Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

Atasamente stivuitor

Afiseaza: 1-24 din 626 produse

 Filtre

Atașamente stivuitor


Atașamentele pentru stivuitor sunt produse care se atașează de obicei la furcile unui stivuitor astfel încât funcționalitatea de bază a stivuitorului va fi fi extinsă. Plugul pentru zăpadă, cupa pentru stivuitor, containerul basculabil, brațele prelungitoare și peria măturătoare sunt exemple pentru percepția de bază din spatele atașamentelor de stivuitor: cum se pot face diverse lucrări fără să fie nevoie de achizitionarea unui utilaj complet. Oferim o gamă largă de atașamente pentru stivuitor cu calitate de top, pretabile pentru folosirea intensă în mediul profesional.

Atașamentele pentru stivuitor reprezintă o mare varietate de produse care sunt de obicei ridicate cu lamele (furcile) unui stivuitor și cu care funcționalitatea de bază a unui stivuitor poate fi extinsă. Containerele basculante, cupele , lopețile pentru zăpadă, platformele de lucru  și ridicătoarele de butoi  pentru stivuitoare sunt doar câteva exemple ale ideii de bază din spatele atașamentelor pentru stivuitor: a putea îndeplini o mare varietate de funcții cu un stivuitor fără a fi nevoie să cumpărați o mașinerie complet nouă. Oferim o gamă largă de accesorii pentru stivuitoare de înaltă calitate - ideale pentru utilizare intensivă în medii comerciale.


Stivuitoarele le găsim în aproape orice domeniu industrial și sunt folosite în fiecare zi pentru a ridica și muta încărcături și mărfuri (de obicei stivuite pe paleți). Cele mai comune stivuitoare sunt stivuitoarele obișnuite, dar și cele cu accesorii speciale au devenit, de asemenea, indispensabile în logistica modernă.
 

Atașamentele pentru stivuitoare extind utilizările posibile ale stivuitoarelor clasice


Cu atașamentele potrivite pentru stivuitor, funcționalitatea unui stivuitor poate fi extinsă pe scară largă, deoarece selecția de atașamente disponibile este aproape nelimitată, astfel încât un singur stivuitor cu atașamentele potrivite poate înlocui multe utilaje speciale. Prin urmare, utilizarea atașamentelor pentru stivuitoare nu este doar practică, ci și economică, deoarece atașamentele pentru stivuitoare sunt de obicei mult mai ieftine decât achiziționarea unui utilaj special sau a unui vehicul nou pentru fiecare aplicație.
 

Atașamente mai ieftine decât multe dispozitive speciale 


Costurile de funcționare ale atașamentelor stivuitoarelor sunt, de asemenea, mult mai ieftine decât cele ale mașinilor speciale: atașamentele necesită de obicei doar puțin spațiu, angajații trebuie doar instruiți pe scurt cu privire la utilizarea atașamentelor și teste regulate - de exemplu, de către TÜV sau alte organisme - nu sunt necesare pentru majoritatea atașamentelor pentru stivuitoare sau sunt mai ieftine decât testarea mașinilor speciale.
 

Accesoriile pentru stivuitoare reduc costurile companiei


Ideea de bază din spatele atașamentelor pentru stivuitoare este nu numai reducerea numărului de utilaje din companie, ci și reducerea la minimum a costurilor de achiziție și întreținere. Pe de o parte, atașamentele pentru stivuitoare costă doar o fracțiune din prețul mașinilor speciale și, în același timp, costurile de întreținere pentru atașamente sunt semnificativ mai mici decât costurile de operare ale mașinilor speciale. Atașamentele pentru stivuitoare sunt disponibile pentru aproape toate industriile - pentru industria construcțiilor, industria de reciclare și reciclabile, companii de producție, logistică și depozitare și companii municipale, veți găsi accesoriile potrivite pentru stivuitoare în gama noastră.
 

