarea ideală pentru echipamentul dumneavoastră de operare existent. Principala diferență dintre o platformă de lucru și un coș de persoane obișnuit pentru stivuitoare este propulsia . În timp ce platforma foarfecă are propriul sistem de autopropulsie - motoare electrice, coșul de stivuitor este ridicat cu un moto- sau electrostivuitor și oferă o soluție rentabilă și rapidă. Pe lângă aceste două platforme de lucru, mai există și așa-numita schelă. De exemplu, trebuie mai întâi montata schela, care la rândul său este asociata cu costuri mari și mult timp. Coșul de lucru are avantajul că poate fi atașat rapid și ușor de orice stivuitor și, prin urmare, poate fi utilizat flexibil. De aceea, coșurile de lucru sunt unul dintre cele mai populare atașamente pentru stivuitoare.
 

Versiuni diferite de cosuri pentru stivuitoarePe aceasta pagina veți găsi coșul de lucru potrivit pentru fiecare cerință! Ca alternativă la coșurile pentru stivuitoare, sunt disponibile și coșuri de lucru pentru agatat in macara. Coșul macaralei, care este realizat dintr-o construcție robustă din oțel cu teava rectangulara și are o podea antiderapant,a garantează întotdeauna lucrul în siguranță pentru două persoane la înălțimi diferite - adica cat ridica macaraua maxim. Pe lângă coșurile de lucru convenționale, oferim și coșuri speciale de lucru. Coșul 2 în 1 persoană este potrivit pentru 2 persoane și permite preluarea atât din partea lată, cât și pe cea îngustă. Acesta are o capacitate de încărcare de 300 kg și poate susține unelte sau materiale suplimentare pe lângă cele două persoane. În plus, avem în portofoliul nostru de produse coșul de muncitori cu sistem de prindere euro.  Lucrul special la acest coș de lucru pentru încărcătoare frontale este că poate fi ridicat atât cu un Euro pick-up, cât și cu un stivuitor. Astfel, aduce un grad ridicat de flexibilitate in alegerea echipamentului dumneavoastra de lucru. Cu suportul Euro pentru încărcătorul frontal, coșul de muncitori devine rapid de mare ajutor în agricultură, de exemplu la tăierea copacilor. Coșul pliabil poate fi rabatat cu ușurință pentru transport sau depozitare cu economie de spațiu și este gata de utilizare din nou în doar câțiva pași simpli atunci când este necesar. Oferă securitate pentru lucrările de reparații și întreținere la părțile înalte ale clădirilor, sistemele de mașini, iluminatul de tavan, efectuarea inventarului etc.

Pentru a face lucrul la înălțime cât mai confortabil, majoritatea coșurilor de lucru au o zonă de asezare în care pot fi depozitate unelte sau alte materiale de lucru.
 

Ce ar trebui să iei în considerare înainte de a cumpăra un coș de siguranță/coș de lucru?Înainte de a cumpăra, cu siguranță ar trebui să verificați dacă dimensiunile gaurilor pentru preluare pe furci ale se potrivesc cu furcile dvs. și dacă coșul de lucru poate fi asigurat fără probleme în spatele furcilor. Dacă cușca trebuie să fie asigurată cu un șurub de siguranță, trebuie să existe suficient spațiu în spatele labelor pentru acest șurub de siguranță. Când utilizați atașamente, se poate întâmpla ca siguranța să nu poată fi garantată și, prin urmare, ar fi necesar un dispozitiv de siguranță separat. La cerere este posibilă și o ajustare a dimensiunilor buzunarelor de antrenare pentru coșurile de lucru. De asemenea, ar trebui să respectați următoarele instrucțiuni de siguranță înainte de a cumpăra, de ex. B. că capacitatea de ridicare a stivuitorului la înălțimea de ridicare, care corespunde înălțimii platformei de lucru ridicate, trebuie să fie de cel puțin 5 ori greutatea rezultată din greutatea proprie a platformei de lucru, greutatea persoanelor care călătoresc cu ea și sarcina. Trebuie luată în considerare și capacitatea reziduală a stivuitorului și dacă coșul de lucru poate fi ridicat cu stivuitorul dorit. Nu este recomandata folosirea cosurilor de persoane in tandem cu transpalete cu catarg.

