Beneficiezi de transport gratuit pentru comenzi in valoare de minim 499 Lei la 95% din produse.

Etansare si antifonare

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Produse de top pentru etansare si antifonare auto


Descoperiți gama exclusivă de produse pentru etanșare și antifonare auto de la Industrial Supply, concepute meticulos pentru a oferi vehiculului dumneavoastră protecția supremă împotriva elementelor expuse la umezeala, inghet si murdarie. Aceste soluții inovatoare nu doar că etanșează eficient, dar oferă și o izolație fonică de excepție, precum și o barieră împotriva umezelii, protejând caroseria de efectele nocive ale ruginei. Folosind tehnologie de ultimă oră și materiale de înaltă calitate, produsele noastre asigură o îngrijire și protecție de lungă durată pentru mașina dumneavoastră.

Caracteristici Cheie ale Produselor Noastre:


Spray Bituminos: Formula noastră avansată de spray bituminos asigură o aplicare ușoară și o aderență puternică, creând un strat protector împotriva apei și coroziunii.
Antifon Bituminos: Soluția noastră antifon bituminos este special concepută pentru a reduce zgomotul și vibrațiile din interiorul vehiculului, asigurând un confort sporit în timpul conducerii.
Grund Auto: Grundul nostru auto oferă o bază excelentă pentru vopsire, îmbunătățind aderența vopselei și oferind o protecție suplimentară împotriva coroziunii.
Soluție Bituminoasă: Această soluție bituminoasă este ideală pentru tratamentele de impermeabilizare și etanșare, prevenind pătrunderea umezelii și apei în zonele critice ale caroseriei.

Beneficiile pe termen lung a utilizării produselor noastre MADE IN GERMANY


Protecție de durata: Creați o barieră puternică împotriva ruginii și coroziunii, prelungind viața caroseriei vehiculului dumneavoastră.
Izolare Fonică Superioară: Bucurați-vă de o călătorie mai liniștită și mai plăcută, datorită proprietăților noastre excepționale de izolare fonică.
Rezistență la Umiditate: Protejați-vă vehiculul împotriva daunelor cauzate de umezeală și apă, asigurând astfel integritatea și aspectul caroseriei pe termen lung.
Aplicare Ușoară și Rapidă: Produsele noastre sunt concepute pentru a fi ușor de aplicat, permițând o întreținere eficientă și fără efort.
- Spray bituminos
- Antifon bituminos
- Spray cu bitum
- Grund auto
- Spray bitum
- Soluție bituminoasă
- Bitum spray
- Antifon auto
- Soluție antifonare auto
- Spray grund auto

Alegeți produsele de etanșare și antifonare auto de la Industrial Supply pentru a asigura cea mai înaltă calitate și protecție pentru vehiculul dumneavoastră. Fie că este vorba despre prevenirea ruginii, izolarea fonică sau protecția împotriva umezelii, soluțiile noastre premium sunt gata să răspundă nevoilor dumneavoastră, asigurând performanță și durabilitate de neegalat. Protejați-vă investiția și îmbunătățiți experiența de conducere cu produsele inovatoare de la Industrial Supply.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!