Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 299 Lei la 95% din produse.

Silicon de bord

Afiseaza: 1-24 din 25 produse

 Filtre
Silicon de bord - Silicon bord vanilie 400ml
-5%
NIGRIN

Silicon bord vanilie 400ml

17,65 Lei + TVA 16,81 Lei + TVA
21,00

Silicon de bord - Cockpit spray

Descoperiți categoria noastră premium de silicon pentru bord auto, soluția perfectă pentru a revitaliza și proteja tabloul de bord al vehiculului dumneavoastră. Aceste produse de întreținere de înaltă calitate sunt concepute nu doar pentru a curăța, ci și pentru a adăuga o strălucire durabilă, redând aspectul de bord nou și îmbogățind estetica interioară a mașinii dumneavoastră. Iată de ce siliconul pentru bord auto este alegerea ideală pentru cei care își prețuiesc vehiculul:

Argumente Convingătoare:

  • Restaurează Frumusețea Bordului: Produsele noastre de silicon pentru bord redau aspectul original și estetica rafinată a bordului, făcând ca fiecare detaliu să strălucească cu un finisaj nou și proaspăt.
  • Protecție de Lungă Durată: Formulările avansate oferă o barieră protectoare împotriva razelor UV, prevenind decolorarea, crăparea și îmbătrânirea prematură a tabloului de bord.
  • Luciu Superior: Îmbogățit cu ingrediente de înaltă calitate, siliconul nostru adaugă un luciu de neegalat, îmbunătățind vizibil aspectul interior al mașinii dumneavoastră.
  • Ușor de Aplicat: Produsele noastre sunt concepute pentru o aplicare rapidă și simplă, asigurând o întreținere eficientă și fără efort a bordului auto.
  • Compatibilitate Universală: Siliconul pentru bord este potrivit pentru o varietate largă de materiale, inclusiv plastic, vinil și piele, asigurând flexibilitate în utilizare.

Caracteristici Speciale ale Produselor Noastre:

  • Formula Non-Gresoasă: Evită acumularea de praf și reziduuri, menținând curățenia bordului pentru o perioadă mai lungă.
  • Aromă Plăcută: Produsele noastre lasă în urmă un parfum subtil și revigorant, îmbunătățind experiența de conducere.
  • Sustenabilitate: Angajamentul nostru pentru protecția mediului înseamnă că produsele de întreținere a bordului sunt ecologice și sigure pentru utilizare.

Investind în silicon de bord auto de la gama noastră, nu doar că vă îmbunătățiți experiența de conducere, dar și vă protejați investiția. Bordul reprezintă una dintre primele componente observate în interiorul unei mașini, iar aspectul și condiția sa pot spune multe despre cât de bine este întreținută o mașină. Prin urmare, alegerea produselor noastre de întreținere bord nu este doar o chestiune de estetică, ci și o expresie a grijii și respectului față de vehiculul dumneavoastră.

Explorați gama noastră variată și descoperiți soluția perfectă pentru a menține frumusețea și longevitatea interiorului mașinii dumneavoastră. Fiecare aplicare a siliconului nostru pentru bord auto promite să reda strălucirea, să adauge luciu și să revitalizeze fiecare colț al tabloului de bord, asigurând un aspect de bord nou și atrăgător. Alegeți calitatea și performanța pentru vehiculul dumneavoastră, pentru că merită ce este mai bun.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!