Ce este un coș de lucru?

Un coș de lucru, numit și coș pentru stivuitor sau coș de siguranță, este o platformă specială care poate fi combinată cu o macara sau un stivuitor. Este folosit pentru a ridica oamenii să-și facă treaba. Coșurile pentru stivuitoare sunt caracterizate prin măsuri de siguranță, cum ar fi balustrade și protecție anti-alunecare. Cosurile de lucru sunt folosite pentru lucrari de intretinere, inventariere sau constructii.

Ce se aplică atunci când ridicați oameni cu un stivuitor?

Ca regulă generală, oamenii nu trebuie să stea sau să fie ridicați pe furca unui stivuitor fără măsuri de siguranță adecvate. Acest lucru este descris în secțiunea 2.4 din apendicele 1 la Ordonanța privind siguranța industrială (BetrSichV). Motivul pentru aceasta este riscul ridicat de accidente și răni. O modalitate de a ridica oameni cu un stivuitor este utilizarea unui coș de lucru adecvat, cu măsuri suplimentare de siguranță. SIKO-M vă oferă o opțiune compactă și ieftină pentru aceasta.

Ce cerințe trebuie să îndeplinească un coș stivuitor pentru o utilizare adecvată?
Există o serie de cerințe stabilite de Asigurările legale împotriva accidentelor din Germania (DGUV). Accentul principal este pus pe caracteristicile coșurilor de siguranță și pe conformitatea cu regulile de siguranță corespunzătoare. Ele se referă la:

Podeaua: podeaua coșului stivuitorului nu trebuie să aibă orificii. Dacă acest lucru nu poate fi evitat prin proiectare, canalele nu pot avea o lățime mai mare de 15 mm. Acesta este menit să protejeze oamenii de dedesubt de obiectele care cad.
Balustradă: Protecția unei cuști de siguranță trebuie să constea dintr-o balustradă, o balustradă pentru genunchi și o balustradă pentru picioare. Gardul trebuie să aibă o înălțime de cel puțin 1,1 m, prin care plinta trebuie să aibă o înălțime de cel puțin 15 mm, iar distanța până la șina pentru genunchi nu trebuie să fie mai mare de 0,5 m.
Intrare: Intrarea, adesea o ușă, nu trebuie să poată fi deschisă spre exterior și trebuie să se încuie automat când este închisă.
Protecția spatelui: Pentru a proteja împotriva strivirii și rănilor cauzate de lanțul stivuitorului, este necesară protecția spatelui pe coșul de siguranță. Înălțimea protecției trebuie să fie de cel puțin 1,8 m, astfel încât zonele periculoase ale camionului să nu poată fi atinse cu degetele.
Buzunare de acces: Conform specificațiilor, un coș de lucru ar trebui să poată fi adăpostit ca un palet. Pentru aceasta, coșul are nevoie de buzunare de intrare adecvate pe partea inferioară a bazei. Pungile trebuie să fie închise la spate pentru a preveni alunecarea.
Fixare: Pe lângă închiderea buzunarelor de intrare, sunt necesare și elemente de fixare pentru a preveni alunecarea coșului de pe stivuitor. SIKO-M are o protecție anti-alunecare adecvată pentru aceasta.
Etichetare și instrucțiuni: În ceea ce privește sarcina maximă, este esențial ca fiecare coș pentru stivuitor să aibă o etichetă ușor de găsit care să documenteze sarcina maximă. În plus, trebuie incluse instrucțiuni scurte care să conțină cele mai importante informații despre produs.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!