Fabricat in Germania - accesorii pentru stivuitor de calitate superioară


Pe lângă funcționalitatea reală, calitatea atașamentelor pentru stivuitor este decisivă pentru o durată lungă de viață și o utilizare sigură pentru utilizare comercială și intensivă. Accesoriile noastre pentru stivuitoare sunt prima alegere în ceea ce privește calitatea, manopera și materialele utilizate: ne bazăm pe calitatea superioară Made in Germany, unde o manoperă atentă și precisă este de la sine înțeleasă. De exemplu, tabla de oțel folosită în producție este mai groasă decât cea de la multe dispozitive concurente, iar calitatea oțelului folosit este excelentă.

Înainte de a cumpăra, comparați calitatea - nu doar prețul


Deci, înainte de a cumpăra un atașament, nu comparați doar prețul, ci acordați atenție îndeosebi calității. Atașamentele pentru stivuitoare sunt adesea de calitate inferioară, care pot părea mai ieftine la prima vedere, dar au o utilizare limitată după câțiva ani. Nu este neobișnuit să se aplice următoarele: dacă cumperi ieftin, cumperi de două ori.
 

O prezentare generală a diferitelor accesorii pentru stivuitoare


Inițial, un stivuitor era destinat doar transportului de paleți și de mărfuri și produse paletizate - acele vremuri au trecut de mult. Există acum la fel de multe atașamente diferite pentru stivuitor, pe atât sunt de variate precum diferitele tipuri de muncă din companie. Fie că este coș de lucru, container basculant, lopată, braț de încărcare (macara) sau dispozitiv de manipulare a butoaielor - pentru a obține o imagine de ansamblu asupra numeroaselor posibilități, cele mai importante categorii de atașamente sunt prezentate pe scurt mai jos.
 

Platforme de lucru și coșuri - cele mai populare atașamente pentru stivuitoare


Cel mai bun exemplu al modului în care stivuitorul poate fi utilizat în firmă cu accesoriul potrivit pentru stivuitor sunt coșurile de lucru la înălțime pentru stivuitor. Platformele de lucru cu balustradă sunt utilizate, de exemplu, atunci când trebuie efectuate mici lucrări de întreținere sau reparații la înălțimi mai mari în timpul funcționării. Ca o alternativă la acest atașament pentru stivuitor, ar trebui achiziționată sau închiriată o platformă de lucru scumpă, ceea ce nu este o soluție ideală pentru o companie, mai ales pentru o utilizare rară.
 

Container basculant, brațe de încărcare și lopeți - cu aceste atașamente, stivuitorul devine încărcător pe roți sau macara


Pe lângă platformele de lucru, există și containere basculante , lopeți și brațe de încărcare / brațe de macara una dintre preferate, deoarece aceste extensii pentru stivuitoare pot fi folosite pentru a înlocui mașinile speciale precum încărcătoare cu roți, macarale etc. Performanța atașamentelor poate fi cu siguranță comparată cu cea a mașinilor speciale de construcții: În funcție de versiune, brațele de încărcare a stivuitoarelor pot, de exemplu, să ridice până la 7500 kg, ceea ce nu poate face orice macara. Lopețile pentru stivuitor au un volum de până la 1,5 cbm si o capacitate de încărcare de până la 3000 kg - tot valori care pot concura cu un încărcător normal. Exemplele enumerate arată că utilizarea atașamentelor în locul mașinii speciale corespunzătoare nu este în niciun caz echivalentă cu reducerea posibilelor utilizări. 
 

Dispozitivele de manipulare a butoaielor facilitează operațiunile de zi cu zi atunci când se manipulează butoaiele


Pe lângă situațiile în care atașamentele pentru stivuitoare înlocuiesc echipamente speciale scumpe și rar folosite, alte atașamente oferă posibilități complet noi care altfel ar trebui făcute manual. Un bun exemplu al acestui tip de atașament poate fi găsit în zona de  manipulare a butoaielor : depozitarea și transportul tuturor tipurilor de echipamente se realizează adesea în butoaiele standard de 200l. Cu toate acestea, manipularea manuală a butoaielor este dificilă și necesită timp - și aici, atașamentele adecvate pentru stivuitor oferă o alternativă bună. Cu  basculatoare pentru butoi,  prinderi pentru butoi,  clești pentru butoi  etc., gama de  atașamente diferite oferă numeroase opțiuni pentru  manipularea sigură a butoiului.
 

Container cu fund rabatabil cu balamale - atașamentul perfect pentru colectarea materialelor reciclabile și reciclare


Containerele cu fundul mobil pentru stivuitoare sunt unul dintre atașamentele pentru stivuitoare care sunt utilizate în principal în contextul utilizării resurselor și al reciclării. După cum sugerează și numele, containerele cu fundul pliabil nu sunt golite printr-un mecanism de înclinare precum containerele basculante, dar fundul containerului se pliază în jos și conținutul este distribuit în vasul de dedesubt, adesea un container. Pentru a permite golirea prin pardoseală, recipientele cu fundul coborât nu sunt ridicate prin buzunarele inferioare, deoarece acest lucru ar bloca mecanismul de deschidere. Containerele cu fund pliabil sunt, prin urmare, echipate cu așa-numitele suporturi de închidere, care sunt montate deasupra accesoriului. Majoritatea containerelor cu fund pliabil au, de asemenea, buzunare normale, astfel încât să poată fi folosite, de exemplu, cu o furculițăStivuitorul  poate fi mutat. Peste 30 de modele diferite oferă o selecție largă - fie ca un container cu fund pliabil clasic , un container cu fund rotund, un model deosebit de stabil sau un container cu mai multe camere pentru separarea ușoară a materialelor reciclabile.
 

Recipient pentru șpan - atașament ideal pentru separarea lichidelor și a solidelor


Containerele de șpan pentru stivuitoare sunt, de asemenea, folosite în primul rând pentru reciclare sau utilizarea materialelor în companie. Spre deosebire de containerele clasice basculabile sau containerele cu fund pliabil menționate anterior, recipientele pentru șpan sunt atașamentele ideale pentru colectarea lichidelor amestecate cu solide.
 

Opțiunea de separare integrată separă solidele și lichidele


Caracteristica specială a recipientului pentru șpan este opțiunea de separare integrată, prin care solidele și lichidul pot fi separate unele de altele. În aceste accesorii pentru stivuitor sunt integrate inserții de sită sau plăci perforate, cu ajutorul cărora solidele pot fi filtrate din lichide. În plus, recipientele pentru așchii au un robinet de scurgere prin care lichidul poate fi scurs. Într-o a doua etapă, solidele pot fi apoi golite folosind un mecanism de basculare. Din punct de vedere al construcției, containerele de așchii sunt așadar similare cu containerele de basculare - cu două diferențe că au opțiune de separare și robinet de scurgere. De asemenea, solidele murdare de ulei etc. pot fi colectate  cu așa-numitele containere pentru șpan. .
 

Furgoneta - pentru transport intern cu si fara stivuitor


Vagoanele box sunt concepute pentru diverse mărfuri vrac și sunt disponibile în numeroase variante, un mare avantaj al vagoanelor cutie fiind utilizarea lor flexibilă cu și fără stivuitor. În mod obișnuit, aceste atașamente pentru stivuitoare sunt prevăzute cu roți, astfel încât să poată fi manevrate cu ușurință manual. Multe modele sunt, de asemenea, prevăzute cu buzunare pentru stivuitoare, iar modelele fără buzunare pot fi, de obicei, echipate ulterior, astfel încât să poată fi folosite ca atașament complet.
 

De asemenea, este posibilă golirea la nivelul solului


Deoarece furgonetele sunt cu siguranță concepute pentru transport manual (pe lângă utilizarea cu un stivuitor), acestea pot fi golite la nivelul solului. Un mâner corespunzător și un mecanism de înclinare asigură că golirea poate fi efectuată la nivelul solului fără prea mult efort (și bineînțeles și la înălțime dacă furgoneta  este folosită cu un stivuitor). Construcția camionetei constă dintr-o construcție stabilă, etanșă la ulei și la apă, din tablă de oțel, care este disponibilă în multe culori RAL diferite. La cerere sunt disponibile multe versiuni speciale ale furgonetei (de exemplu, din oțel inoxidabil sau cu alte dimensiuni).
 

Măturător pentru stivuitoare - ideal pentru curățarea piețelor, aleilor și holurilor


Măturile atașabile pentru stivuitoare sunt modalitatea perfectă de a curăța depozitul, parcările sau căile de acces etc. cu stivuitorul și astfel asigura întotdeauna aspectul perfect al companiei. Măturile pentru stivuitoare pot fi ridicate cu ușurință cu furcile și, prin urmare, sunt imediat gata de utilizare. Măturile pentru stivuitoare sunt perfecte și pentru curățarea clădirilor fabricilor, depozitelor etc.
 

Perii înlocuibili garantează o durată lungă de viață


Periile înlocuibile de pe aceste atașamente pentru stivuitor garantează o durată de viață lungă, deoarece aceasta este singura piesă de uzură a măturii pentru stivuitor . În funcție de versiune, măturile pentru stivuitor sunt disponibile pentru mai puțin de 500 de euro. Cele mai puternice modele cu 12 rânduri de peri și o lățime de lucru de până la 2900 mm asigură o curățare rapidă și eficientă chiar și pe cele mai mari suprafețe. 
 

Accesoriile pentru stivuitoare sunt ridicate cu furcile


Pe lângă avantajul de preț, extensiile pentru stivuitor trebuie, desigur, să fie ușor și fiabile de utilizat. Ceea ce au în comun majoritatea atașamentelor pentru stivuitoare este faptul că sunt ușor de utilizat, deoarece pot fi ridicate cu ajutorul furcilor și, prin urmare, sunt gata de utilizare într-un timp foarte scurt. În acest fel, stivuitorul normal devine un ajutor care poate fi folosit în aproape orice scop în funcționarea de zi cu zi în cel mai scurt timp. Siguranta necesara in timpul utilizarii este garantata de o protectie anti-alunecare. Diverse mecanisme protejează atașamentele împotriva alunecării de pe furci, un dispozitiv de siguranță cu știfturi fiind unul dintre cele mai frecvent utilizate mecanisme de siguranță.
 

Atașamente cu conexiune la sistemul hidraulic/electric de bord


Pe lângă atașamentele clasice prin intermediul furcilor, care sunt folosite în primul rând pentru ridicarea atașamentelor mecanice, există și modele care sunt acționate hidraulic sau electric și astfel au conexiuni pentru sistemul hidraulic/electric al stivuitorului pe lângă buzunarele pentru furci. De exemplu, există containere de basculare cu mecanisme hidraulice de basculare sau  lopeți pentru stivuitor care sunt controlate prin intermediul sistemului hidraulic de bord a stivuitorului și, prin urmare, pot bascula conținutul într-un mod deosebit de dozat.
 

Construcția robustă a atașamentelor permite o utilizare intensivă și pe termen lung


Toate atașamentele pentru stivuitoare din gama noastră sunt concepute pentru utilizare intensivă și pe termen lung, achiziționăm atașamentele doar de la producători consacrați. Datorită multor ani de experiență în vânzarea de accesorii pentru stivuitoare, am reușit să construim o rețea extinsă de producători, astfel încât să putem oferi soluția optimă pentru fiecare nevoie. În consecință, oferim și produse la comandă, la cerere - dacă vă lipsește un atașament din gama noastră, nu ezitați să ne contactați!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!